Novembrovčiatka 2015
Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?
@meaningful akoj,aky sport prosim robis?ja by som chcelacvicit,ale sa bojim.som doma na pn a chyba mi pohyb.tak priberam a to poriadne ani nejem...
@rosannar tak drzim palceky. Keby daco, nejaky problem, tak napis, poznam jednu dobru financnicku ;) nam velmi pomohla.
@sajmonkaf hravam volis, ale tak teraz by som ho nerada hrala este 9m. ;) S priberanim problem zatial nemam az taky, neviem ci odstrachu ale stale chodim na wcko.
@meaningful aj táto je super...no my potrebujeme ešte nejaké peniažky navyše tak nahaňa kde sa len dá...
@rosannar to len pre pripad, keby sa vam nepodarilo.
Baby,co robit....vcera som zacala uzivat duphaston a dnes od rana spinim (spinila som este som ani nevedela ze som tehu ale potom to prestalo) a teraz zas....je to len nejake cistenie po tom lieku ci mam volat dr?dakujem
@simsim321 Zavolaj dr. Radsej 10x zbytocne... Ja som brala Duphaston pri druhom tehu a nemala som ziadne spinenie pocas uzivania.
Ahojte som aj v skupine Novembroviek, ale pridam sa aj sem, cakam druhe babo, min. rok som mala MA, cca presne o rok/ teraz / som v 7 tt , mame 4mm a bilo aj srdiečko 🙂 berem aj Duphaston pre istotu
@marian86 ahoj, ja som na tom podobne ako ty, beriem dufik uz od ovulky a nevysadim ho asi tak skoro. Uz si bola na sone? kolko si mala prene? ja som objednana na stvrtok az. to budem mat asi 6tt+6. Velmi sa modlim aby tam to srdiecko bolo.
@simsim321 ahoj, radsej si volaj k dokimu, pre istotu, mozno to nic nieje ale istota je gulomet.
Baby mate niektora z vas utrogestan? Alebo iny progesteron na vkladanie? Ja mam este konsku davku, ale pevne dufam ze po dalsej kontrole mozem postupne vysadit. .
@meaningful ahoj hej bola som pondelok na 1 sono, vtedy som bola 6+5, a bolo už vidno aj srdiečko ako bije, a mali sme 4mm, duphaston berem iba od pondelka, iba v 1. trimestrri musim brat
baby, je možné, že ked pozerám recepty s fotkami na nete je mi od zalúdka zle ale ked varím, alebo aj jem tak som v pohode???? neviem čo variť zajtra, doteraz som čerpala inšpirácie z netu a teraz nemôžem lebo mi je zle...
@rosannar hihi tu je jedine riesenie, recepty bez fotiek ;)
@meaningful tento rok vychadza 13.11. na piatok 😉 a v roku 2009 sa mne narodil Filipko v piatok 13-teho 😎 prestastny to den... 🙂
@meaningful no ale potom neviem ako to môže vyzerať 😀
@lauri aj ja beriem utrogestan 3x2 tabletky. Je to otrava vkladat..hlavne tie obedne v praci. Ale tak uz to nejak vydrzime.
@klauduska tieto 13tky... ja som 13.3. v piatok zistila, ze som asi tehotna. Nasla som si dve // 🙂 a termin zatial vychadza na 13.11. co je tiez piatok. To uz musi byt nejake znamenie :D
@rosannar aspon bude prekvapenie 🙂
@meaningful tske varenie nemam rada, ked mam nieco robit a neviem ako by to malo vyzerat 😀
A Hcg rastie...🙂 Aspon z niecoho sa mizem tesit, ked nasu bambulku uvidim az aprili (ak sa nic nepokazi). V pondelok Hcg 5800 a vcera vyse 10000. Aj ked dr. mi v pondelok hovorila, ze na 5+0 je celkom vysoke.
@zuzicek88 @karkulka2014 ja beriem 2x3, takze len rano a vecer, ale tri... to je ako naschval aby nahodou nebol nejaky ehm, keks...
@janedoe nebudu dvojicky? 🙂
@lauri tak v podstate mame rovnako len inak rozdelene. A mne lekar povedal 2 veci: vela odpocivat a ziadny styk az do odvolania. A uprimne povedane..ja som vecer uplne hotova...takze ani nemam chut.

@meaningful ved toto...ale na obed idem do mesta tak ma hadam prebere, ešte refinancujeme úver rýchlo 😀 tak idem za finančníčkou...hadam povie dobré správy