icon

Novembrovčiatka 2015

linda4444
19. feb 2015

Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?

sajmonkaf
25. mar 2015

@saxxxana aj ja mam riadne brucho.mala som aj pred otehotnenim,ale za chvilu to uz neutajim.mozno je to aj vekom,o chvilu mam 41.nemam co nosit,nohavice horko tazko zapnem.este sa mi zda skoro na tehu oblecko.

meaningful
25. mar 2015

@stankabevi ja budem asi raz za mesiac chodit na kontrolu k endoske, uvidime. Skoda, ze neviem tie hodnoty. Mne stitku zistili v r. 2011, nebolo to este akutne, ani by mi ze lieky nedavala, ale ked pocula ze sa snazime o dudo tak dala. Potom uz sa aj vysledky menili a zvysovala mi davky.

meaningful
25. mar 2015

@lauri jasne chapem, nehnevaj sa, to bol len napad.

meaningful
25. mar 2015

@saxxxana ja mam brucho tiez ako balon, a nie a nie splesnut. a to vela ani nejem. Tiez mam s tym problem ze uz je to aj vidno.

karkulka2014
25. mar 2015

@katkas114 to je v pohode... ja som to mala tiež tak na 1. ultrazvuku..podla PM 6+1 a podla ultrazvuku 5+1...a ja mavam neskôr ovuláciu, takže to kvôli tomu. Včera som bola na ultrazvuku a podla PM 8+1 a podľa sona 7+5...takže to dobiehame 🙂

alusiatko
25. mar 2015

@linda4444 a ako si dopadla u dr, co ti povedal?

janedoe
25. mar 2015

@meaningful
@saxxxana aj u mna... ja som mala vzdy ploche brucho a teraz som nejaka gulka... no neviem, ci to vydrzime tutlat do konca 1. trimestra 😎

meaningful
25. mar 2015

@janedoe asi to po 30tke uz ide dole vodou s tym bruchom :D

simsim321
25. mar 2015

@saxxxana aj ja mám aj som si v robote všímala že pokukuju po mne a som sa v duchu smiala...moj muž mi hovorí ze to sú vetry a čo si ich Furt hladkam😜ale takéto bruško som s dcérkou mala až okolo 10 tyzdna

katkas114
25. mar 2015

@karkulka2014 to je super teším sa 😊 ja mám najbližšiu kontrolu 7.4. Tak ak bude všetko ok budem mať krásny darček na narodeniny 😊😜

jalimag
25. mar 2015

@baska29 prepac, ze ti do toho lezem, je to skutocne len tvoje rozhodnutie, ale ja viem od mojho znameho, ktory sa tomu dobre rozumie, lebo to studuje, ze najnebezpecnejsie na lietani je ziarenie z vesmiru, lebo 10 km nad zemou ta uz ozonova vrstva tak nechrani, lebo je velmi tenka. Nechcem ta strasit, ale pokus sa to lietanie obmedzit, aspon v tom prvom trimestri..
Drzim palce

rosannar
25. mar 2015

@dezire1000 ja kavu pijem, raz denne, bez cukru a mlieka...ja kavu potrebujem, inak ma o tej druhej chyti strasna bolest hlavy eo neprejde kym si nedam kavu, takze ju pikem stale...nemam inu moznost...

karkulka2014
25. mar 2015

@katkas114 ja mam den pred tebou narodeniny 🙂 Pekne darceky mame tento rok 🙂 Drzim palce nech je vsetko v poriadku 🙂

katkas114
25. mar 2015

@karkulka2014 jeej tak to máme super originálne darčeky 😉

linda4444
autor
25. mar 2015

@alusiatko ahoj.. dostala som ďalšie lieky a pichol mi injekciu.. zatiaľ je to stabilizovane...

mkado
25. mar 2015

Ja som trubka dievcata. Dostala som ba vyber, kedy chcem dalsiu poradnu. Ci 10. alebo 13.april. Vybrala som si 13teho. Az potom som si uvedomila, ze ja mam vlastne 10teho narodky. Tak sa asi zajtra preobjednam 😉 aspon to budeme moct cez vikend oznamit rodine. Cez vikend 11teho nas caka rodinna oslava, tak aspon nebudem musiet klamat preco nepijem 😀

lauri
25. mar 2015

@mkado no jasne, cim skor dalsi termin u dr. tym lepsie 😉 to budete mat pekne narodeniny, aj s ostatnymi @katkas114 a @karkulka2014. Mne na moje narodeniny pri prvom tehotenstve lekar po krvy krat povedal pohlavie - chlapceka a pritom som bola iba v 11 tt, mozno to aj u vas tak bude 😉

@meaningful vobec sa nehnevam 🙂
@karkulka2014 volali mi z labaku, ze v tej krvi napriek utrogestanu mam malo progesteronu, resp. prilis nizky na vysadenie, tusim nieco vyse 20. Takze v piatok znovu na krv a mozno mi este aj zvysi davku na 3 x 3 😲

este som chcela napisat, ze ja kavu pijem, jednu normalnu denne a niekedy este druhu bezkofeinovu. Mam to povolene od viacerych dr... ale alkohol a cigarety su totalne tabu, ani susi ani plesnove syry 😵 Este sme tu nemali okienko o tom, co je v tehu vsetko zakazane hihi 🙂
A ja som za obcasne lietanie..s mierou.

Kedy planujete povedat rodine? Ja budem najblizsie na slovensku na velku noc... viem, ze je to este dost skoro v 9tt,ale zase je to celkom dobra prilezitost povedat to osobne, nie po telefone..

lauri
25. mar 2015

aha a este som zabudla - v krvi som mala hodnotu hcg 10 500 😵 ja viem, teraz v 7tt je to dost nepodstatne, ale strasne sa mi to cislo paci 😀

minaz
25. mar 2015

@trikrat_mama ja už týždeň bojujem s prechladnutím...u doktora som nebola len v lekárni som si pýtala lieky...dali mi homeopatiká...zabrali celkom fajn, hneď po prvom dni....až na to, že mám strašne zahlienené dýchacie cesty a neviem čo s tým...občas si dám muconasal plus, hlavne na noc, ale už som z toho zúfalá....no a v čase otehotnenia som tiež brala atb....dr.ma trošku aj poplašila, ale dúfam, že všetko bude OK

karkulka2014
25. mar 2015

@lauri dakujem 🙂 Pohlavie nech mi nehovoria..dohodli sme sa s manzelom, ze si to nedame zistit. Teraz to aj trocha lutujem..ale uz som to v slabej chvili slubila, tak bude prekvapko a prve veci v neutralnej farbe teda🙂
Rodine to chceme oznamit tiez cez velku noc. Moja mana to uz vie...kedze sme sa chystali na IVF..tak jej bolo cudne preco som nesla 🙂

A ja co som pila 2 kavy denne..tak som teraz uplne bez, lebo mi smrdi..takze neriesim dilemu ci sa smie alebo nie. Ale mam aj kupenu kvalitnu zrnkovu bezkofeinovu..ale iba pomyslenie mi nerobi dobre 🙂

katkas114
25. mar 2015

@lauri my sa tiež chystáme povedať to na Veľkú noc , stretneme sa celá rodina a môžem im to 🙂 osobne povedať , tiež nechcem telefonáty ,snáď tým nič nezakriknem , aj keď moja svagrinka nám moc nepraje bábätko, je frustrovana zo svojho veku a stavu . Ale verím že všetko bude ok 🙂

blondy12
25. mar 2015

mile mamicky chcem vam dat do povedomia stranku www.adoli.sk a takisto https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/adoli/ kde sa snazim ponuknut nasim ratolestiam to najlepsie za rozumne ceny

alusiatko
25. mar 2015

@linda4444 drzim palce.Co je to za injekciu,nejaka hormonalna,lebo myslim ze uz som tu citala ze ju tu nejaka maminka dostala...

lululka555
26. mar 2015

Ahojte,baby býva vám nevoľno aj v noci?
Ja som doteraz mala len také chvíľkové nevolnosti ráno a včera večer som si išla ľahnút s bolesťou žalúdka , prešlo to a ked som bola o 4h na wc tak zase to začalo.Bojím sa normálne vyliest z postele...

linda4444
autor
26. mar 2015

@alusiatko neviem.. asi.. viem len ze zastavuje krvacanie

jarabica123
26. mar 2015

@lululka555 ano, aj mne byva nevolno v noci a hlavne navecer:( v noci mi je zle, lebo som hladna, lenze mam hrcu v hrdle a strasny problem nieco do seba dostat, niekedy sa musim vyvracat a polavi sa, ja uz odratavam dni, verim, ze casom to ustane. A este aj pri soferovani mi byva zle. Strasne, neboj, ono to pominie, len treba vydrzat nejak

ditatxu
26. mar 2015

Teeda zenusky ale nas je 🙂 ahojte vsetky. Mne to vychadza na 23.11. Presne na moje narodky ale este sa mi to nechce verit. Pred rokom som o mimi prisla tak sa teraz bojim este. Vsetkym drzim palce nech je vsetko ok a nech sa poniektore stretneme v porodnici 🙂

zuzicek88
26. mar 2015

@ditatxu aj tebe nech sa daari a nech krasne tehulkujes,drzim silno palceky k vytuzenemu babatku

ditatxu
26. mar 2015

Dakujem :*

lululka555
26. mar 2015

@jarabica123 ja zatial nezvraciam ...a zjedla som este v posteli bebe dobre rano a uz mi je celkom ok. 😉