icon

Novembrovčiatka 2015

linda4444
19. feb 2015

Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?

meaningful
24. mar 2015

@dezire1000 hlavne sa setri, nohy hore a oddychuj, dufam ze ti to prejde a budes v poriadku.
Drzim palceky

dezire1000
24. mar 2015

@meaningful ano lezim dam si este hore nohy.snad to rychlo prejde.dakujem

meaningful
24. mar 2015

@dezire1000 urcite, dufik zaberie a bude dobre.

saxxxana
24. mar 2015

@meaningful zatial mam 50 o necely mesiac mam ist znova na vysetrenie, ze ci zvysime alebo necha davku. 1tehu som nebrala nic ale bala som sa riadne aby bolo vsetko ok lebo vsetky zeny v rodine maju problem so stitnou z. Citala som ze ak nepracuje stit. z. v prvom trimest. dobre babo moze mat zle vyvynuty mozog, teda moze byt postihnute :( Ale chvalabohu vsetko OK, pokles mi zistili az v 7mes a to snad uz nevadilo 🙂
@tinulikk kam do RK chodis? Do Lubochne? Ku ktorej Dr?

meaningful
24. mar 2015

@saxxxana boze nestras. Dufam ze ked som pod stalym dohladom, tak bude vsetko ok.

janedoe
24. mar 2015

@dapo exkluzivny datum. Ja som sa narodila 25.11. 🙂
@bona12 gratulujem k srdiecku. Tam kde chodim ja, tak sa plati nehorazne vela v tehotenstve. Ale to je sukromna klinika, ale aj tak 299 eur si myslim, ze je riadna palka. 😲 A k tomu ma na prve vysetrenie objednal az na 10tt. Inac moja byvala gyn. nepytala nic v tehotenstve, ale na druhu stranu tuto maju lepsie vybavenie, to je fakt. Este ze tam mam zlavu, lebo tolko penazi by som za normalnych okolnosti asi nedala.
@simsim321 ja si prosim dievcatko, ale je mi v podstate jedno, co to bude, lebo je prve. Takze hlavne nech je to zdrave. 🙂 Ale sme taka chlapska rodina, tak baba by sa hodila No a mame pracovny nazov bambulka, alebo kuriatko, ked chcem aby to bolo rodovo neutralne. Ale manzel krpca od vcera vola, ze Alfonz 😠 joj... Ale obaja by sme chceli Sašku, tak snad sa zadari.
@meaningful @marshmallow @klauduska nuz baby tak sa drzme, nech nam je co najmenej zle. Niekedy si inac zelam, aby som zvracala :D Teda aspon podla skusenosti s crevnou chripkou, potom sa aspon na chvilku unavi, ale takto..... toto je asi moja najhorsia „opica“ v zivote. 😎 Ked sa najem zle je, ked sa nenajem este horsie ...Kazdy sa ma uz pyta, ci som chora, ze zle vyzeram. Najskor doma a teraz uz aj v robote 😀

trikrat_mama
24. mar 2015

@dezire1000 Drzim palce, aby ti vsetko dobre dopadlo. Vela oddychuj a setri sa.

tinulikk
24. mar 2015

@saxxxana chodim do vojenskej priamo v RK k dr zacharovej pieckovej...ale si ma celkom nastrasila, ze to ma taky velky vplyv...:(( a to mam este vyse tyzdna cakat, kym zoberu krv mne...ale na druhej strane iba kvoli tehotenstvu mi dala tabletky, inak povedala ze som na hranici a ze by mi nedavala..tak snad to bude stacit...
@janedoe mna sa stale mm pyta, ze kedy uz budem zvracat - ze ved to k tehotenstvu patri :DDD a ja stale nic, len mam zaludok ako na vode...

tinulikk
24. mar 2015

@dezire1000 urcite zvladnes, treba pozitivne mysliet - to vplyva na drobca najviac....drziim palce!!!

meaningful
24. mar 2015

@janedoe ja k tomu este ledva udrzim viecka, som unavena stale ale dufam ze vysledok bude stat za to vsetko.

dezire1000
24. mar 2015

Dakujem baby 🙂

mkado
24. mar 2015

@dezire1000 Drzim prsty, nech vsetko dobre dopadne 😉 opatruj sa. Ktory tt si?

janedoe
24. mar 2015

@meaningful urcite vysledok bude stat za to 🙂 ..... velmi by som si priala, aby teraz vsetko dopadlo dobre. Joooooooj nech uz je apriiiiil 🙂

dapo
24. mar 2015

@bona12 ja chodim do ZS na fedinovej v petrzalke, su tam dve gynekologicky, jedne ma UZV, a ta druha ked treba k nej posiela aj svoje pacentky, ziadne "nobl" sukromne zariadenie, jedine za co som u nich kedy platila bolo objednanie na presny cas
@tinulikk @janedoe diky 🙂

meaningful
24. mar 2015

@janedoe ja este trpnem na stvrtok, kedy idem na kontrolu a snad bude uz aj srdiecko. Zajtra je streda uz, nervozita stupa. Dufam ze je vsetko v poriadku.

dezire1000
24. mar 2015

@mkado 7 tyzden to je 🙂

alenkapalenka
24. mar 2015

Ahojte novembrovky, tiez patrim k vam a chcem sa opytat, ake mate priznaky v 8tt?...mne byvalo trochu zle a brucho som citila skoro stale a teraz nic, ako by som uz ani tehu nebola, tak stresujem...hlavne to brucho mi je divne,bolelo ma od zaciatku a v jeden den uz nic a odvtedy neboli ani ho necitim...a na kontrolu mam ist v piatok

motorolka
24. mar 2015

@alenkapalenka len pokoj, urcite to bude v poriadku, mysli pozitivne 🙂

janchi212
24. mar 2015

@alenkapalenka ahoj ja som tiež v 8 týždni. Mne je zle od začiatku 7. Občas aj vraciam. A brucho tiež. A prsia necítiš? Ja najmä bradavky, tých sa ani chytiť nemôžem. Neboj mysli pozitívne, že drobček je v poriadku. Hlavne nemysli na zlé veci. Môžno len ťa už nebudú trápiť tehotenské nevoľnosti, veď niektoré ženy ich nezažijú vôbec

alusiatko
24. mar 2015

@dezire1000 drzim moc palceky nech to dobre dopadne.Aj ti povedali dôvod prečo si začala krvacat?
Akosi veľa zienok ma takéto problemi.... 😩

baska29
24. mar 2015

Tak ja som sa tesila ze ma tie nevolnosti obidu ako v prvom tehu a je mi strasne.Nevraciam ale stale ma napina a zo vsetkeho.Pred nejakymi dvoma tyzdnami mi nic absolutne nebolo a teraz uplny opak a vsetko mi zaclo strasne smrdiet.Normalne sa nespoznavam 😳 staci ked si nanieco spomeniem a uz to citim.
V dobrom Vam zavidim tie prve navstevy u lekara mna to caka najskor za nejake 2tyzdne to uz budem v 10tt tal sa tesim ked jeho alebo ju konecne uvidim,vnutorny pocit mi stale vravi ze to bude baba.
Vitam znovu nove baby a tesim sa 😘

alenkapalenka
24. mar 2015

@motorolka ved snad, len sa pytam, lebo sa mi to nepaci 😉
@janchi212 neda sa mi nemysliet, v okt sme takto o babo uz prisli, tak aj ked nechcem, sledujem vsetko...a prsia ma bolia, ale tak zboku, sem tam mi pride tazko, ale nic strasne, inak skoro nic...teda furt zerem, strasne som hladna 🙂 ...a brucho ta este pobolieva?

karkulka2014
24. mar 2015

Ahojte. Tak aj ja hlasim srdiecko 🙂 mame 1,21 cm a podla ultrazvuku 7tt+ 5

vlasta80
24. mar 2015

@janedoe mne práveže prestala chutiť voda aj čaje normálne sa musím nútiť dostať do seba tekutiny 😒

stankabevi
24. mar 2015

@meaningful no ja mam uz skoro dva roky problem so štitnou žľazou, dnes som bola na krv a budem teraz chodit kazdych 10 tyzdnov na krv, hodnota musi byt do 2,5

minaz
24. mar 2015

@vlasta80 ja som na tom rovnako, tiež mi voda prestala chutiť a čaje tiež...už neviem, čo by som pila...po všetkom mi je ťažko....mám pocit, že záha ma páli aj po vzduchu, ktorý dýcham... 😖

stankabevi
24. mar 2015

@janedoe mne dnes bolo strašne zle, zajtra mam ist do prace, tak neviem ci to budem zvladat....este aj teraz mi je tažko na žaludok, prajem Vam, aby Vam bolo čo najmenej zle

lauri
24. mar 2015

@karkulka2014 parada, tesim sa s tebou 🙂
Ty si sa este pytala na utrogest - dnes mi vzali krv a ked budu mat hodnotu progresteronu zistenu tak mi povedia ci spravime pokus vysadit a o 2 dni dalsiu krv. Ak bude progesteron stale vysoky, tak fajn, ak sa znizi, tak utrogest zase nasadime... uvidim. Ako ty?

aha a dalsi ultrazvuk si mam naplanovat o 2 tyzdne, ale uz nie v car, ale u mojej gynekologicky 🙂

@meaningful ja by som dala fotku bublinky, ale radsej do sukromnej temy...
@rosannar a zajtra tebe drzime palce 😉

dapo
24. mar 2015

@tinulikk k dr idem az tak o dva tyzdne, moja dr vravi, ze staci dojst, az ked bude cas na akciu srdca,volala som im, ze ci netreba ist skor v mojeom pripade, tak mi akurat sestricka vynadala ze co som tak skoro otehotnela...

stankabevi
24. mar 2015

@karkulka2014 blahoželam, teším sa s Tebou