Novembrovčiatka 2015
Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?
@mkado ja som bola v 5 tyzdni ked mi zacalo spinenie slabe, na druhy den uy som krvacala ako pri menstruacii a isla som na pohotovost. Dali mi ascorutin a duphaston a samozrejme si ma tam nechali lezat. Krvacanie ustupovalo, a neskor sa zasa objavilo. Nakoniec mi na sone zistili, ze babtko odislo spolu s krvou a uz len kyretaz mi urobili. Preto by som hned utekala na pohotovost, radsej viackrat ako ani raz.
@peha85 aj ja si dam sem tam colu, po duskoch urcite nezaskodi, neboj, inak mne cekom omaha aj zazvrovy caj. Dnes mi je napodiv cekkom fajn, kooonecne, lebo posledne dni to bolo o hubu. No ale uz musime vydrzat, ked sme sa na to dali🙂
no ja som dnes mimo provoz 😝 😝 😝
@jarabica123 skusim ten zazvorovy caj.ja som si dnes kupila fatru 🙂
Baby to magnezium beriete preventivne alebo ked mate bolesti v podbrusku?ja som ho brala pri prvom tehu ale uz nepamatam kvoli comu...
@timinka1984 ahoj, novembrova nie, ale oktobrova by sa nasla 🙂 tiez tretia. Moj manzel je z juznej Indie. A co vy?
@vlasta80 fuha...do roboty...tak to nezavidim 🙂 Ja mam tento vikend na 100 bodov. Hodinu fungujem, dve lezim 😀 A kazdy sa ma pyta co mi je, ze vyzeram strasne. Velmi im dakujem za tie komplimenty 😀 A zajtra do roboty. No vobec sa mi nechce, este ze bude taky volnejsi tyzden. Vlastne vdaka Velkej noci hned tri celkom v pohode tyzdne.
ahojte, takze od dnes aj ja spinim na hnedo a niekedy aj tmavobordovy hlien trosku. Na pohotovost nejdem. Uz mam s tym skusenost ked som bola predtym tehotna. Vtedy mi navrhli zostat lezat ale medzi recou povedali ze nevedia robit aj tak nic v tychto skorych stadiach, je to bud alebo. Nezostala som tam, lezat mozem aj doma.Takze ani teraz nejdem na pohotovost. Zajtra zabehnem ku gynde. Nech sa stane co sa ma stat 😔
V piatok sme inak cestovali autom 200 km a dnes zacalo spinenie. Isli sme na tyzden k mojim rodicom ale koly spineniu sme sa dnes vratili aby som zajtra mohla ist k Dr. Takze dnes dalsich 200 km naspat 😔
Ahojte , včera som bola na pohotovosti lebo som mala celkom dosť kŕče , nechcela som nič podceniť . A výsledok je že by som mala byť 5+3 a som len 4+2 podľa ultrazvuku gestacny vacok ma 10.6mm neviem či je to dobré , nevadí tam ten pár dňový rozdiel ?

Áno mám to potvrdené, vo štvrtok som bola, termín cca 20.11.