icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

cestovatelka
13. apr 2010

hviezdickamaria...my sme dake bars podobne 😀

hviezdickamaria
13. apr 2010

ja som staaaale doma, uz mesiac 😀 a cez den tiez nedokazem zaspat, iba tak lezkam 😵 😵 😵 sem tam zadriemem, no o pat minut som znova hore, ale nevadi, aj to je nieco 🙂

misinn
13. apr 2010

cestovatelka aha chapem teda, urcite sa stale bojis ci je to ok...inak aj ja sa bojim lebo som cakala dvojicky no jedno sa prestalo vyvijat a druhemu krasne bije srdiecko tak dufam ze to bude ok...a tiez sa dam na rizikove ale az trochu neskor, ak sa samozrejme dovtedy nic neprihodi...

misinn
13. apr 2010

verim vam ze to nemusi nic sposobit, myslim to pomelo..ale viete vselico je pisane ze sa nesmie a ja som uz z toho taka popletena ze az....napr. je pisane ze aj niektore caje sa nemozu a ja caje zboznujem

hviezdickamaria
13. apr 2010

hej ja som citala ze zeleny caj by sa nemal, ale ta... podla mna vsetko s mierou a bude to dobre 😉

cestovatelka
13. apr 2010

no je to taka vnutorna nervozita ☹ esteze mam supis manzela, ktory sa o mna stara (len mu to prosim Vas nehovorte!!) 😀

jonki
13. apr 2010

no spanok ano...to je problem...niekedy uz o osmej spim na nohach a potom rano o druhej som hore a je mi zle...posledne noci ma strasne pali zaha...tak som niekde vycitala ze pomaha spat v zvysenej polohe...tak mam vankuse nalozene jak storocna babka...zaha sice ozaj pali menej ako ked lezim bez vynkusa ale aj tak mi je zle a som este nevyspata kedze takto spat neviem 😀

ci sa mi menia chute...skor nechute....rano si urobim desiatu a v skole to nedokazem ani otvorit a nie to este zjest 😝

dnes som sa dozvedela ako bude prebiehat skuska z mojho natazsieho predmetu takze uz ani nestresovat sa mi nedari 😖 ...tak si len opakujem, ze musim v prvom rade mysliet na babo a nie na skolu 😒

cestovatelka
13. apr 2010

ani cierny sa neodporuca ☹

hviezdickamaria
13. apr 2010

ciii presne, esteze mame tych nasich manzelov...ten moj je tiez taaaky obetavy, ze sa mu normalne cudujem, ved so mnou trepu hormony jedna radost a on ku mne stale mily 😀 😀 😀

hviezdickamaria
13. apr 2010

jonki a co studujes, ktory rocnik?

misinn
13. apr 2010

inak ja mam tiez super muza nastastie ma vo vsetkom podrzi co je dolezite a tiez sa o mna stara 🙂
ale ovocne caje sa mozu nie? mne vravela sestricka nech pijem cajiky s madom

moncika15
13. apr 2010

no ja vas normalne nestiham citat 😠

gabena1
13. apr 2010

cierny je ako kava, ja si sem tam urobim ale len vynimocne, inac voda, mineralky....voda s citronom ale nakolko mam kyseliny tak ani to uz nechcem, prave v tejto chvili papam zmrzlinu, vanilka-cokolada....mnaaaaam, uz som zmierena s tym ze to asi pojde von ale co uz...

cestovatelka
13. apr 2010

ja som studium zatial posunula ...hej hej ovocne cajiky v pohode....a s medom najlepsie samozrejme...medim zazracne liecivo!

moncika15
13. apr 2010

ja pijem caj pre tehotne a ovocny sem tam, inac mineralky a zacala som pit aj sirupovu vodu 😕

idem aj ja pre zmrzku-vanilkovu 😀

cestovatelka
13. apr 2010

gab..ja Ti/Vam vsetkym tak zavidim ten apetit!!!

moncika15
13. apr 2010

nakoniec som sa rozhodla pre stracciatella 🙂

zopka
13. apr 2010

Ahoj, žienky. 🙂
Fakt strašne veľa píšete.
Zuzkap2, krásne bábätko 🙂 Asi bude hanblivé, keď sa nechcelo fotiť. 🙂
Ja so slinami našťastie nič nemám a včera a dnes mi už nie je ani zle, tak dúfam, že to už skončilo. Našťastie som ani raz negrcala, ale aj tie pocity mi liezli na nervy, lebo prvé tehotenstvo som ani to nemala. A ja som ani nejaké extra chute nemala a nemám, len na začiatku tých blbých pocitov som tlačila často do seba opečené chleby. Ale už ani to nemusím. Záhu niekedy cítim, ale je to také slabé, že ma to ani neotravuje. Ani so spánkom nemám problémy. Ja už sa teda na nič nesťažujem 🙂 , len nech je bábo OK.
Cestovatelka, skúšala si napr. žuť orechy? To som teraz niekedy na nete čítala, že by mohlo pomôcť.
Gabena, podľa mňa máš vyrážky z tehotenstva. Ja ich mám plný chrbát. Našťastie sa mi na tvári len jedna urobila. Femibion800 som brala, keď som ešte nebola tehotná (akože príprava na tehotenstvo) a nič mi nerobil, len peniaze ťahal z peňaženky. 🙂

hviezdickamaria
13. apr 2010

juuuj asi zgegnem od zimy, idem sa asi hodit pod deku do postielky... ale najrpv musim tomu mojmu uuuzasnemu manzelovi navarit ryzu, bo on uvaril vsetko ostatne, no na ryzu si este netrufa 😀 tak sa zatial majte krasne a NEPISTE basne 😀 😀 😀 , aby som potom stihala citat 😎 😉

cestovatelka
13. apr 2010

zopka, ake orechy?

jonki
13. apr 2010

hviezdicka studujem denne fyzioterapiu som v druhom rocniku, dufam ze sa mi ho podari dokoncit...lebo posledne dva tyzdne to fakt nezvladam velmi dobre
ale babo je planovane a chcene(rodina je na prvom mieste)...budem mat 30 a lekari mi povedali, ze mozem mat problem otehotniet a ze to nemam odkladat...tak sme sa snazili a zadarilo sa na 2x 😉 🙂

cestovatelka
13. apr 2010

otazka do plena.....uz sa natierate??? 😨

zopka
13. apr 2010

cestovatelka , neviem aké orechy. Tam to nebolo napísané. Skús vlašské. Alebo aké zoženieš v obchode. 😉

cestovatelka
13. apr 2010

😉 jonki, no to je super 😀...inka vraj pocas materskej a tehotenstva su zeny velice vykonne co sa tyka ucenia a skusok...mozno nie na zaciatku ale urcite to pride

gabena1
13. apr 2010

cestovatelka, pokial ide o ten apetit, opytaj sa ma o tyzden.. 😀 😀 nakolko som PN tak sa furt motam okolo kuchyne, a potom z niciho nic ma napadne jablko, potom zmzlina, polievka a tak..a potom mi je zle...

zopka
13. apr 2010

nenatieram sa a ani sa asi nebudem, keďže som žiadne strie pri prvom neschytala.

cestovatelka
13. apr 2010

oki, idem skusit to seba nieco napachat...dakujeeeeeeeeem

kvetinkaaa
13. apr 2010

cestovatelka ja som sa prvy krat včera natrela 😉
pri malej som sa kazdy den a nemam ziadnu striu len tučikove brusko 😅
no neviem či to budem dodrziavat aj teraz....

cestovatelka
13. apr 2010

dakujem zopka...mam pocit, ze som jeden velky olejovy flak teraz takze vobec nemam chut na seba teraz este nieco placat 🙂

cestovatelka
13. apr 2010

ty brdo ale nas tu je novembroviek...to bude deti jak smeti 😀