Novembrovčiatka 2015
Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?
Ja este nemám ani termín k lekárovi, kedže testy som si robila iba teraz posledné dni...tak gratulujem 🙂
@linda4444 to poznám ten pocit nedočkavosti 🙂 pri prvom ked som nevedela co a ako, tiež som sa vždy nevedela dočkať návštevy lekárky a ultrazvuku 🙂...mne tiež vyšiel taký slabší tak 4-5 dni pred ms, akurát dnes som mala dostat najneskôr a nič 🙂...kedy si si vyrátala termín pôrodu podľa ms?
Jeeej ako rýchlo sa rozrastame 🙂 Dúfam že nas bude este viac, tiež Vám všetkým gratulujem 🙂
Baby aj ste si ratali predbezny termin??? Ja hned ako som zistila ze som tehu 😄😄😄 mne vychadza 2.november a prvu dcerku mam 9.novembra
caute, tak aj ja sa pridavam, zatial iba na zaklade testu, u lekare som este nebola, termin bude asi polka novembra 😉
@ellabella22 tak vitaj medzi nami 😄 postupne sa rozrastieme, myslim ze vsetky to mame zatial len testom potvrdene,ja som zatial ani nikomu nevravela nic len partnerovi
Dievčatá, sorry za off topic, ale keď som zbadala túto tému, tak som si trošku zaspomínala, čo bolo takto presne pred rokom (to som vtedy ešte nevedela, strašná viróza má chytila a ja som nechápala, lebo nezvyknem byť chorá). Teraz mi tu vedľa spinká 3,5 mesačné novembrovčiatko 2014. Držím vám všetkým silno silno palce, nech všetko dobre dopadne a nech máte krásne zdravé bábätká !!!!!!! 🙂
Baby a ako sa citite?lebo ja som uplne ze ok len sa mi strasne tazko spi,stale sa budim a prehadzujem
Aj ja sa dievcata pridavam...zatial len podla pozitivneho testu..k dr.planujem ist tak o dva tyzdne, vy kedy? Aj pri prvom som isla tak nejako a uz sme videli aj bit srdiecko..drzim nam vsetkym palce 🙂
Ahojte vzhladom na prve neuspesne tehu sa k vam s malou dusickou pridavam aj ja. Zatial iba na zaklade testu.K lekarovi skocim asi cez tyzden, kedze mam taku pracu, ze musim pouvazovat o dalsom posobeni. Ako sa citite? Ja zatial ziadne priznaky,iba bolesti v podbrusku. A tiez to u mna zacalo dvojdnovou virozou a nesmiernou unavou. Drzim nam vsetkym prsty, nech vsetko ide ako ma. 😉
Tak aj ja sa k vam pridavam, podla mojich vypoctov, by nam termin mal vychadzat na 2.11, uvidime, k dr idem v piatok. Inak od piatku mi je zle:( mam migrenu a je mi na zvracanie, snad to rychlo pominie. Inak vam vsetkym zelam krasne tehulkovanie a nech to spolocne dobojujeme do stastneho konca 🙂
@dasade
@mkado Vitajte baby,blahozelam 😚
Ja som u lekara este nebola a chystam sa za take 2tyzdne,zijem momentalne v UK ale velmi zvazujrm ze by som chcela rodit na SK aj ked sa tu nikto nestazoval zatial co som sa bavila ale nejak ma to taha domov 😊
Z tej unavy som prekvapena aj ja dokazala by som momentalne prespat aj cely den ale pri prvom tehu som to tak nemala vobec tak som zvedva co ma vsetko caka
Ja tiež len podľa testu-,) ku doktorke sa dostanem az16.3 tak dovtedy snáď bude všetko ok
@baska29 aj mne sa chce tak velmi spat, fakt by som prespala aj cely den, tiez som to pri prvej dcerke nemala. O to viac je to narocne, kedze si ma mala vyzaduje, aby sme sa spolu hrali a tak🙂 a najhorsie je rano a ta hnusna nevolnost. Tvoja malicka ma kolko? Moja bude mat 3rocky v maji,

Ahoj, zrejme ja, ale este len podľa testu 🙂)