Novembrovčiatka 2015
Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?
Já mám prvu poradnu 27.4.,sono až 12.5.,potom ešte jedno Niekedy v juli,povedia aj pohlavie,ak budu vidiet a tým to končí....keby este nějaký problem,že brucho je vacsie,mensie,vtedy ma na sono pošlu,no inak len 2.stale mi je naprd zo všetkých voní,aj oprate pyzamo mi nerobí dobré,ale tak špinavé nosit nebudem haha
Stale hrca v krku zo vsetkeho,zatial to tam končí,unavená som příšerně,v práci ok,Robim v kaviarni,kava mi přestala chutit,vona mi az tak nevadi až na jedného zákazníka,ktorý smrdí od cigariet,to zvladam,večer padam do postele ako hruška :/
Moja vydatna vecera: extra korenene vrubkovane chipsy zapijam mliekom 😂
Tak dievčatá ja sa s Vami lúčim ☹ , nepomohla ani nemocnica. Držím Vám všetkým palce.
@ela2015 co sa stalo? je mi to velmi luto, prajem ti nech to coskoro vyde. V ktorom si bola?
Tak ako som to nejako podvedome citila a uz sa s tym viac menej aj zmierila...cize buduce mamicky lucim sa..je to tazke,ale drobcek nam prestal rast,aj hcg nam uz klesa...cize smutna diagnoza zamlcany potrat..vam ale drzim palce a ked sa nam to opat podari, urcite vam dam vediet..
ahojte, tak sa pridavam, mame termin 29.11.2015 🙂
Dakujem krasne za srdiecko...ja to nejako zvladnem..vsak sme zeny,nieco vydrzime..
No ja sa tu asi radsej ejaku dobu naukazem.... niekolko dievcat sa tu uz rozlucilo a ja zacinam mat strach.... nechcem o to citat 😟😔
@motorolka je mi to luto. Drzim palce! Viem co prezivate...
Ked to tu tak citam, tak zacinam mat pocit, ze potrat je uplne bezny. Vobec ma to nenapadlo, lebo prve dieta sme pocali tak nejak na prvy sup. Druhy krat to tiez islo rychlo,ale potratila som v 11 tyzdni a potom to uz neslo tak rychlo. Vzdy som si myslela, ze potrat ma nejaku viditelnu a jasnu pricinu, ale u mna nikto vlastne netusil. Vobec som nevedela, ze sa to stava tak casto. Teraz som zacala 10 tt a mam obavy. Nemam ziaden problem, ale to som nemala ani naposledy. Tak vsetkym drzim moc moc palce, aby sme si v tom novembri mohli gratulovat a stastne sa usmievat.
@motorolka neverim tomu, co citam. Tak som dnes na Teba myslela a cakala na spravu, ze je vsetko ok. Viem, co prezivad. Aj ja som si tym presla. Prajem skore uzdravenie, hlavne to psychicke. Mas jedneho anjelika v nebicku, ktory bude opatrovat Tvoje dalsie tehu. Drzim prsty a posielam objatie. Drz sa
@mkado si poklad,no uz sa s tym zmierujem..proste to tak malo asi byt, taky prvy nacvik toho,ze to uz pojde a telo zacina byt pripravene..cize uz len dva cyklusiky a smelo opat do tehulkovania...asi zaplatena dovolenka ma byt nasa posledna a mame sa v juni vratit uz s novym silnejsim semienkom v brusku 😉
dievcence v poslednej doba mavam take divne stavy.... citim sa dezorientovana, ked idem cez cestu, tak sa aj 100x pozriem na kazdu stranu a aj tak som si neni ista, ci je vsetko v poriadku.... neviem sa na nic sustredit a nedokazem nic naplanovat..... nemam to stale, proste mam take dni..... som z toho dost vystrasena, lebo ja som pravy opak dezorientacie..... a este jedna vec, stava sa vam, ktore mate nevolnosti, ze ked vam zacne byt na vracanie, tak vas bolia aj krize?
@motorolka nemáš vôbec za čo. Mne strašne pomohlo keď som o tom hovorila s babami, ktoré to zažili dva krát ako ja. Lebo človek čo to nezažil ťa nemôže pochopiť ako ti je. Držím palce nech sa vám rýchlo podarí. Ešte skús potom piť alchemilku. Mne strašne rýchlo po kyrete upravila maternicu
@motorolka tak predsa ☹ a v ktorom si bola?
pondelkové sono dopadlo skvelo, bábo je zdravé, ešte počkať na krvné testy, či dobre dopadnú a už budem úplne v kľude....🙂 🙂 🙂 Nikto okrem manžela to zatiaľ nevie, tak som rada, že to môžem aspoň sem napísať. Hrozne sa teším, a dúfam, že to dotiahneme (tentoraz) do šťastného konca. Všetkým nám držííííííím palce 😉 😉 😉
@dezire1000 v 10tt ale male to vzdalo skor, koncom 8tt

@motorolka bud optimista.ja som na zaciatku tehu zacala krvacat schytala som hematom a malicke zabojovalo hematom zmizol ale aj tak len oddychujem a setrim sa.verim ze sa s nami nerozlucis prihovaraj sa babu a uvidis ze vsetko dobre dopadne