icon

Novembrovčiatka 2015

linda4444
19. feb 2015

Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?

Strana
bona12
6. mar 2015

Ahoj, zrejme ja, ale este len podľa testu 🙂)

linda4444
autor
6. mar 2015

@bona12 to aj ja tak.. k lekárovi idem až 19.3.

bona12
6. mar 2015

Ja este nemám ani termín k lekárovi, kedže testy som si robila iba teraz posledné dni...tak gratulujem 🙂

linda4444
autor
6. mar 2015

@bona12 veď ani ja.. idem tam na blink.. u nás to funguje tak, že sa nedá objednať.. musím si to vystáť od 5 rána do 7 kedy sa zapisuje a potom od pol 9 sa ordinuje 😒 ☹

bona12
6. mar 2015

@linda4444 tak to ti nezávidím :( poznám take, aj ked ja mam naštastie lekárku co robí len jeden den v tej ordinacii a ma nas pár takých stálych pacientok..

linda4444
autor
7. mar 2015

@bona12 ale už sa teším.. aj keď si to musím odstáť... 🙂 mne vyšiel test už 4 dni pre MS...som zvedavá ako bude krpček vyzerať

bona12
7. mar 2015

@linda4444 to poznám ten pocit nedočkavosti 🙂 pri prvom ked som nevedela co a ako, tiež som sa vždy nevedela dočkať návštevy lekárky a ultrazvuku 🙂...mne tiež vyšiel taký slabší tak 4-5 dni pred ms, akurát dnes som mala dostat najneskôr a nič 🙂...kedy si si vyrátala termín pôrodu podľa ms?

linda4444
autor
7. mar 2015

@bona12 hej podľa MS.. ale sedí mi to aj na počet dní od oplodnenia.. tak mi to vyšlo aj pri dcére... som si odrátala presne dni a dcéra sa tak aj narodila..

saxxxana
7. mar 2015

Ahojte podla mojho vypoctu my mame termin 1.11 :D Tiez som este nebola u lekara, ale 17 by som asi uz zasla, predsalen ma musi objednat na krv, tak nech nieco nepremeskame 🙂
@linda4444
@bona12

linda4444
autor
7. mar 2015

@saxxxana ja si myslím že nemáme čo premeškať.. stačí ísť až v 8 týždni.. to už bude vidieť na 100% aj akciu srdiečka.. ja skôr nemôžem, nakoľko som v Rakúsku až do 18.03.... tebe termín vychádza veľmi podobne 😀 to som zvedavá ako to dobojujeme 😝

baska29
7. mar 2015

Ahojte tak aj ja sa k Vam pridavam,nebola som u lekara este ale vserky testy mi vysli pozitivne 😊
@linda4444
@saxxxana
@bona12

linda4444
autor
7. mar 2015

@baska29 vitaj medzi nami 🙂

baska29
7. mar 2015

@linda4444 dakujem vémi pekne aj som rozmyslala ze zalozim skupinku a nejak som sa k tomu nedostala a dnes ake krasne prekvapenie 😊 Tak nam vsetkym gratulujem 👏

bona12
7. mar 2015

Jeeej ako rýchlo sa rozrastame 🙂 Dúfam že nas bude este viac, tiež Vám všetkým gratulujem 🙂

baska29
7. mar 2015

Baby aj ste si ratali predbezny termin??? Ja hned ako som zistila ze som tehu 😄😄😄 mne vychadza 2.november a prvu dcerku mam 9.novembra

linda4444
autor
7. mar 2015

@baska29 mne to vychádza na 3.11. a prvú mám 31.10.2002 😀

ellabella22
7. mar 2015

caute, tak aj ja sa pridavam, zatial iba na zaklade testu, u lekare som este nebola, termin bude asi polka novembra 😉

baska29
7. mar 2015

@ellabella22 tak vitaj medzi nami 😄 postupne sa rozrastieme, myslim ze vsetky to mame zatial len testom potvrdene,ja som zatial ani nikomu nevravela nic len partnerovi

cherset
7. mar 2015

Dievčatá, sorry za off topic, ale keď som zbadala túto tému, tak som si trošku zaspomínala, čo bolo takto presne pred rokom (to som vtedy ešte nevedela, strašná viróza má chytila a ja som nechápala, lebo nezvyknem byť chorá). Teraz mi tu vedľa spinká 3,5 mesačné novembrovčiatko 2014. Držím vám všetkým silno silno palce, nech všetko dobre dopadne a nech máte krásne zdravé bábätká !!!!!!! 🙂

linda4444
autor
8. mar 2015

@cherset jej.. tak ako u mňa.. ja som mala tiež virózu... som chytila bacil od môjho.. ale dopadlo to tak, že až 2 typy nakoniec 😀

baska29
8. mar 2015

Baby a ako sa citite?lebo ja som uplne ze ok len sa mi strasne tazko spi,stale sa budim a prehadzujem

dasade
8. mar 2015

Aj ja sa dievcata pridavam...zatial len podla pozitivneho testu..k dr.planujem ist tak o dva tyzdne, vy kedy? Aj pri prvom som isla tak nejako a uz sme videli aj bit srdiecko..drzim nam vsetkym palce 🙂

dasade
8. mar 2015

@baska29 ja tiez ok, zaludok zatial v poriadku..len ma bolia prsia 🙂

mkado
8. mar 2015

Ahojte vzhladom na prve neuspesne tehu sa k vam s malou dusickou pridavam aj ja. Zatial iba na zaklade testu.K lekarovi skocim asi cez tyzden, kedze mam taku pracu, ze musim pouvazovat o dalsom posobeni. Ako sa citite? Ja zatial ziadne priznaky,iba bolesti v podbrusku. A tiez to u mna zacalo dvojdnovou virozou a nesmiernou unavou. Drzim nam vsetkym prsty, nech vsetko ide ako ma. 😉

dasade
8. mar 2015

@mkado ja som mala tiez v lete neuspesne (v 7.tt), ale vtedy som stale spinila a akosi som to aj citila, ze nie je to tak ako ma byt...teraz to dufam dotiahneme do stastneho konca🙂

jarabica123
8. mar 2015

Tak aj ja sa k vam pridavam, podla mojich vypoctov, by nam termin mal vychadzat na 2.11, uvidime, k dr idem v piatok. Inak od piatku mi je zle:( mam migrenu a je mi na zvracanie, snad to rychlo pominie. Inak vam vsetkym zelam krasne tehulkovanie a nech to spolocne dobojujeme do stastneho konca 🙂

baska29
8. mar 2015

@dasade
@mkado Vitajte baby,blahozelam 😚
Ja som u lekara este nebola a chystam sa za take 2tyzdne,zijem momentalne v UK ale velmi zvazujrm ze by som chcela rodit na SK aj ked sa tu nikto nestazoval zatial co som sa bavila ale nejak ma to taha domov 😊
Z tej unavy som prekvapena aj ja dokazala by som momentalne prespat aj cely den ale pri prvom tehu som to tak nemala vobec tak som zvedva co ma vsetko caka

vlasta80
8. mar 2015

Ja tiež len podľa testu-,) ku doktorke sa dostanem az16.3 tak dovtedy snáď bude všetko ok

vlasta80
8. mar 2015

@baska29 tak toto mám aj ja, pri prvom som už pred menštruáciou vedela že sa to podarilo bolo mi zle hneď od začiatku.Teraz som žalúdok cítila asi len dvakrát,ale za to kríze ma bolia statočne ☹a to robím na pošte tak som zvedavá čo bude neskôr

jarabica123
8. mar 2015

@baska29 aj mne sa chce tak velmi spat, fakt by som prespala aj cely den, tiez som to pri prvej dcerke nemala. O to viac je to narocne, kedze si ma mala vyzaduje, aby sme sa spolu hrali a tak🙂 a najhorsie je rano a ta hnusna nevolnost. Tvoja malicka ma kolko? Moja bude mat 3rocky v maji,

Strana