icon

Novembrovčiatka 2015

linda4444
19. feb 2015

Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?

marshmallow
2. apr 2015

@sosovica ja to iste!Neviem sa tej myslienky zbavit :/ kontrolu mam az 16.4 sa zblaznim do vtedy

petuska123
2. apr 2015

Je sukromna tema?a pridate ma?

sosovica
2. apr 2015

@sajmonkaf Ďakujem krasne.Povzbudzuje pismena.Muž mi vravi ze vsetko bude dobre ze nech nemyslim negativne ale ja verim ze vsetko bude ok

janedoe
2. apr 2015

@sosovica aj ja aj ja 🙂 Teraz mam moj "rizikovy tyzden", ked som mala v auguste MA a do soba este daleko. Ale snazim sa byt pokojna. Takze aj ty hlavne klud a ziadny stres. 🙂 Ako mi povedala dr., co sa ma stat sa stane, lebo pri MA to nevedia ovplyvnit (v tom auguste dom bola v nemocnici a babo predsa odislo). Takze teraz verim, ze 13. teho uvidim srdiecko bit ako zvon.. A tak isto to bude aj u teba 🙂

sosovica
2. apr 2015

@marshmallow jeeeej moja aj ty si tehu??????Je to asi preto že sme si prešli chorobou a mame strach ci to babatko sa udrzi...:(...ja pevne v to verim vsak brusko mi rastie tak aj babatko

sosovica
2. apr 2015

Ďakujem verim v to pevne....mam bolesti v krížoch a ma taha pod bruškom ale citala som ze to je normalne....
.takže verim ze vsetko bude ok...mam jednu dcerku tak verim ze uspesne prejdeme do druheho konca uspesne.@janedoe

sosovica
2. apr 2015

@janedoe budem hlupa ale bojim sa mat aj sex aby sa nieco nestalo

.pri malej som nebola takato opatrna no pri tomto som kedze som operovana v auguste :/

marshmallow
2. apr 2015

@sosovica to si ty s endometriozou? 🙂 boze ja ani nepozeram na fotku len komentujem 🙂 ano zatial som tehu 🙂

janedoe
2. apr 2015

@sosovica neboj aj ja sa bojim a moj manzel este viac. Za ten mesiac co to vieme sme len raz 😎

sosovica
2. apr 2015

@marshmallow ano moja ja mame sa v priateloch aj na fb....nehovor zatial si tehu a budes ;)
@janedoe lebo aj to som citala teda ze to je tiez spustacom...pri malej som vseeetko robila som sa dozvedela v 9tt ze som tehotna...a toto?No opatrna som.....aj mi raz za tyzden

marshmallow
2. apr 2015

@sosovica aj ja mam stale bolesti kedy ta endometrioza uz odide?

sosovica
2. apr 2015

@marshmallow to su bolesti ze sa nam maternica roztahuje a tlaci nam na ranu moja

marshmallow
2. apr 2015

@sosovica dufam ja to zvladnem len nech je špuntik ok 🙂 kukni album 🙂

sosovica
3. apr 2015

@marshmallow presne tak moja 🙂

decode
3. apr 2015

ahojte baby, tu je naša fazuľka v 8+2tt
Konečne nám bije srdiečko 🙂

marshmallow
3. apr 2015

Baby všetky tam mate taku gulicku nad babom ja nemam :( nie je to zle? :/

decode
3. apr 2015

@marshmallow určite nie. Na prvom utzv som to ani ja nemala

marshmallow
3. apr 2015

@decode dufam ze bude dobre lebo kazdy den mam krce :/

lenula57
3. apr 2015

@marshmallow aj ja ich mam a tiez sa bojim :-/

janedoe
3. apr 2015

@marshmallow aspon mas krasnu fotosku drobciatka.... ja som ho este nevidela a vcera mi prestalo byvat zle a aj prsia bolia pomenej.... takze asi mozeme zalozit klub bojazlivych tehuliek, lebo ja mam sialeny strach ci je vsetko OK.

marshmallow
3. apr 2015

@lenula57
@janedoe tak isto som na tom 🙂 dufam ze sa budeme na vianoce smiat ze sme iba stresovali zbytocne 🙂

simusska
3. apr 2015

@marshmallow ved tam mas tu gulicku(zltkovy vacok) vedla drobca

marshmallow
3. apr 2015

@simusska ja nic nevidim moj ultrazvuk je ten druhy...ta baba co dala prva jej to pekne vidno

lenula57
3. apr 2015

@marshmallow to dufam a uz sa tesim aj mena uz mate vybrane? 🙂

marshmallow
3. apr 2015

@lenula57 ta kdeeee a asi ani nevymyslim nic sa mi nepaci

sajmonkaf
4. apr 2015

@marshmallow my uz meno mame,pre dievcatko,este pred tehu som ho vybrala🙂ja som tak nejak vnutorne presvedcena.ze to bude princeznicka.tak to citim.uvidime:):)a rozhodne to chcem vedied dopredu🙂🙂

lenula57
4. apr 2015

@marshmallow ou ja by som strasne chcela dievcatko Simonku 🙂

sajmonkaf
4. apr 2015

@lenula57 hihi,ja sa tak volam🙂ja tuzim po Sarlotke🙂

janedoe
4. apr 2015

@marshmallow
@sajmonkaf
@lenula57 tak my mame vybrane pre oboch uz velmi davno 🙂 Manzel velmi chce Sasku a aj mne sa to meno paci, takze ta je na 100% a ked bude chalan, tak asi Samko. Manzel este vymysla zo srandy s Goranom, ze to ide k nasmu priezvisku a ze hned ked sa narodi bude mat 2 metre a 100 kilo 😀

sajmonkaf
4. apr 2015

@lenula57 hihi,ja sa tak volam🙂ja tuzim po Sarlotke🙂