Novembrovčiatka 2015
Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?
@5esicko prvy test som si robila v den, kedy som mala dostat a bola slaba a potom o dalsie 2 dni a uz bola silnejsia.... 😉
@baska29 ja som v roku 2009 letela ako tehu do Turecka na dovolenku po porade s doktorom,ze mozem ist,lebo vraj 2. trimester (ja som bola v 18tt) bol v pohode. Zacala som tam citit prve pohyby,ale cestou napsat som zial v lietadle odpadla - z nizkeho tlaku pri pristavani, ja mam nizky tlak aj tak,takze pristavanie k tomu len pomohlo... 😒 nastastie bolo vsetko OK...
@ellabella22 ja som si tu citala nejake clanky o farbeni, a zevraj to nie je problem - lebo dnes uz tie farby nie su take agresivne...a ja teda farbu potrebujeeem :D ale samozrejme sa radsej opytam doktorky, prinajhorsom sa budem farbit hennou, to je prirodne, malo by to byt o.k..
Ak to bol niekto z vás tak dakujem za ❤️Ja nemám takmer žiadne príznaky-rovnako ako pri dcere-len to že ráno vstanem už unavena😲a začínajú má prsia pobolievať to je všetko,zravost má zatiaľ nechyta!dr. mi termín ešte nedal ale mne to vychádza na 18.11
Ahojte baby, aj ja sa k vám pridávam, aj keď troška opatrne, nakoľko som minulý rok dva krát potratila, raz v apríly missed abort v 11 týždni a potom v septembri samovoľne v 6 týždni. Našťastie zistili, že mám nejakú mutáciu chromozónov. Teraz som v 7 týždni, dnes som bola na kontrole a videla už aj srdiečko nášho malého bodíka, ako ho volám 😀 . Verím, že do tretice to dobre dopadne a 9.11. sa budeme tešiť z nášho prvého vytúženého bábatenka 🙂
Baby mam otazku na vas, uz asi tyzden som taka neviem, raz som nervozna ako pes, inokedy mam vsetko na haku, ni ma nerozculi...viem ze zmeny nalad su v pohode ale som myslela ze je to hlavne o precitlivenosti a placu a nie o nervozite...vy take nieco nemate???
Ja som to este nikomu nehovorila,z opatrnosti,a s priatelom sa potichu tesime.a moji synovia budu mat "nevlastneho" surodenca🙂
Ahojte aj ja sa pridam, po 1,5 roku neuspesneho snazenia o druhe zacinam 7 tt. Posledny mesiac som dostavala liecbu duphaston + pregnyl koly tomu ze sa mi z neakeho dovodu neuvolnovalo vajicko a hned v tento mesiac to aj vyslo 😅 Mam to uz potvrdene aj na gyn. Bola som na gyn v 36. DC a uz videla aj plodik 3 mm. Dalsiu KO mam o tyzden v stredu. Picham si clexane 06.
@klauduska teba poznam ahoj 😀 Nemam profilovku ale ja som tvoja spoluziacka z VS. Lenka, takze nazdar moja a drzim nam palce ako aj vsetkym 🙂
Dievcence ako se nato s pitim kavy?lebo mne nejako v poslednom case zachutila,ale ze dost,tak mam na nu chhut skoro stale,no musim sa krotit
@ninan2 nie zákrok mi nerobili v Štiavnici, bo záchranka zavezie pacientov len do spádovej nemocnice....ale v podstate som mala šťastie, že som netrvala na tom, že ma brat odvezie do BŠ, bo by som tú cestu už asi neprežila...no a zážitok to bol na celý život...veď som hned po tom aj povedala, že už žiadne dieťa, ale veľmi rýchlo som si to rozmyslela....🙂
ahojte,nepatrim do vasej skupiny,aj keby som bola velmi rada,mam na vas otazku,mali ste nejake priznaky este predtym ako ste zistili ze ste tehotne?
@radka0 ja iba pocit ako pred MS... bolesti podbruska a prsia som mala naliate. Unavena zacinam byt az teraz v 7 tt.
@radka0 ja som mala viac akotyzden silne akne, bolestive a vsade na tvari, krku, chrbte. Ale podozriva mi bola moja zravost, priam pazravost. Ked som dva dni do seba pchala nenormalne mnozstva jedla, tak mi doslo, ze to nie je len tak. Test bol + tusim na 27. den. Odvtedy sa uz kontrolujem 🙂 ziadne prepchavanie.
@radka0 od 3.tt mi zacalo byt zle hlavne vecer, bolest v podbrusku od ovulacie pretrvavala az do dna vybechanej ms. Na 9dpo bol test negativny. 14 dpo uz jasne dve ciarky, prsia ma nebolia, ani mi uz vobec nebyva zle, som unavena a zrava 🙂
@radka0 ja som mala citlivé prsia, aj sa zväčšili a boli plnšie než pred menzesom. Troška bolesti v podbrušku, aj som čakala či sa spustí mrcha, našťastie sa nespustila 🙂 . A boleli ma kríže, a neskutočnú únavu som mala. A strašnú chuť na kofolu, čo som mala pri prvom tehotenstve. A ešte občas divné chute, keď som zajedala zavarený uhárok čokoládou 😀, prípadne chuť na jogurty 😀. No a občas som mala aj taký biely hustý hlien, no ten som mávala aj pár dní pred menzesom. A na 30 dc krásne // na teste 😀
Ahojte baby s mm sa snazime o druhe mimi,ak to vyslo bude v novembri. Mrcha ma prist v sobotu,len od vcera trocha spinim a mne nikdy este mrcha neprisla skor,myslite ze je to uhniezdovanie? Mala ste to niektora? Dnes rano test negat,ak to je uhniezdovanie na test je este skoro? Dakujem
@ladyblcha No... v tomto je on je veru uzasny 🙂 Ale za tych 8 rokov som si uz zvykla.... ved aj na nasom prvom nahodnom stretnuti bol velice „romanticky“. Drzim teda zajtra palce, nech je vsetko OK. Ja cakam.... stale cakam :D Ale dnes by som mala mat aspon vysledky HCg, tak aspon nieco 🙂 Ale celkom ten cas leti. Ved uz ubehol tyzden a pol ani neviem ako, tak uz len „chvilu“.
@mkado samozrejme, ze nepridu 🙂 Na take netreba ani mysliet. Aj ja sice stale skoncim pri to, ze snad to tento krat dopadne dobre, ale potom si vynadam, ze nech take nemyslim, lebo mozno minule sme o babo prisli preto, lebo som si vsugerovala, ze urcite bude daky problem. Inac teraz by som bola aj ja rada na PN-ke, nejako uz mam druhy den migrenu a mam pocit, ze meliem z posledneho. Normalne mam pocit, ze zaspim s otorenymi ocami. Vcera som dosla domov z roboty o deviatej a citila som sa ako keby som sla z bane 😀 Tak som sa len umyla a zalahla
@gregusska jeeeeeeeeej konecne niekto kto ide neskor k dr. ako ja hehe 🙂 Aspon mam s kym cakat, lebo ja idem az 13.4. Inac aj ja som vedela hned, ze som tehu, mala som taky citak, preto to viem od 9 DPO 😀

Caute baby, u mna to zatial nevie nikto, len muz....zacnem to hovorit asi az po navsteve u dr. Som objednana na pondelok, horsie vsak je, ze ja vobec napamatam, kedy som mala poslednu ms. Teda viem, ze asi koncom januara resp. zaciatkom februara ale lietam vo vypocte hore dole desat dni. Takze uvidime co vypocita doky...bude na mna pozerat ako na nezodpovednu 🙂 Ja nemam priznaky ziadne, okrem toho ze mi smrdi nas pes, ale baby strasne, normalne pri nom nemozem sediet...chudak...to iste som mala pri prvom 🙂 Prsia nic, ale to moze byt tym ze kojim....