icon

Novembrovčiatka 2015

linda4444
19. feb 2015

Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?

peha85
20. mar 2015

@blevka najhorsie ked dieta je chore. Maly bol od piatka prechladeny, tiez bol taky tulko.. Skore uzdravenie prajem

alusiatko
20. mar 2015

Zienky ja tiež beriem duphaston,uz ma pomaly pocit ,ze je to sprievodca kazdym mojim tehotenstvom.Ja som pri kazdom jednom mala spinenie,pri prvej dcerke to bolo snad najhorsie,aj som bola na pozorovani v nemocke,a momentalne je to snad najmiernejsie .Kontrolu u dr. mam az v aprili tak dufam ze je vsetko oki

rosannar
20. mar 2015

@peha85 no to nie je bohvie co..ja som ani pri prvom tehu nemala takketo problemy, asi trikrat som vracela ale vsetko poobede, ani nie rano 🙂

blevka
20. mar 2015

@peha85 vdaka, dnes to uz bolo trosku lepsie 🙂 nastastie 🙂 Mna pomaly chyta panika, ze mam len pol roka na to, aby sommaleho odstavila, naucila spat sameho a v postielke a dobre by bolo aj chodit na nocnik. Vy ste na tom ako?

peha85
20. mar 2015

@blevka este kojis? Kolko ma maly? Nas zaspava sa asi od roka, ale este je v postielke, takze mam trosku strach ked mu dame postel ci nebude odtial utekat. Na nocnik sa ucime, ale nejak stagnujeme. Na spanie plienka a v 70% pripadoch je v slipoch mokry fliacik.uz z toho zacinam byt zufala.
Ale verim ze vsetko pride tak nejak samo, a vsetko sa akosi poriesi 🙂

peha85
20. mar 2015

@rosannar mne praveze pri prvom byvalo zle aj som kazdy den vracala. Teraz pri druhom mi je tak tazko, ale vzdy sa to dalo vydrzat, az na dnesok... :-\

blevka
20. mar 2015

@peha85 bude mat 16 mesiacov a este ho kojim, z toho tri krat v noci...takze spi s nami v posteli 🙂...nocnik nechce ani vidiet ☹ sme si ho trosku rozmaznali a teraz to bude tazke. A spi v postielke s vami alebo v inej izbe ?

peha85
20. mar 2015

@blevka spi s nami v spalni 🙂 tak to budeme mat obe vesele , ale zvladneme to. Este nema anni rok a pol, rychlejsie sa v takom veku nauci bubat sam. Len to chce pevne nervy

meaningful
20. mar 2015

@janedoe Krasne ti to stupa len tak dalej;)

blevka
20. mar 2015

@peha85 a planujes spavat s oboma detickami v jednej miestnosti? Ja sa bojim, ze sa budu budit lebo maly ma naozaj spanok ako ""zajac na priekope" Len co vyzdravie ideme na to, boze to bude placu ☹

peha85
20. mar 2015

@blevka nemame na vyber. Byvame v 2-izbaku a na jesen zaciname stavat, takze vacsi byt teraz nieriesime.

rosannar
21. mar 2015

@peha85 no to ti nezavidim...js dufam ze ma grcacky aj tento raz obidu...

jarabica123
21. mar 2015

@peha85 tak nie si sama komu byva zle, aj mne byva, stale zaludok ako na vode:(a najhorsie su tie pachy, momentalne ma napina z dezodorantu, ktory pouziva muz🙂 vcera som vracala, ale uz sa to nedalo vydrzat, a troska to pomohlo. Inak sa citim ako o opici stale🙂 slaba, unavena, lenze mam malu trojrocnu, tak sa musim venovat, tak sa drzte a dufam, ze nam tie nevolnosti coskoro prejdu

mkado
21. mar 2015

Ahojte dievčatá, tak akcia srdiečka potvrdená aj u nás. Dozvedela som sa to dnes na pohotovosti, kde som skončila kvôli hnedému špineniu 😒 . Ale chvalabohu je všetko OK a verím, že aj bude 🙂

meaningful
21. mar 2015

@mkado Gratulujeem, drz sa.

janedoe
21. mar 2015

@mkado gratulujem k srdiecku. A malicke nech pocuva a nerobi hluposti so spinenim 🙂

janedoe
21. mar 2015

@trikrat_mama kto vie 🙂 Bola by to sranda. Ale pochybujem, nemame take predispozicie v rodine 🙂

@meaningful no aspon z niecoho sa mozem tesit 🙂 Do aprila daleko 🙂

peha85
21. mar 2015

@jarabica123 pri synovi mi bolo ovela horsie a trvalo to do stvrteho mesiaca. Teraz skor mam taku nechut a tazobu na zaludku, dnes som si dala trochu cocacolu a pomohlo. Dufam ze tym nic nepokazim ale mala som straasnu chut 🙂
My tiez mame 2,5 rocneho.s tym venovanim je to niekedy dost tazke, hlavne ked som stale unavena. Vzdy si poviem, zvladli to ine, zvladnem aj ja 🙂
Drzte sa aj vy 🙂

peha85
21. mar 2015

@mkado super 🙂
Na to spinenie ti nieco dali? Co povedali ze z coho to moze byt?

peha85
21. mar 2015

@jarabica123 inak mne tiez "smrdi" muz ked vyjde vecer zo sprchy. 😀

mkado
21. mar 2015

@peha85 dostala som injekciu a dala mi aj tabletky Dicynone. Nepovedala z coho to moze byt, lebo vraj toho vytoku bolo naozaj velmi malicko. Ale ja som si vedoma toho, ze som sa vcera asi trosku pretazila a vela som behala po schodoch. Tak ja tipujem, ze to z toho bude.

mkado
21. mar 2015

@meaningful
@janedoe dakujem dievcata. Verim, ze je to maly bojovnik a ze sa bude drzat a nerobit sarapatu, lebo sa nanho velmi tesime 😉

ela2015
21. mar 2015

@mkado ahoj aj ja dnes špiním a dumám či ísť na pohotovosť ? Pri prvom som mala to isté cca v 5-6 tt.
Gratulujem.

pinuska19
21. mar 2015

@ela2015 urcite chod urychline na pohotovost, aj ja som tak spinila v novembri a nedopadlo to bohuzial dobre.

mkado
21. mar 2015

@ela2015 dakujem. A ktory tt si? Urcite chod, nic tym nestratis. Ja by som urcite kludna nebola.

mkado
21. mar 2015

@pinuska19 ahoj, ak sa smiem spytat, neustupilo Ti spinenie? Ak pises, ze to nedopadlo dobre.

ela2015
21. mar 2015

V 4-5 tt.

mkado
21. mar 2015

@ela2015 a uz to mas potvrdene lekarom? Urcite tam zbehni. Drzim prsty a potom sa ohlas.

ela2015
21. mar 2015

Dopadlo to dobre dnes má 9 rokov, dnes ráno mi t

ela2015
21. mar 2015

Dopadlo to dobre dnes má 9 rokov, dnes ráno mi to začalo, pobolievanie v podbrušku a krížoch, trochu hnedej špinky. Dala som si mangezium, ľahla som si, tiež som to včera prehnala s aktivitou. Je mi už lepšie trochu.