icon

Novembrovčiatka 2015

linda4444
19. feb 2015

Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?

bona12
8. mar 2015

Ja zatiaľ tiez nepociťujem nejaké príznaky, len občas ma bolia kríze a asi 2x mi bolo tak chvíľkovo nevoľno, a jazda v aute to jedine, že mi je zrazu zle na dlhšej trase...prsia necítim vôbec, kedže este kojim 🙂 pri prvom som mala 1.priznak naliate a citlivé prsia...

baska29
8. mar 2015

@jarabica123 moja Baska ma 8rokov,prehra sa sice sama ale teraz ma maniu hrat karty a k tomu ma stale potrebuje,tak ale to sa da hrat aj v posteli 😄 tak lenosime a hrame sa.Dnes aj mna boli hlava ale to asi z tej zmeny pocasia,boli sme tyzden na SK a vcera sme leteli do UK a tu dnes cely den prsi.Prve tehotenstvo som mala uplne lahunke,ani som nevedela ze som tehu len mi brusko rastlo.
@vlasta80 taktiez blahozelam a vitaj medzi nami 😚 ja pocitujem len take pichanie v brusku a to som sa docitala ze sa maternica roztahuje,tak uvidime a dufam ze ma nevolnosti obidu 😉

vlasta80
8. mar 2015

@baska29 pozerám že mame skoro rovnaké prvé deti🙂ja myslím že keď nevoľnosti nedošli doteraz už ani neprídu 🙂)ja som práve vstala🙂ja skôr cítim napätie okolo jazvy po cisárskom

bona12
9. mar 2015

@linda4444 tak nakoniec aj ja idem toho 13.teho k lekárke, aby som vedela, či je všetko tak ako ma 🙂 aj ked akcia srdiečka este nebude asi vidieť...

mkado
9. mar 2015

@bona12 ktory tt si?

bona12
9. mar 2015

Hm neviem, podla ms by som mala byt nejak na začiatku 5tt...a ty?

mkado
9. mar 2015

@bona12 poslednu ms som mala 1.2...ja som jelen z toho pocitania. 😀 lebo podla mna mi vcera zacal 5tt, no podla tehu kalkulacky je to uz 6tt. Tak neviem.

baska29
9. mar 2015

@bona12
@mkado inak baby aj ja som z toho jelen lebo podla poslednej ms by som mala byt v 6tt a kalkulacka a aj tu na MK mi vyratalo 7tt

buskakatuska
Autor odpoveď zmazal
mkado
9. mar 2015

@baska29 ono videla som na nete jednu tabulku, kde bolo pekne rozpisane, ako sa tie tyzdne rataju. No teraz ju neviem najst. Ono uvediem priklad, ked si napr. vo 4tt a ubehnu dalsie 4 dni k tomu, nie cely tyzden, tak uz sa to rata ako 5tt. Neviem, ci ma pochopis, ako to myslim. Kedy Ti vychadza termin? Okolo prveho?

afra
9. mar 2015

@baska29 pozri si to tu -tu je to pekne vysvetlene medzi tymi tabulkami 🙂 https://www.modrykonik.sk/7-tyzden-tehotenstva/

baska29
9. mar 2015

@buskakatuska dakujem tak uz tomu chapem 😊
@mkado pochopila som ako si to vysvetlila takze tak to rata aj kalkulacka,mne vysiel termin 2.11
@afra dakujem

mkado
9. mar 2015

@baska29 a uz si bola u lekara?

baska29
9. mar 2015

@mkado este nie,len sme volali spolu,ja som v UK a tu sa chodi az v nejakom 10tt,bola som teraz tyzden na SK ale on bol na dovolenke takze som ho nestihla,trochu koli tomu stresujem lebo budem musiet ist na prvu prehliadku tu a najblizsie idem na slovensko na Velku Noc a to bude asi priblizne 10tt tak neviem ci mam vydrzat ale mne sa to zda uz velmi neskoro

mkado
9. mar 2015

@baska29 jasne, rozumiem. Ja sa chystam zajtra zavolat a snad ma vezme este tento tyzden. Surim to hlavne kvoli praci, lebo mam take zamestnanie, ze budem musiet prehodnotit dalsie posobenie. A vzhladom na to, ze som mala raz MA, nechcem nic podcenovat. 🙂

baska29
9. mar 2015

@mkado ved aj ja by som to mala najradsej zasebou nech zbytocne nestresujem ale ked mne sa tu ten ich pristup v UK nepaci a najradsej by som chodila svojmu.Sice porody tu chvalia ale mna to aj tak taha na SK len to este oznamit drahemu 😔

evakrupova
9. mar 2015

Ahojte, ak môžem, pridám sa. Otehotnela som presne 29.1., termín mi teda vychádza na 7.11. Bola som aj u doktora, len ešte nebolo vidieť srdiečko, tak mám ísť znova budúcu stredu a dostanem už aj knižku. Dnes mi už bolo celý deň poriadne zle a som strašne unavená. Držte mi palce, je to moje piate a najmladšia má 8 mes....

baska29
9. mar 2015

@evakrupova ahoj jasne budeme len radi a ostatne deticky kolko maju?medzi mnou a sestrou je 11mesacny rozdiel a bolo to uplne super.Stale sme sa hrali spolu,do skoly chodili aj do skoly len onao triedu vyssie.😊

evakrupova
9. mar 2015

@baska29 Ostatné sú 10, 5 a 3 roky

bona12
9. mar 2015

@mkado
@baska29 Tuto som našla celkom pekne výpočty najdôležitejších medzníkov tehu 🙂
http://www.babymed.com/pregnancy-calendar-and-c...

timinka1984
9. mar 2015

Ahojte, tak sa pomalicky, potichucky aj ja pridavam, tiez zatial len podla testu 🙂 A tak to aj musi ostat, kedze zijem v Uk a skor ako 9. tyzden ma nikto nevezme ;) ale nevadi, snad to tak aj ostane xxx zatial podla tehu kalkulacky mam termin na 18.11. 🙂

baska29
9. mar 2015

@timinka1984 ahoj a vitaj,ja presne to iste som v UK a tu ta zevraj do nejakeho 10tt nevysetria,aj tak na Velku Noc idem na SK tak chcem ist svojmu lekarovi,normalne som zvedava co ma tu caka lebo tu maju ku vsetkemu iny pristup.Tak som rada ze sme v tom dve 😊 aspon si poradime

timinka1984
9. mar 2015

@baska29 ahoj,toto bude moje tretie,obě som rodila tu,nemozem sa stěžovat na nic,aj ked Maju prvé mesiace na "háku" celkom mi to vyhovovalo,no je pravda,že som nemalá žiaden problem...samotné porody bolí uzasne,řada spominam 🙂 kde v UK zijes?

baska29
9. mar 2015

@timinka1984 ja som v Birminghame a ty?? Ja mam z toho nejaku paniku ani neviem preco.Hned ako som zistila ze som tehu tak prve co ma napadlo bolo Slovensko 😄

janedoe
10. mar 2015

Ahojte baby, tak asi aj ja sa pripajam, ale len s malou dusickou podla testu. V pondelok by som mala ist na krv, ale sono mam prist az 13.4. ... nuz dovtedy si asi okusem nechty na rukach aj nohach. A kto vie, mozno je to lepsie 🙂 Aspon si budem moct uzivat tehotenstvo a nie stresovat ako minule od 7 do konca 9 tt 🙂 A aj tak to nedopadlo dobre 😒

ninan2
10. mar 2015

Ahojte, ja by som mala mat termin 11.11... Posledna MS bola 4.2., test bol silno pozitivny hned v den meskania MS 🙂 K lekarovi sa dostanem asi az o 3 tyzne, ma dost dlhe objednavacie lehoty...

ninan2
10. mar 2015

@janedoe Ahoj, ja som mala MA teraz v novembri 2014 v 10. tyzdni... prestalo bit srdiecko (v 7tt pritom bolo). A Tebe sa co stalo? Snad to teraz dopadne dobre... Nezistil sa u mna ziadny problem a jedno dieta uz mam, takze to zrejme bola len nahoda...

decode
10. mar 2015

Ahojte maminky, pridávam sa k vám 🙂
Minulú nedeľu ( 1.3.) HCG 83,0 a štyri dni dozadu hcg 1800 🙂

ellabella22
10. mar 2015

Uz ste boli u doktora? Mna objednal o dva tyzdne, aby bolo vidno akciu srdca a co vy?

decode
10. mar 2015

@ellabella22 ja idem už v pondelok 6+1tt