November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
xuda me ☹
mne je dnes tiez velmi zle aj ma napina ale xvalabohu nezvraciam. dnes ani nejem pomaly. teraz sasnazim trosku kyslej kapusty..ta mi robi dobre 🙂
kočky tak ja som dnes PRVYKRAT utekala na záchod 😀 fuj no hnusn 😀 a to bola len slepačia polievka....dúfam, že to teraz nebude pravidelný program dňa....
nechápem ako to viete zvládnuť....mne našťastie do dnes nebolo nejak zle, ale dnes som si to teda ksúsila a žiť takto pár mesiacov.....to si neviem ani predstaviť 😀
pekne ze sa z toho tak tesis 😀 😀 😀
inak aj ja som dnes mala take pocity ze uz uz sa rozbehnem, vojdem do kuxyne napina ma, otvorim xladnicku a napina ma...
romy A ja ze ked som osmom tyzdni a nebolo mi zle, ze uz mi ani nebude. Omyl ze?
ahojte, dlhsie som tu nebola, nebolo casu...vidim ze vsetky mame spolocne problemy...dnes mam tolko slin ze ich len vypluvam do servitky lebo ma z toho napina...nehovorim ze mi je zle vzdy, ale vacsinou aj ked sa najem aj ked nejem...a este ma tak pali zaha ze neskutocne...problemy zo slinami mate aj vy???
no to prave este len zacina lebo je hcg hormon na vrxole. od 10tt tusim klesa.
veru aj ja mam stale plne usta slin 😒 boze co si musia zeny vsetko vytrpiet 😕 uz xapem preco sa hovori ze pieta v tele zeny parazituje 😨 ale ja si takeho maleho parazitika prajem aj za par rokov 😵
baby ja som sa prave vratila z divadla...predstavenie bolo super...akurat ze ja som cely cas premyslala o tom ako sa najest 😀 toto je uz chore 😀
dobre ranko! 😵
dnes som celkom dobre spala, muz odisiel na 3 dni na sluzobku do Nemecka, tak zvladnut maleho bude fuska, lebo on sa cely den pyta na tatu, inak ja pocitujem stale hlad a nieco zobem, a pritom som stale najedena,a ked idem s malym na prechadzku, musim mat so sebou nejake cukriky, tie som predtym vobec nejedavala 😉
dobre ranko...tak ja som vcera prvykrat nevracala! akoze zle od zaludka mi bolo, ale misu som neobjimala! 🙂 to bol pocit....po viac ako mesiaci 😀
len teraz dufam,ze je vsetko ok....
Ahojte
Ja som dnes bola na kontrole a vsetko je v o.k. sedime presne na tt a lieky mam dobrat. Babo sa ma fajn kopkalo nozickami a aj kyvalo rucickami, ale ked ho dr. chcela odfotit tak sa rychlo skrylo. Tak ho tam dr. nahanala a vravela ,ze doma chcu vidiet aj nohy 🙂b no ale nakoniec sa jej podarilo ho aj odfotit.
a do poradne idem 26.4 a dostanem uz aj knizku
jej zuzka - krasny drobcek. 😉
co sa slin tyka, tak ja mam pocit, ze sa pogrckam pri kazdom prehltnuti slin. kym nieco zajedam, zapijam, tak sa da, ale o par sekund ked prehltnem, tak hnusne protivne kysle sliny a vela. des. ja som zatial tiez vela nezvracala, len min. tyzden raz poobede. potom zasa len take standardne nevolnosti a potom v nedelu vecer a vcera. ale vcera som grcala 3 krat, takze mam pocit ze sa to teraz stupnuje, takze cakam aky den ma caka dnes. 😖
ahojte, ja som dnes bola na krv, buduci tyzden idem na poradnu a dostanem aj tehu knizku a startovny balicek 🙂
Zuzka...krasny drobcek!
aduliak - a ked ti je stale tak zle a kazdy den zvracias, tka co potom jes? lebo ja som vcera po tom vsetkom nemohla vobec nic. tak len sa pytam. a na infuzie si nebola? zatial prijimas dost vyzivy?
me5....ja som to mala tak, ze na zaciatku som vracala rano a potom bolo dobre a potom sa to pretocilo a zle mi byvalo od toho 7.tt navecer, takze zjedla som obed a to bolo posledne jedlo, co som mohla....cokolvek som zjedla potom, tak som vyvratila....a mna je dost, takze mame dost vyzivy aj s dvomi jedlami za den 🙂
aduliak - joooj tak aj mna je dost 😉 takze snad to bude ok. a vecer si zvracala vela? ja som vcera 3 krat. inac dnes to nevyzera ruzovo.
ahojte babule zazkap krasne babatinko 😵
mne az tak nastastie nebyva, len som furt neskutocne hladna uz fakt neviem, co by som jedla 😒 , aby to bolo troska aj vyzivne
Petko zas frci na bambulke 🙂
prepac zuzkap, skomolila som ti nick 😖
juuuuj, blizi sa cas obedu a ja uz mam teraz cisty stres, ze co si dam, a ci vobec vydrzim pachy v restike 😢
ahojte baby, ja tiez musim mat stale nieco v zaludku, inak mi hned zacina stahovat hrdlo a prichadza mi zle 😖 Bez niakeho jedla, cukrikov alebo keksikov nevidem ani na krok.. Najem sa a o chvilu to citim zas.. dufam ze to co najskor prejde,lebo to neviem ako budem vyzerat uz v 5 mesiaci. Sice som teraz na vahe cosi schudla, na obleceni to tak ani nevyzera 🙂
Me5 ja sa tiez kazdy obed modlim aby som v restike vydrzala tie rozne zavany jedal, ale ked uz papam, tak som spokojnucka 😀
ahojte tehulky 🙂
tak ja som zatial este negrcala, ale dnes rano mi bolo tak priserne zle, ze som ostala doma a nesla do prace 😅
nemala som na dnes naplanovane ziadne surne ulohy, tak som si spravila volno.dufam, ze to odteraz takto nebude kazde rano, lebo neviem ako budem chodit do prace 😖
a v praci mame wecko mimo kanclu dost daleko a je zavrete gulatou kluckou.tak treba nosit kluc a ten sa uz par rokov zasekava.. takze je to vtipne.ak budem musiet rychlo letiet, tak to asi pustim tam pred dvere ked sa mi kluc zasekne 🙂
teraz si lezim v posteli a uzivam volno (teda ak sa nesustredim, ze mi je zle)
ivanelka tiez tak fungujem.najem sa a coskoro musim zas. moj zaludok sa zmenil na nejaku brutalnu masinu na travenie..ide mu to velmi rychlo, ale co... tiez stale musim mat cosi po ruke, aby nenastalo sahovanie hrdla a zlee 😖
ozaj este som sa chcela spytat, co pouzivate na natieranie bruska ako prevenciu proti striam? odporucite nejake dobre odskusane zarucene pripravky? 😉
dakujeeem
ahoj maminy, v prvom rade vsetkym gratulujem a drzim paste ku krasnym babatkam.....na margo jedenia ja bohuzial do seba pre istotu nic nemozem dostat tak mi je zle ☹ nemate nejaku radu? ☹
ahojte 🙂
zuzkap2, krasny drobcek, neviem sa dockat toho svojho ked ho 26.4. uvidim 😵
mna vcera vecer pekne ponatahovalo 😒 ak na potvrou zabeho mi a stale som kaslala a pri kazdom zakaslani ma naplo 😅 dnes to vyzera ok som napapkana a zatialsa to nepyta von 😵
inak viete na co som prisla ze tehotna vlastne nie je pazrava ako si vsetci myslia. my stale papkame koli tomu aby sme sa dozili nasledovneho rana! 😎
inac mate aj vy take, ze nieco vam zrazu zacne chutit a na druhy alebo treti den, to nemozete ani citit? a zasa par dni zufalo hladate co by ste mohli zjest a ked to najdete tak opat len na dva dni ?
ahoj me5, poznam to ale ja som na tom teraz tak, ze vcera vecer som prvykrat zvracala, dnes som bola 2x a to som mala len trochu zeleninovej polievky...mam strasne vela kyselin ( mam vystipane hrdlo) a o slinach ani nehovorim, takze ja uz nemam chut na nic, ale nakolko jest musime, mam dilemu ze co zjest...Uz som si myslela ze mi bude konecne lepsie a vidis este horsie...
me5 ano, aj my take mame 😀 chute sa strasne rychlo menia, co mi veelmi chutilo, uz nemozem zniest a prichadzaju nove chute, napr. teraz mam chut na kecup 😎 😀 😀 😀
mna strasne pali zaha, ked zjem, napr. cerstve pecivo ☹ ale som rada, ze som este ani raz nevracala 😎 som na seba hrda, ze to drzim v sebe 😖 😀 ja som uz tiez videla mojho drobceka 🙂 a dnes som sa objednala na NT, ta sa tesim, ze ho znova uvidim 😵 , dufam, ze bude vsetko v poriadku, bo z toho strediska, kde to robia, mam dost velky strach, preto minulost 😔
jooooooj, ja uz nechceeeem, aby mi bolo zleeeeeeeeeeee 😠
berie niektora z Vas FEMIBION 800 - metafolin? Ja len, ze mam tvar samu vyrazku ci to moze byt od toho ale beriem to uz viac ako mesiac tak neviem, pred tym som nemala taky problem...dik

fuuu - tak som neudrzala v sebe obed. teraz cakam v praci na draheho, nech po mna pride. teraz by som neodsoferovala. 😢