icon

Novembrovčiatka 2015

linda4444
19. feb 2015

Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?

saxxxana
22. apr 2015

Tak aj ja sa s vami lucim :( Teraz som mala byt v 12tt ale povedal ze rast skoncil pred 2tyzdnami :( Tazke dnes v noci idem na zakrok:( Drzim Vam vsetkym palce, nech dobojujete do stastneho konca 🙂

motorolka
22. apr 2015

@janchi212 dakujem za radu, urcite si ju kupim...

dezire1000
22. apr 2015

@motorolka je mi to luto ☹ dufam ze moje je v poriadku.zajtra by som mala byt uz 11tt

dezire1000
22. apr 2015

@saxxxana @motorolka akoze blba otazka ale mali ste nejake priznaky ze ste o babo prisli?zacinam sa aj ja uz bat ked tu kazda druha odchadza zo skupiny ☹

sajmonkaf
22. apr 2015

Babenky ani moja dnesna kontrola nedopadla dobre.zajtra rano nemocka a kyret.babo nerastlo,a ziadna akcia srdiecka......nic minebolo ...ziadne bolesti.spinenie ci krv ....stale tomu nemozem uverit.dnes koncim 11tt.preco?oreco prave ja?

janchi212
22. apr 2015

@saxxxana@sajmonkaf mrzí ma to. Prajem vám obom veľa síl. A držím palce nech sa vám čoskoro zadarí a dotiahnete to do konca

motorolka
22. apr 2015

@dezire1000 urcite ano, drzim palce..

mkado
22. apr 2015

@motorolka bolo to Tvoje prve tehu?

dezire1000
22. apr 2015

@motorolka ☹ dakujem.od zaciatku tehu beriem duphaston a lekar mi vravel ze ak by sa nieco stalo urcite by som krvacala alebo mala bolesti ale ako tak pozeram tak ziadne priznaky tu nikto pomalicky nemal ☹

motorolka
22. apr 2015

@dezire1000 no u mna to bola hlavne strata priznakov, ale uplne... nezvracala som vobec, ani raz, ale prsia ma boleli ako blazon a ked prestali, uz som to akosi citila, ze to babo vzdalo...ale vela buducich mamieciek, prisla o priznaky a aj tak je vsetko v poriadku, este aj moje sona, boli nie celkom v poriadku, moj dr to akosi tiez tusil, tak som u neho bola casto a aj ked mi nic konkretne nepovedal, tak uz ho trosku poznam, lebo uz sme riesili velmi vela problemov...z jeho mimiky som to akosi vycitala...neviem ti viac poradit...ked sa to nema podarit, tak s tym nic neurobis, ale urcite to nie je tvoj pripad a zbytocne sa trapis...vypni forum, sadni si, nohy hore a daj si nieco dobre a tes sa...to ti pomoze ovela viac, ako sa bat a trapit...

motorolka
22. apr 2015

@dezire1000 prepac, ze ta vystrasim, ale ja idem zajtra na kyret, babo je mrtve a nemala som doteraz ani mini kvapku krvi, cize to nebude asi velmi tak...to jednoducho necitis.. ☹

motorolka
22. apr 2015

@mkado ano, moje prve vytuzene...ale dufam, ze coskoro bude hned aj druhe..

mkado
22. apr 2015

@motorolka drzim prsty. Skore zotavenie. Ja mam pocit, ze s mk koncim. Nech sa nestresujem.

motorolka
22. apr 2015

@dezire1000 inak aj ja som mala od zaciatku duphaston, tak mozno aj ten udrzal mrtvy plod, ale to je len moje hadanie, neviem ako to funguje...

motorolka
22. apr 2015

@mkado nechcem byt zla, ale aj ja som si povedala, ze ked bude druhy krat tehu, tak sa tu ukazem, az ked budem viac na istom, ze je to v poriadku, lebo som sa zbytocne len strasila, namyslala si a to mi tiez isto nepomahalo... ale neboj sa, urcite je to vsetko v poriadku...nemysli na zle veci..a radsej obmedz mk

dezire1000
22. apr 2015

@motorolka no pekne ☹ obavam sa ze do 6.5. Asi nevydrzim a zbehnem k doktorovy lebo sa zacinam bat ☹

motorolka
22. apr 2015

@dezire1000 neplas sa, urcite je vsetko v poriadku, ale zavri mk a uzivaj si to...pripadne zajdi k dr skor a budes pokojna 🙂

dezire1000
22. apr 2015

@motorolka ☹ asi idem stade prec ☹ toto som nasla tu na mk ked som si zadala Missed Ab..... V mnohých prípadoch zamĺknutých potratov tehotenstvo pokračuje až do 10. týždňa a viditeľne sa potrat prejavuje špinením alebo náhlym silným krvácaním, bolesťami v podbrušku.

saxxxana
22. apr 2015

@dezire1000 asi v 9a lebo v10tt som prestala mat nechutenstvo, ale pise sa ze okolo 10tt sa stracaju tak som si z toho nic nerobila. Ziadne bolesti, ziadne krvacanie. Citim sa uplne v pohode.... Doktor povedal ze to skoncilo cca pred 2t,tak neviem....dovod neznamy
Ale ty sa hlavne nestresuj. Prve sme spravili na 1 pokus a toto tiez, verim ze coskoro sa budeme tesit znova 🙂 Ale ten pocit by som nikomu nepriala...
@sajmonkaf

saxxxana
22. apr 2015

@dezire1000 este som zabudla teraz som mala byt v 12tt

janedoe
22. apr 2015

@mkado
@dezire1000 ja asi tiez nebudem chvilku kukat, lebo ma akurat chytila panika. V priebehu par dni sa tusim 4 baby rozlucili ☹ ... no asi v piatok nabehnem k doktorovi. Nechcela som byt hysterka a pockat do kontroly, ale boli ma dost silno brucho a ked toto citam, tak .... fakt ma hroza obchadza.... @mkado a ty sa ako drzis? vsetko v poriadku? 🙂

dezire1000
22. apr 2015

@janadoe ja okrem bieleho vytoku nic prsia bolia klasika brusko uz mam nakolko ja som chuducka veeelmi mne doktor vravel ze isto by som mala priznaky.na kontroli som bola v 10tt lebo som tiez stresovala.zle mi uz moc neni ale aj tak no mega strach ☹

janedoe
22. apr 2015

@dezire1000 my sme boli pre 10 dnami v poriadku. Aj som sa vytesovala, ale cim viac taketo citam, tym zase viac stresujem. Ja mam tiez priznaky nulove, zle mi je par krat za den sice, ale ked sa najem prejde to a prsia trosku bolia, inac nic.... keby som nevidela krpca pre tymi 10 dnami, ani neviem, ze som tehotna... len teraz ma asi tyzden boli brucho a krize a celkom seriozne dost.

dezire1000
22. apr 2015

@janadoe ja som bola v piatok a vsetko bolo v poriadku.o krizoch ani nehovorim lebo ked vela chodim idem zomriet tak ma zacnu boliet.brucho nie sem tam pichne nieco,potiahne ale vraj sa maternica roztahuje.ja asi do siesteho maja nevydrzim a pojdem skor.mozno stres ma prejde a vydrzim uvidime no

saxxxana
22. apr 2015

@dezire1000
@janedoe baby hlavne sa nebojte a nestresujte. Pride to co ma prist, potom ak nahodou sa mozte stresovat. Dovtedy hlavu hore a verim ze najdolezitejsie je ze sa budete v novembri vytesovat. Stres urcite babu neprospieva takze sa zbytocne netrapte kym nemate na to dovod.

mkado
22. apr 2015

@janedoe zatial ano a verim, ze to tak zostane. Vecerne nevolnosti su takmer kazdodennou zalezitostou. Varene jedli mozem zjest maximalne raz za den, aj to na obed. Potom inac brutalne trpim. Ale pre to male bobiatko vydrzim vsetko. V utorok nas caka kombinovany test a bude aj 3D tak sa tesime s mm. Verim, ze bude vsetko ok. A co Ty? Ktory tt vlastne si? Ja som dnes 11+3. Tak uz s netrpezlivostou cakam na uspesny koniec 1.trimestra. 😉

vlasta80
22. apr 2015

@sajmonkaf ahoj až teraz som sa dostala tak na dlhšie na net a neverím,je mi ľúto čo sa stalo. Človek to nemôže ovplyvniť ale predsa stále rozmýšľa prečo...držím palce

dezire1000
22. apr 2015

Baby lucim sa s vami lebo ked citam prispevky tak potom stresujem a depkujem.zajtra idem pre istotu do doktora ako inak.tak sa majte tu krasne.ked vsetko bude fajn tak tu dojdem ale az ked budem tak 20tt

cukrik580
22. apr 2015

@saxxxana to ma strasne mrzi mojko,drz sa,myslim na teba ☹

janedoe
23. apr 2015

@mkado tak ja ani neviem.... zle mi byva obcas, prsia bolia menej, ale zato brucho boli ako das, tak zacinam trochu stresovat, na zaklade toho, co sa tu deje. V piatok idem na krv na prvotrimestrialny skrining a mam doniest aj vysledky od hematologa a z infekcneho, tak skusim dr. poprosit, ci ma nekukne. Viem, ze brucho ma boliet, ze sa roztahuje maternica, ale neviem ci to ma byt az taka ostra bolest, tak skusim vydrankat vysetrenie. Inac sa mam celkom dobre 🙂 Ja by som mala byt dnes 10+3, takze skoro tyzden po tebe 🙂

Drzim palce, nech si uzijete 3D sono a nech je vsetko v poriadku 🙂