icon

Novembrovčiatka 2015

linda4444
19. feb 2015

Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?

mkado
19. mar 2015

@janedoe no vrav mi nieco o tej unave 😀 predvcerom prelezany cely den. Vcera to bolo ovela lepsie a dufam, ze aj dnes bude. Uz som sa pustila aj do tvorenia, lebo Velka noc klope na dvere a ja som leniva. Robim rozne rucne prace, tak aj vdaka tomu mi ide cas rychlejsie, inac by som asi skapala od nudy doma 😀 😀 😀 inac mas este bolesti? Lebo ja ano.

janedoe
19. mar 2015

@mkado no aj ja by som mala nieco nachystat na velku noc. Bude nasa prva v novom dome, ale chybaju mi inspiracie 🙂 Minimlane by som vsak mala umyt okna, ale kedze nemame este urobeny exterier, tak zmyvanie okien je niekedy adrenalinovy sport. A bolesti v noci este mavam. Cez den nie, alebo ich neregistrujem, ale v noci sa obsa zobudim, aj ked je to uz miernejsie.... teda ak nebeham na autobus :D

mkado
19. mar 2015

@janedoe ja momentalne pracujem na vajickach 🙂 robim aj na predaj, ak by si chcela. Noo neviem, ci je umyvanie okien vhodne pre nas v tomto obdobi. Ja by som to asi nechala tak. Vies to natahovanie nie je velmi prospesne. To Ti aj sam lekar povie.

tinulikk
19. mar 2015

@mkado presne aj som nad tymi oknami rozmyslala, a tiez som si povedala, ze tuto velku noc asi ostanu neumyte :D uvidim, alebo ich dam umyt manzelovi :DDD
@janedoe aj ja mavam bolesti v noci - aj dnes som sa na to zobudila, aj som sa trohcu zlakla, ale rano uz zase nic, myslis ze je to teda v pohode?

trikrat_mama
19. mar 2015

@tinulikk Ahoj, tieto bolesti su normalne, maternica sa prisposobuje. Ja uz len cakam, kedy ma zacne boliet panva, najprv jedna, potom druha strana. Jedno prejde, druhe zacne 🙂

klauduska
19. mar 2015

My na Velku noc chodime uz asi 4 roky prec - nemam moc rada tieto sviatky, tak sa uz tesim na chatu. Ideme 3 rodiny, trvala partia co sme sa spoznali az pri detickach - 6 dospelych a 4 deti 🙂

A na okna sa chystam aj ja, dufam,ze uz tento vikend.... 😵

timinka1984
19. mar 2015

@mkado no ty si akcna..🙂 ja na velku noc absolutne ni nechytam, ideme k nasim na sk, necham sa rozmaznavat, bo tu rozmaznavam vsetkych ja....zivam asi 3000 x za den, aj unava na mna pride, no musim ju ignorovat., kedze cas na oddych nemam 🙂 po veceroch pracu do skoly tkam do pc, stvrtok, piatok, sobota, nedela v praci a ostatne dni v skole,m pomedzi deti, domacnost, manzel....cize tiez mi to uteka 🙂

tinulikk
19. mar 2015

@trikrat_mama ahoj, dakujem za upokojenie 🙂 stale mam taky strach, zeto nie je ani skutocnee, ze sa nam to podarilo 🙂) takze ak su tie bolesti v poriadku, tak len nech suuu 🙂)

leleh
19. mar 2015

@klauduska Dianka bude mat v maji 3 roky uz

leleh
19. mar 2015

@alusiatko aj ja som kavickova, ale teraz som nesku vymenila za caro s mliekom ako nahradu 😉

leleh
19. mar 2015

baby ja mam taky problem ze furt citim vlhko, normalny hlien akoby ale nonostop, je to neprijemne a furt sa chodim pozerat na wcko lebo mam zly pocit ci to nie je krvavy vytok. Dva krat som uz potratila predtym ako sa mi narodila dcera tak mam teraz taku paranoju z toho...Ma aj niektora z vas hlieny?

baska29
19. mar 2015

Ja som dnes cely den v skole a chcem byt v POSTELI ,uplne sa mi chce spat a zaspavam tu kazdu minutu.Ked si predstavim este 5hodin tak mi je zle......vy co porabate? 😊

rosannar
19. mar 2015

@baska29 ja som sa teraz naobedovala a taká unava na mna padá...môcť zatvoriť oči tak hned spím 😀 no nedá sa kedže som v práci...

@leleh takýto pocit mám niekedy aj ja...aj dneska ked som cestovala do práce autobusom som citila vhlko a už som len čakala kedy dojdem do práce aby som sa šla skontrolovať, no našťastie len hlien to bol, žiadna krv...ale stále mám taký blbý pocit...

tinulikk
19. mar 2015

@leleh ja mam to iste - a dnes obzvlast - som sa bola tiez dvakrat skontrolovat, ci to nie je nieco horsie...

klauduska
19. mar 2015

@leleh no super, uz chodi do skolky,ci este len pojde?
AKo tak citam,nemala si to lahke,tak silno drzim palceky 😉

A s tym vytokom som na tom podobne - vlastne hned od zaciatku ho mama a tiez citim stale "vlhko"... 😒

leleh
19. mar 2015

@rosannar @tinulikk tak je to asi normalne.....pamatam si ze pri prvom tehu som to mavala az do konca 2 trimestra takto. Ale co je horsie vtedy som tesne po 12 tt musela utekat na pohotovost do nemocky lebo bola aj jasna krv, tak na 2 vlozky. Chceli si ma tam nechat ale odmietla som. Sla som domov. Nepriamo mi potvrdili ze v takom skorom stadiu by mi aj tak nevedeli pomoct keby som mala potratit. Priroda je mocnejsia. Potom to preslo a uz bolo do konca bezproblemove tehu.

leleh
19. mar 2015

@klauduska dali sme ziadost do skolky teraz od septembra na 4 hodiny tak uvidime ci ju zoberu lebo je naval. Keby nie tak neva, bude so mnou doma, nic jej neujde 😉 adiiik aj ja drzim palce vsetkym. Som aj tak trochu zmierena ze ked to nema vyjst tak to nebude a ja to neovplyvnim. Ako bude tak bude. Ale drzime si palce....

rosannar
19. mar 2015

@leleh ja som pri prvom tehu ani nevedela že vôbec som v tom, žiadne príznaky (teraz som mala na začiatku silné bolesti podbruška a bolesť prs doteraz aj mám), len ked som už videla fazulu na utz alebo ked mi rástlo brucho, takže toto je pre mna niečo nové a stále mám strach, ked vidím čo tu píšu niektoré baby, koľkokrát potratili a tak...

leleh
19. mar 2015

@rosannar netreba na to mysliet aj ked je to tazke pre tie co maju uz kadeco za sebou (myslim nevydarene tehotenstva) ale to nie je tvoj pripad, tak si to uzivaj 😉

rosannar
19. mar 2015

@leleh ja viem ALE..to ale bude tu stále...snažím sa nemyslieť na to...už sa neviem dočkať stredy aby som vedela na čom som...prvý kontakt je najdôležitejší 😀

peha85
19. mar 2015

Ahojte, pridavam sa k Vam baby. Podla MS by som mala mat termin koncom oktobra, ale mavam neskorsie ovulku takze to vyzera na zaciatok novembra...mala by som byt v 8-9 tyzdni, k lekarovi idem na bud.tyzden po druhy krat na meranie plodu. Dufam ze to dobre dopadne 🙂
Su tu aj druhorodicky? Ako to zvladate? Ja sa bojim dvihat maleho, dvihnem ho len ked uz musim. Inak som stale unavena, kava mi strasne smrdi a milujem sladke a nezdrave veci 🙂

leleh
19. mar 2015

@peha85 ahoj ja som druhorodicka, snazim sa nedvyhat malu ked sa da. Mna prepadla zravost a meliem vsetko co chladnicka da a ked neda idem na pizzu 😀

trikrat_mama
19. mar 2015

@peha85 Ja som tretorodicka 🙂 Ale pri druhom som nezdvihala syna, odkedy som zistila, ze som tehotna. Vozila som ho v kociku, ale aj to nebolo dobre, lebo vaha maleho plus kocika celkom zatazila moje telo a velmi sa mi skratil krcok, zostala som na pn. Takze tentoraz sa vyhnem akejkolvej zatazi. Inak ma zatial netrapi nic, pazravost ma chytila len na dva dni, pachy mi nevadia ziadne (zatial). K lekarovi som objednana az na konci mesiaca.

leleh
19. mar 2015

@trikrat_mama tak to si ma normalne zaskocila lebo ja malu tlacim v kociari do kopcov kilometre...uz nebudem 😎

rosannar
19. mar 2015

@peha85 aj ja budem druhorodička...malý má už 20 kg takže mám strach ale dvíham ho, hlavne iba vtedy ked je to nutné, no do vani si mladý pán musí stupiť sám 😀

peha85
19. mar 2015

@rosannar tak to mas riadneho chlapa doma. Syn ma ledvs 14 kg a to sa mi uz zda tazky 🙂

peha85
19. mar 2015

@leleh pizu by som si dala, a to som teraz zbastila obed🙂 nastastie som zatial nic nepribrala...az mi to je cudne, lebo sa citim ako slon

rosannar
19. mar 2015

@peha85 no len môj ma skoro o dva roky viac ako tvoj 😀 ale ťažký je riadny...

trikrat_mama
19. mar 2015

@leleh Mozno mas odolnejsie telo ako ja 🙂 Ja sa obavam, aby som vydrzala aspon do polovice oktobra, lebo obidve deti sa mi narodili predcasne. Takze ja sa radsej vyhnem zataziam, aby nado mnou zase doktor nezalamoval rukami 🙂

peha85
19. mar 2015

@rosannar uz ste mu povedali ze budeat surodenca? Nas je dost sidielko a rad sa sali, skace. No teraz si dava pozor a neskace mi hlavne na brucho, lebo som mu povedala ze tam mam fazulku, ale nejak to nepochopil, mysli si ze som zjedla fazulu 🙂