icon

Novembrovčiatka 2015

linda4444
19. feb 2015

Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?

saxxxana
23. apr 2015

@cukrik580 dakujem :( musime pockat cca 3m potom mozme skusit znova....tak snad sa podari...

cukrik580
23. apr 2015

@saxxxana dufam ze hej,velmi ma to mrzi ☹

vlasta80
24. apr 2015

nas dnesny obed 😀

meaningful
27. apr 2015

@vlasta80 mlask, to vyzera vyborne.

gretocka
28. apr 2015

@vlasta80 ejha, to vyzera skvostne 🙂

paura
30. apr 2015

kočky musím sa s vami podelit, vcera som bola na teste pohlavia z krvi, vysledky mali byt za 5 pracovnych dni. dnes som skoro odpadla, prisiel mi mail,ze cakam dievcatko!!! som neuveritelne stastna, moc som chcela, aby to bolo dievca 😀 😀 😀

marshmallow
30. apr 2015

@paura kde to robia a kolko to stoji?

lentilka135
30. apr 2015

@paura gratulujem...

katkas114
30. apr 2015

Ja idem na ten test v stredu , som zvedavá , snáď mi to rýchlo pošlú 😊

marshmallow
1. máj 2015

Baby ktore ste brali dufaston na udrzanie tehu do kedy ste ho brali?na letaciku pisu do 12tt no ja som uz 13tt a 6 dni...mozem uz prestat brat?Na gyn idem az za 2 tyzdne :/

linda4444
autor
1. máj 2015

@marshmallow ja som na tom tak isto.. este stale ho beriem.. a na poradnu idem o 2 yzdne.. ale vysadzat ho nebudem..

lentilka135
1. máj 2015

@marshmallow mne povedal Dr., ze do 16tt

cukrik580
1. máj 2015

@marshmallow skus zavolat dr 😉

meaningful
1. máj 2015

@marshmallow Aj ja som na tom podobne, tiez neviem dokedy ho mam brat, beriem 1 tb denne. 5.5. idem na krv, tak sa spytam.

minaz
1. máj 2015

@marshmallow mne dr. tiež povedala, že do 16tt...takže beriem ďalej

alusiatko
1. máj 2015

@marshmallow pokiaľ ti dr.nepovedal do kedy ho mas brat tak ho ber a na najbližšej poradni sa spytaj.Ja ho uz neberiem mne dr.kazala dobrat len tie balenia co som mala predpisane .Inak názory dokedy brat duphaston sa roznia,na pribalovom letaku je do 13tt,ale ked som bola pri prvej dcerke v nemocke kvôli spineniu tak mi kazali uz nebrat ze to v tomto tyzdni uz nemá význam,ze najnovšie brat duphaston staci do 7tz.ze ďalej to uz nemá vyznam.Nato však moja dr.mala iný názor a bola dosť nahnevana ,ze mi vtedy tu liecbu zrusili.

paura
1. máj 2015

@marshmallow bola som na odbere v Relaxe na Einsteinovej, ale posielaju to sem. http://www.geneton.sk/, vysledky najskor v 12 tyzdni, ale zistit to vedia od 10.tyzdna. na vysledky mas cakat 5 pracovnych dni, no mne to poslali nasledujuci den🙂

paura
1. máj 2015

@lentilka135 dakujem🙂

zuzkapu
2. máj 2015

Ahojte dievčence, rada by som sa k vam pridala, termín mám 20.11. @trikrat_mama ak môžem, tak ma prosím ťa pridaj do sukromky.

katkas114
2. máj 2015

@zuzkapu ahoj ja som sa odtiaľ odhlási la pretože veľa bab čo tam boli tak potratili , a stále to riešia tam takže radšej tam nechod aspoň ja to nechcem čítať ...

zuzkapu
3. máj 2015

@katkas114 No veru, všimla som si aj v tejto diskusii že veľa dievčať potratilo. Je mi to ľúto...

trikrat_mama
3. máj 2015

Kocky, nikto tam potraty neriesi ;) Kto sa chce pridat do sukr skupiny, napiste @decode.

katrin1987
4. máj 2015

@decode ahoj, aj ja by som chcela poprosiť pridať do súkromky, teraz som v 12 tt. Ďakujem.

decode
4. máj 2015

@katkas114 prepáč, ale odkiaľ máš, že tam niekto riešil potraty??? To je úplná hlúposť! Baby čo potratili sa s ostatnými rozlúčili a odišli a už tam nič nepísali, tak prosím ťa nedávaj ostatné členky do omylu. Ďakujem.

veronika437
4. máj 2015

@zuzkapu Aj mi mame termin 20.11 🙂

judita3
4. máj 2015

aj ja by som chcela poprosiť o pridanie do súkromnej skupiny, ďakujem @decode

katkas114
4. máj 2015

@decode sama si prečítaj a uvidíš , ja už som odtiaľ preč pretože sa to nedá čítať

zinica
4. máj 2015

@katkas114 prosím ťa, čo to táraš za somariny?? Rovnako ako tam tak aj sem písali tie dievčatá čo potratili, že sa to stalo a že sa lúčia, nič viac nič menej!

Baby vôbec sa nemáte čoho obávať, nejde o žiadnu negativistickú skupinku, preberá sa tam všetko čo koho napadne a mne osobne tá skupina dodáva veľmi veľa pozitívnych emócii!! Samé sa presvedčite 🙂. Pekný deň.

trikrat_mama
4. máj 2015

Dievcata, rada by som tuto diskusiu zatvorila, ako som uz spominala pred par strankami. Kto chcete, pridajte sa do sukromnej skupiny, v ktorej sa prave preberaju vecicky, kociky, fotky babatiek a pod.

Kedze som autorka tejto diskusie a uz dlhsie sa tu nezapajam, lebo fungujem v sukromnej skupine, chodi mi denne odtialto dost upozorneni a je pre mna narocne sa tym vsetkym preluskat, aby som zistila, ze 90% upozorneni sa netyka mna. Dakujem za pochopenie.

muckova
4. máj 2015

Aj ja by som chcela poprosit o prijatie do sukromnej skupiny.Dakujem