icon

Novembrovčiatka 2015

linda4444
19. feb 2015

Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?

ela2015
21. mar 2015

Áno mám to potvrdené, vo štvrtok som bola, termín cca 20.11.

pinuska19
21. mar 2015

@mkado ja som bola v 5 tyzdni ked mi zacalo spinenie slabe, na druhy den uy som krvacala ako pri menstruacii a isla som na pohotovost. Dali mi ascorutin a duphaston a samozrejme si ma tam nechali lezat. Krvacanie ustupovalo, a neskor sa zasa objavilo. Nakoniec mi na sone zistili, ze babtko odislo spolu s krvou a uz len kyretaz mi urobili. Preto by som hned utekala na pohotovost, radsej viackrat ako ani raz.

peha85
21. mar 2015

@mkado tak sa setri.vela oddychuj

jarabica123
21. mar 2015

@peha85 aj ja si dam sem tam colu, po duskoch urcite nezaskodi, neboj, inak mne cekom omaha aj zazvrovy caj. Dnes mi je napodiv cekkom fajn, kooonecne, lebo posledne dni to bolo o hubu. No ale uz musime vydrzat, ked sme sa na to dali🙂

vlasta80
21. mar 2015

no ja som dnes mimo provoz 😝 😝 😝

alusiatko
21. mar 2015

@ela2015 a ake magnezium si davas?sumive ci tabletky?

mkado
21. mar 2015

@ela2015 tak ako? Bola si na pohotovosti?

sajmonkaf
21. mar 2015

@vlasta80 aj ja som mimo,cely den som prelezala,ani vonku som nebola schopna ist...

janedoe
21. mar 2015

@vlasta80 ja som dnes tiez K.O. Rano som nieco porobila, isla nakupit, navarila, potom 3 hodiny spala, zase trosku porobila a zase si lahla :D Aj zaludok som mala cely den ako na vode. Hehe aj manzel mi hovoril, ze som belsia ako stena 😒

peha85
21. mar 2015

@jarabica123 skusim ten zazvorovy caj.ja som si dnes kupila fatru 🙂

vlasta80
21. mar 2015

@sajmonkaf
@janedoe a to som ráno musela do roboty.som myslela ze odpadnem 😒 😒 a ten žalúdok katastrofa, som myslela ze ma to obíde ale figu borovú 😀 počkalo si to na mna😉 ale muž mi kúpil take homeopatika na cestovnú nevoľnosť ale pomáhajú mi aj na tu tehotenskú 😎 😎

vlasta80
21. mar 2015

@mkado dalsod srdiečko 😉teším sa a držte sa..

linda4444
autor
22. mar 2015

@alusiatko ahoj.. aj ja mam špinenie, teda trošku krvi vždy po veľkej stolici.. a naozaj sa bojím.. čakám dvojičky . Lekár mi dal Duphaston a ascorutin ale mne to príde tak, že mi vôbec nezaberá... 😢

alusiatko
22. mar 2015

@linda4444 ja to nemam ani tak ze po stolici,ale ked sa utriem po wc,tak je papier trochu sfarbeny a niekedy je na nom aj trocha hlienu.Zvlastne ale je ze noci to vobec nie je len cez den.No ono to nejaky cas trva kym to prestane spinit.Inak gratulujem k dvojickam 😵

sajmonkaf
22. mar 2015

@linda4444 waw dvojky.gratulujem a drz sa🙂

sajmonkaf
22. mar 2015

Baby to magnezium beriete preventivne alebo ked mate bolesti v podbrusku?ja som ho brala pri prvom tehu ale uz nepamatam kvoli comu...

jalimag
22. mar 2015

@timinka1984 ahoj, novembrova nie, ale oktobrova by sa nasla 🙂 tiez tretia. Moj manzel je z juznej Indie. A co vy?

janedoe
22. mar 2015

@vlasta80 fuha...do roboty...tak to nezavidim 🙂 Ja mam tento vikend na 100 bodov. Hodinu fungujem, dve lezim 😀 A kazdy sa ma pyta co mi je, ze vyzeram strasne. Velmi im dakujem za tie komplimenty 😀 A zajtra do roboty. No vobec sa mi nechce, este ze bude taky volnejsi tyzden. Vlastne vdaka Velkej noci hned tri celkom v pohode tyzdne.

mkado
22. mar 2015

@janedoe a co je Tvojim zamestnanim? Mna caka este tento tyzden volno a musim povedat, ze tentokrat som asi rada, lebo mi je priserne. Kazde jedlo mi smrdi a zdviha mi zaludok. A to pracujem v gastronomickom zariadeni. Uz teraz mam obavu co bude, ked pojdem do prace 😀 😀 😀

linda4444
autor
22. mar 2015

@alusiatko ďakujem.. mám obavy ako to s nimi bude.. ale snáď sa to bude dať..

linda4444
autor
22. mar 2015

@sajmonkaf dík 🙂

leleh
22. mar 2015

ahojte, takze od dnes aj ja spinim na hnedo a niekedy aj tmavobordovy hlien trosku. Na pohotovost nejdem. Uz mam s tym skusenost ked som bola predtym tehotna. Vtedy mi navrhli zostat lezat ale medzi recou povedali ze nevedia robit aj tak nic v tychto skorych stadiach, je to bud alebo. Nezostala som tam, lezat mozem aj doma.Takze ani teraz nejdem na pohotovost. Zajtra zabehnem ku gynde. Nech sa stane co sa ma stat 😔
V piatok sme inak cestovali autom 200 km a dnes zacalo spinenie. Isli sme na tyzden k mojim rodicom ale koly spineniu sme sa dnes vratili aby som zajtra mohla ist k Dr. Takze dnes dalsich 200 km naspat 😔

mkado
22. mar 2015

@leleh och, co je to za obdobie s tym spinenim? 😠

leleh
22. mar 2015

@mkado som taka rozcarovana, ze ako to bude, dnes som 6+4 tt a picham si clexane na riedenie krvi, zajtra dam vediet ako som pochodila u doktorky a ci sa vobec plodik vyvyja dalej....

mkado
22. mar 2015

@leleh drzim prsty 😉

katkas114
22. mar 2015

Ahojte , včera som bola na pohotovosti lebo som mala celkom dosť kŕče , nechcela som nič podceniť . A výsledok je že by som mala byť 5+3 a som len 4+2 podľa ultrazvuku gestacny vacok ma 10.6mm neviem či je to dobré , nevadí tam ten pár dňový rozdiel ?

ela2015
22. mar 2015

@mkado ahoj nie nebola, magnezium zabralo, křče prestali aj špinenie. A ani som nemala s kým ísť, a s kým nechať syna.

mkado
22. mar 2015

@ela2015 tak super, drz sa 🙂

ela2015
22. mar 2015

@mkado Ďakujem.

ela2015
22. mar 2015

@mkado aj ty sa držkaj a termín máš kedy ?