Novembrovčiatka 2015
Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?
@zuzicek88 to ano, asi budu dojati, uz to necakaju 🙂
@magdalenakg gratulujem, mne sa to vidi trocha neskoro, aspon na akciu ❤️ ta mohli skor objednat. Ked budes v 7tt.
Ahojte vsetky. Zakladam sukromu skupinu a zatial tam mam nahodene tieto mena:
bona12, linda4444, saxxxana, baska29, ellabella22, mkado, jarabica123, vlasta80, buskakatuska, timinka1984 , janedoe, ninan2, decode, jana0706, katkas114,
zuzicek88, fritschii, zuzicek88, dancuuul, lauri, alusiatko, minaz, rosannar, karkulka2014, blevka, janka_26, sajmonkaf, simsim321, petuska123, miska0001, sajmonkaf, 31lejla, tinulikk, ladyblcha, klauduska, janchi212, leleh
Prosim, ktore tam nie ste, napiste mi IP, aby som vas pridala.
@trikrat_mama ako sa do nej dostaneme? daj link 🙂
@saxxxana Este nie je ukoncena, som len v pripravach 🙂 Zatial som si vybrala mena z diskusie, len ich je tu uz tolko a aj diskusia sa nam uz rozrastla, tak to chcem takto skontrolovat. Ale teba tam mam 🙂
@magdalenakg mna objednali, ked budem v 10 tt. U dr. sa vraj skor neobjednava ak nemas problemy, nech vraj nie su zbytocne stresy, ale nevadilo by mi ist trosku skor 😀 Dobra sprava je, ze to celkom rychlo leti. Ked mi sestricka povedala datum a ja som uvidela v kalendari, ze je to viac ako o mesiac, skoro som umrela a uz su to len 2 tyzdne 🙂
@trikrat_mama Ahoj aj ja sa rada pridam do sukromky ;)
Skupina vytvorena.
@trikrat_mama Sikovna zienka 🙂
@trikrat_mama dakujemee 🙂
@trikrat_mama pridej prosim aj mna so sukromky. dik!!!
@lauri mam trosku obavu ist do prace, kedze mam nejake tie zdravotne problemy, ale urcite si necham poradit od lekara, snad to pojde dobre a kolegom poviem hned, ze som tehu, cize nech beru ohlad 😉 aspon ma snad nebudu rozculovat 🙂 a aj financne to bude lahsie, tak uvidim, snad bude moj dr. rozhodnejsi ako ja 🙂
@trikrat_mama aj ja prosim pridat, super napad...
Aj ja by som sa rada pridala....aj keď priznávam toto nie je môj pravý nick....nechcela som aby o mojom tehu vedeli skôr známe z koníka ako moja rodina,ktorej to oznámime cez sviatky.....ale v súkromnej sk. uz budem s mojim pravým nickom
@trikrat_mama aj ja sa chceeeem pridať do sukromky 🙂
jeeeej, ved som tam 😀 trúúúba 😀
@magdalenakg aj mne moj dr. tvrdil, ze okolo 12tt, ze skor je to priskoro, ze v BA je to normalne, tak aj ja som zvedava, kedy mi ju da...
@motorolka Fuha, nic moc veru. Ja pracujem ako prevadzkarka v jedalni a po dohode s gynekologom som bola teraz 2 tyzdne na PN. No poviem Ti, nebola to ziadna slava. Zatvorena doma, bez vychadzok a navyse som musela zaklamat, ze mam anginu. Som totiz opatrna, kedze prve tehu nedopadlo uspesne a v 10tt som o babo prisla. Povedali sme si s manzelom, ze este trosku pockame, kym to oznamime rodine a ja v praci. Vcera som bola na prvej poradni, vsetko je ok, aj srdiecko bilo. Ale este asi pockam do tej dalsej (o 2 tyzdne) a potom sa budeme moct podelit o nasu radost. Navyse nas 11.aprila caka rodinna oslava, tak aby som si uz nemusela vymyslat vyhovorky, preco nebudem pit. 😀 A trosku to mam skomplikovane aj tym, ze som z dediny a moja kolegyna je tiez od nas, takze aj keby som to povedala v robote skor, ako rodine, hned by to rozklebetila vsetkym. Cely den rozmyslam nad tym, aku vyhovorku si najdem, ked v pondelok nastupim do prace a nebudem moct dvihat tazke 😒 . Ktory tt si? A teraz chodis do prace? Ako to zvladas?
@mkado Tak ty to mas tiez dost narocne, ja som musela s pravdou von u zamestanvatela v podstate hned ako som na to prisla, lebo aj mne moj dr. nakazal byt doma v pokoji 2 tyzdne, tak som hned po potvrdeni utekala do prace za riaditelom a ci som chcela a ci nie, hned som mu povedala, ze som tehu, nebolo to vobec pre mna lahke hovorit to prave jemu skor ako rodine, no co uz 😒 prave som doma aj ja v pondelok 30.3. ma caka dalsia prehliadka po mojom "volne" (kedze som stale na telefone a aj na e-mailoch) no lepsie ako v praci, som zvedava ci ma pusti do prace a ci nie, on je velmi opatrny, kedze som dost rizikova, ze by som o babo mohla prist (mam problem so stitnou, aj ta praca a teraz mi prisli na nieco aj s krvou nie je OK) tak som sama zvedava co mi pove, a prepac, som sa rozkecala, teraz som v 6tt+5. Ty si ktory tt ?
@motorolka v pohode. Aj ja som sa rozkecala 🙂 Ja som teraz 7tt+4. Este trosku by sme predsa len chceli pockat, kym to oznamime. Vies co, podla toho, co pises, ja by som asi zostala na PN dalej. Ja zatial ziadne problemy nemam a dufam, ze ani nebudu. Viem, ze sa lepsie radi, ako kona. Mame to s tymi pracami tazke. Ale ziaden stres, zle myslienky. Nase fazulky su najpodstatnejsie 😉
@motorolka pokial to tvoj sef uz vie ze si tehu, tak by som sa hlavne snazila dohodnut s nim.
Lebo podla toho co pises si na Pn nie v klude, ale polopracovne ..s telefonom na uchu a emailmi. A este ti ani neplatia plny plat,ze?
Takze sefa treba pohnut k tomu aby ti vytvoril lepsie pracovne podmienky, co by malo byt v jeho zaujme, lebo netreba prekonat par tyzdnov, ale mesiacov!?
Si myslim ze to najlepsie mozes vyriesit so sefom, nie s doktori 🙂
@lauri momentalne som doma na nahradnom volne, tak sme sa dohodli, cize som ako keby v praci, no dohodli sme sa so sefom, ze keby som mala ostat este dlhsie doma, tak uz to bude musiet byt PN, cize preto ta dilema. Ked ostanem doma na PN musi ratat s tym, ze uz telefon nedviham a ani neriesim e-mail, co je pri mojom nahlom odchode dost nepredstavitelne, kedze nemam za seba nahradu, tak som sama zvedava, co mi ponukne, lebo sa mam za nim este pred tym zastavit 😉
@trikrat_mama prosim aj ja do sukromnej ☺
Baby, je to pravda, ze byt na PN cely cas je tazke (stale doma, ziadne vylety, nizky prijem....) ale ked Vam dr. povie, ze musite mat kludovy rezim a odporuci PN, pre tie bublinky to spravite bez rozmyslania ☺

@motorolka ja som urcite za pracu.... Ja som ma marketingu, stresov mam tiez dost, ale odkedy viem ze som tehu tak na seba davam lepsi pozor. Ujasnila som si priority, doma uz neupratujem, radsej idem skoro spat, muzik maka v domacnosti aj za mna. Lepsie mi prejde cas ako na Pn, nepozorujem sa tolko a den ubehne rychlejsie.. A cez vikend citim viac nevolnosti ako pocas tyzdna... a postupne o tehu budu vediet kolegovia,to ti tiez pomoze.
Jasne ze ak by som mala manualnu robotu, s tazkymi vecami alebo chemikaliami, tak je to inak.
Ale minule tehu som bola na PN jeden jediny tyzden a to som mala chripku...