icon

Novembrovčiatka 2015

linda4444
19. feb 2015

Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?

mkado
23. mar 2015

@alusiatko gratulujem k srdiecku, opatruj sa 😉

trikrat_mama
23. mar 2015

@vevesh sukromku dame na konci tyzdna ;)

trikrat_mama
23. mar 2015

@leleh drzim palce, aby sa jej slova nepotvrdili. Ja som u lekara este nebola, idem az o tyzden. Len ma brucho stale pobolieva. Ale to je asi normal.

alusiatko
23. mar 2015

@meaningful@mkado ďakujem.
@leleh drzim palce

leleh
23. mar 2015

@trikrat_mama to je lepsie ked ides neskor na uzv lebo uz bude na isto vidiet aj srdiecko a vsetko bude jasne.. Ja som musela ist prvykrat co najskor po pozit teste koly potvrdeniu teh lebo som si potrebovala co najskor zacat pichat clexane na riedenie krvi od hematologicky. Poveda mi doktorka taku mudru vetu ze ak je aj krvacanie ci hocijake problemy, pokial je to zdrave tehotenstvo tak plod musi ustat vsetko. Ak to nie je moj pripad nech to mam zasebou co najskor aby sme mohli zacat od znova. Toto by bol moj treti potrat uz. Ale raz to uz vyslo a mam krasne dievcatko doma, som vdacna

leleh
23. mar 2015

@alusiatko dakujem 😉

janedoe
23. mar 2015

Milujem tie tehotenske nevolnosti 😀 Mam na nieco sialenu chut, tak si to uvarim a v sekunde ako to dokoncim ma napne a je to posledna vec, co by som si dala. Takze sa ken napijem vody a som vybavena. 😀 Inac baby, aj vy tolko pijete? Lebo ja mam pocit, ze pijem stale, lebo to jedine mi pomaha.

stankabevi
23. mar 2015

@meaningful budem veľmi držať palce, aby všetko dobre dopadlo 🙂

meaningful
23. mar 2015

@stankabevi dakujem krasne

stankabevi
23. mar 2015

@mkado no ja robim v obchode 12 hodinovky som na nohach, dosť je to, my si ani sadnut vôbec nemozeme, neviem dokedy to budem zvladat...

meaningful
23. mar 2015

@janedoe presne ako vravis, mne sice voda uz nejde az tak, furt mi je divne, stoji mi vsetko v krku 😒. Snad to prejde casom.

marshmallow
23. mar 2015

@janedoe aj mna susi a to nechutenstvo fuj zblaznim sa z toho :(

mkado
23. mar 2015

@stankabevi fuuha. A v robote uz vedia, ze si tehu? Nad pn neuvazujes? A zdvihas aj tazke?

timinka1984
23. mar 2015

ja robim v coffee shope a veru tiez sa mliek a cocacoly a kadejake vody nosim ...v robote uz vedia, no zeby ma setrili...no, ako ktore kolegyne :/

lauri
23. mar 2015

Ahojte
aj vam je stale zima?
@leleh drz sa, este to moze dobre dopadnut, aj ked uplne rozumiem ako sa musis citit...
Ja idem zajtra na prvy ultrazvuk, mala by som byt 6+0,uz sa bojim aj tesim zaroven. Spinenie nemam vobec,ale to je asi utrogestanom. Kto ide este zajtra k dr? @karkulka2014?

Ja tiez pracujem v kancelarii,na marketingu, takze v praci ok..

mkado
23. mar 2015

@lauri ja idem k dr. pozajtra. Mala by som uz dostat tehu knizku. Srdiecko uz bije, potvrdili mi to v sobotu na pohotovosti. V stredu to dufam aj uvidim. Velmi sa tesim. Ja som teraz 7+1. 😉 drzim prsty a pochval sa zajtra. 🙂

motorolka
23. mar 2015

Ahojte maminky aj ja idem po dvoch tyzdnoch v pondelok na kontrolu,to uz by malo byt vidiet aj srdiecko lebo budem vtedy 7tt+1 tak uvidime

leleh
23. mar 2015

@lauri ano moze to aj dobre dopadnut este a dakujem. Drzim palce na zajtra a daj vediet ci bolo uz aj srdiecko 🙂 aj ked este nemusi byt vidno v 6+0

dona5
23. mar 2015

Ahojte môžem sa pridať ? zatiaľ len potichu 🙂 k doktorovi pôjdem asi začiatkom apríla. Ak bude všetko Ok. Test mi ukázal krásne čiarky na 14 DPO skôr som ani neskúšala. Verím že bude všetko v poriadku . S manželom sa veľmi tešíme, bude to naše prvé a vytúžené 🙂

karkulka2014
23. mar 2015

@lauri ano ..ja idem zajtra. Podla PM by som mala byt 8+1tt...takze uz bude musiet byt vidno vsetko. Neviem ci dnes vobec zaspim 🙂
Drzim palce aby bolo vsetko ok 🙂
A inak mne je zima furt..treti tyzden mam teploty nad 37,3..takze to pripisujem tomu.

stankabevi
23. mar 2015

@mkado no ťažke vôbec nezdvíham, mne kolegovia pomahaju, ano už som to šefovi povedala, tak sa pytal, či chcem ist na pn, ale tak chcem porozpravat s doktorom, čo mi on na to povie, uvidim o dva tyzdne, ale mam kopec dovolenky, tak možno ešte aj to využijem 🙂

stankabevi
23. mar 2015

@dona5 gratulujem a my sa tiež veľmi tešíme, tiež naše prvé a vytúžené 🙂

stankabevi
23. mar 2015

@lauri ano mne je posledne tri dni poriadne chladno

dona5
23. mar 2015

@stankabevi Tak nápodobne aj ja gratulujem 🙂 už máš aj potvrdené ? ....ja by som mala byť ešte len 4 T 3 D takže je skoro ..

susul
24. mar 2015

dievcata pridavam sa k vam,termin mi vychadza na 14.11., neplanovali sme,ale tesime sa.

meaningful
24. mar 2015

@lauri mne je stale zima, furt sa v praci stazujem.

simsim321
24. mar 2015

Maminky, tak ja dnes ráno o 6.00 na urgente s mierne krvavým vytokom,naštastie tam bol môj doktor a skontroloval sono,naštastie vyzerá byt všetko ok a čo sa najviac teším videl srdiečko, mám si dávať 3x duphaston lebo už týžden trosku špiním a zostať doma,tak dnes som s pravdou von musela vyjsť aj v práci, robím učiteľku v MŠ a chcela som to oznámiť až po veľkej noci,čo už, nebudem si vymýšľať že som doma s chrípkou, keď mi včera nič nebolo.... Nevadí, hádam to pochopia, bábätko je hlavne.....inak aj mne je stále zima 😉

zuzicek88
24. mar 2015

@simsim321 Presne tak,hlavne nech je babo v poriadku,velmi silno drzim prsty

anazuz137
24. mar 2015

@lauri aj mne je stale zima...v noci spim pod dekou a pod paplonom 😀

motorolka
24. mar 2015

@stankabevi aj mne je uz par dni zima a som v 6tt+3 tak snad je to OK 🙂