Novembrovčiatka 2015
Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?
Zienky ja tiež beriem duphaston,uz ma pomaly pocit ,ze je to sprievodca kazdym mojim tehotenstvom.Ja som pri kazdom jednom mala spinenie,pri prvej dcerke to bolo snad najhorsie,aj som bola na pozorovani v nemocke,a momentalne je to snad najmiernejsie .Kontrolu u dr. mam az v aprili tak dufam ze je vsetko oki
@blevka este kojis? Kolko ma maly? Nas zaspava sa asi od roka, ale este je v postielke, takze mam trosku strach ked mu dame postel ci nebude odtial utekat. Na nocnik sa ucime, ale nejak stagnujeme. Na spanie plienka a v 70% pripadoch je v slipoch mokry fliacik.uz z toho zacinam byt zufala.
Ale verim ze vsetko pride tak nejak samo, a vsetko sa akosi poriesi 🙂
@janedoe Krasne ti to stupa len tak dalej;)
@peha85 tak nie si sama komu byva zle, aj mne byva, stale zaludok ako na vode:(a najhorsie su tie pachy, momentalne ma napina z dezodorantu, ktory pouziva muz🙂 vcera som vracala, ale uz sa to nedalo vydrzat, a troska to pomohlo. Inak sa citim ako o opici stale🙂 slaba, unavena, lenze mam malu trojrocnu, tak sa musim venovat, tak sa drzte a dufam, ze nam tie nevolnosti coskoro prejdu
Ahojte dievčatá, tak akcia srdiečka potvrdená aj u nás. Dozvedela som sa to dnes na pohotovosti, kde som skončila kvôli hnedému špineniu 😒 . Ale chvalabohu je všetko OK a verím, že aj bude 🙂
@mkado Gratulujeem, drz sa.
@trikrat_mama kto vie 🙂 Bola by to sranda. Ale pochybujem, nemame take predispozicie v rodine 🙂
@meaningful no aspon z niecoho sa mozem tesit 🙂 Do aprila daleko 🙂
@jarabica123 pri synovi mi bolo ovela horsie a trvalo to do stvrteho mesiaca. Teraz skor mam taku nechut a tazobu na zaludku, dnes som si dala trochu cocacolu a pomohlo. Dufam ze tym nic nepokazim ale mala som straasnu chut 🙂
My tiez mame 2,5 rocneho.s tym venovanim je to niekedy dost tazke, hlavne ked som stale unavena. Vzdy si poviem, zvladli to ine, zvladnem aj ja 🙂
Drzte sa aj vy 🙂
@jarabica123 inak mne tiez "smrdi" muz ked vyjde vecer zo sprchy. 😀
@meaningful
@janedoe dakujem dievcata. Verim, ze je to maly bojovnik a ze sa bude drzat a nerobit sarapatu, lebo sa nanho velmi tesime 😉
V 4-5 tt.
Dopadlo to dobre dnes má 9 rokov, dnes ráno mi t
Dopadlo to dobre dnes má 9 rokov, dnes ráno mi to začalo, pobolievanie v podbrušku a krížoch, trochu hnedej špinky. Dala som si mangezium, ľahla som si, tiež som to včera prehnala s aktivitou. Je mi už lepšie trochu.

@blevka najhorsie ked dieta je chore. Maly bol od piatka prechladeny, tiez bol taky tulko.. Skore uzdravenie prajem