Novembrovčiatka 2015
Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?
@sajmonkaf aj ja uz gombik nezapnem a to som 8tt a 5 dni ale tehu gate co mi dala kamoska padaju tak.co mam nosit?.🙂
@marshmallow veru, mam rovnaky problem. Ale zatial gate zapnem alebo vsetky mi doteraz padali :D ale z pod triciek mi vytrca brucho :D Musim asi vyrazit na nakupy :D
@lululka555 Tak ja som dnes v noci bola taka hladna, ze ked prisiel manzelik o pol jednej z pivka, tak som priliezla za nim do obyvacky, aby mi spravil maly chlebiiik :DD a musel ho spravit rychlo, lebo mi zacinalo byt straasne zle...🙂 potom mi bolo chvilu dobre a potom zase nejak divne, tak som sa snazila rychlo zaspat :DD
@meaningful no.... asi :D Niekedy mam pocit, ze po 30 to ide s celou postavou dole vodou.... kedysi som mohla 5x do tyzdna zjest o polnoci hranolky a mala som 48-51 kil a teraz... hm.... :D len si spomeniem na hranolky a uz mam 2 kila plus na vahe :D
no objavil sa u mna novy tehotensky priznak.... po otcovi som zdedila vlastnost, ze ked googlim, tak sa pregooglim aj tam kde nechcem a tak sa stalo, ze.... vygooglila som daku sutaz o najemotivnejsie fotky z porodu = revem .... kukala som newborn fotky od nasej svadobne fotografky = revem .... kukala som napady ako oznamit tehotenstvo (kedze sme rozlezeni po celom Slovensku, tak chcem nech to neni len sms, alebo rodinne tamtamy) = nuz a co? no revem.... kukam film, ci rozpravku a revem ... och joj :D manzel ma o chvilku vystahuje, lebo nema rad, ked revem a asi to bude teraz castejsie :D
Mamičky chcem sa spýtať, ako ste na tom s prácou? Chodíte do práce, alebo ste doma? Ja som už doma druhý týždeň, v pondelok keď budem v 7tt+2 idem na kontrolu a vtedy sa asi budem musieť rozhodnúť, či ostať doma, alebo ešte ísť do práce. Mám z toho veľkú dilemu, peniažky by sa ešte zišli, no mám veľmi stresujúce zamestnanie, veľký tlak a určite nie čas jesť každé dve hodiny, ale keď nejem je mi zle a to ešte aj moje poobedné spanie,hmm.....poradíte mi, čo s tým?
@marshmallow kupila som si take saticky a tuniky volnejsie.ale asi fakt budem musiet tehu veci kupovat...
@motorolka som na tom veeeelmi podobne, ja som sa rozhodla pre pn z dovodu, ze si chcem tehu uzit a oddychnut si a rezim z prace do prace ma vycerpal.. V praci stresy, porady, polhodinova cesta z aj do prace, aach a doma som nic nedokazala spravit..Po veceroch som len prezivala, plakala od zufalstva.. Tiez by sa nam este vyplata lepsia zisla, no ale to nebolo pre nas natolko dolzite.. Ak mi bude lepsie, tak sa do prace vratim, uvidi sa..
prosim vas baby neviete kedy mi zaberie ten duphaston a ascorutin?lebo lieky beriem uz od utorka a stale sem tam mam na intimke trosku krvy.ako dlho trva kym sa ta zrazenina vstrebe? ☹
@tinulikk ja to mam tiez tak nejak,ze tiez ked som hladna je zle,ked nieco zjem je uz lepsie,len dost rychlo vyhladnem. No a dnes som krajala maso 😅 ,dalo sa celkom aj ked mi nos riadne vykrucalo 😀
Baby chcela by som sa opytat tych co ste uz boli na odberoch, robila vam doktorka aj vysetrenie? Ja som trosku zmatena lebo som bola pred dvoma tyzdnami a objednala ma 30.03. na odbery a neviem ci mam cakat ze mi bude robit aj sono.
@motorolka
@dancuuul ja som pri prvom tiez zvazovala pracu alebo PN ale vyhrala praca, (aj ked stresujuca a bola som tam od 6-18 aj ked mam 8h prac cas) baby doma sa zblaznite, ak fakt to neni potrebne radsej este aspon do 6m v praci. Ja som doma s malou rok a 3 mesiace a uz mi prepina. A vy by ste si to chceli predlzit este o rok :D Nezda sa to ten prvy mesiac doma to je uzas, ziadne skore vstavanie , pohoda klidek...ale potom zacnete rozmyslat nad blbostami co ked babu nieco je preco sa este nehybe a bla bla bla. Okram toho na PN mate prechadzky len 2x do dna a vikendy ziadne vyletiky ale pekne doma na ritke lebo vam pride kontrola. Ono to neni sranda...
@dancuuul Tak to potom uvazujem dost podobne, tak do cca konca prveho trimestra byt doma pekne v pokoji a bez stresu (jasne, ze mi v kuse volaju a pisu e-mailiky) ale ked to bude potom fajn, tak by som sa este na cca 2 mesiace vratila, ale len v lahsej verzii, to by sa u nas dalo vybavit... Dakujem, pomohla si mi 😉
@31lejla aj ja som bola pred skoro dvoma tyzdnami, potvrdili mi tehu aj z krvi a aj zo sona, "ze sa nieco deje" podla slov mojho dr. a kontrola ma caka teraz v pondelok, aby skontroloval ci plodik rastie ako ma a uz by malo byt vidno aj srdiecko (dufam) tak sa uz neviem dockat, brali mi este na prvej kontrole stery, krv a zatial nic ine este, lebo bolo este skoro..
@saxxxana mas pravdu, ale asi to tiez skusim, ze si necham len volno do konca prveho trimestra a potom este praca kym budem vladat, lebo "bohuzial" viac zarabam ako manzel, tak ma caka len materska a potom sup spat do prace, muzicek ostane doma s mimi...uz teraz ma z toho boli srdce, ale nejako to zvladneme..
@saxxxana ano mas pravdu, ze musim byt doma, vylety atd ziadne.. Ale my doma dorabame dom a tym padom uz asi treti rok nikam nechodime, max nejake oslavy a hotovo.. K pn mi dopomohol aj vytok, ked mi lekar doporucil ostat doma, tak som sa rozhodla.. Ale ako pisem vyssie, mozno sa este do prace na nejake mesiace vratim, ked mi uz nebude stale 491248tak zle. Som naozaj zatial rada, ze som doma.. A co bude, uvidime..
@meaningful Blahozelam aj my ideme zajtra prvy krat
@zuzicek88 dakujem, drzim palceky a zajtra cakam dobru spravicku. v kolkatom si?
@meaningful si zlata,bodaj by si mala pravdu ja som 6+4 dni,takze aj nam by uz malo byt srdiecko
@zuzicek88 nebojkaj, bude bit. Ja som bola velmi nervozna, ci bude, ci je vsetko ok, dnes som trocha pokojnejsia uz, ale opat cakacka dva tyzdne do dalsej kontroly. byva ti aj zle trocha?
@meaningful vies co,do teraz mi nebyvalo vobec nic,ale teraz co som sa naobedovala,mi je trochu divne od zalutka,no neviem,neviem ci to nezacne...ale nevadi,vydrzime,hlavne nech je babatko zdrave,ja uz sa neviem pockat zajtrajska,potom to uz oznamime rodine,ze budeme mat babatko
@zuzicek88 my vhceme este pockat, uvidime kolko to vxdrzime. Aspon do 18.4., vtedy je rodinna oslava ;)
@meaningful juuuj tak to bude dobra prilezitost,aspon sa dozvedia vsetci naraz 😉
Ahojte, my cakame tiez v novembri (niekedy koncom), zatial som bola len na krv a na prve vysetrenie ma objednali az 30. aprila (to budem asi v 11 tt), ze mi potom uz daju tehotensku knizku. Co myslite, nie je to neskoro?

Ahojte baby, pripajam sa k vam aj ja ☺ (ale velmi opatrne, kedze mam uz 3 zle skusenosti za sebou...) Ale myslim pozitivne a verim, ze teraz sa nam to vsetkym podari 😊😊😊
Malinkatu bublinku som uz videla, v pondelok idem znova k dr., dak verim, ze uz bude tlct srdiecko.