Novembrovčiatka 2015
Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?
@jana0706 gratulujem🙂) Stale nevieme, boli sme na uzv v 19.tyzdni a neukazalo sa nam, stale nozicky prekrizene alebo zla poloha a nebolo vidno nic. Ale vraj tiez skor na dievcatko to vyzeralo byt. Tak o 2 tyzdne mame morfologicky, tam uz to bude snad na 100% 🙂
Tak a u nas to bude opät chlapcek 😎
ahoj dievacata pridal vas uz niekto do tej sukromky?
Tak my mame ties potvrdeneho chlapceka a hlavne zdraveho po zlych triple testoch som strasne stasna ze je vsetko ok.
Dnes som zacala 21. tt a stále necitim pohyby ☹ , bude to nase prvé mimi. Som silnejsej postavy a len teraz sa zacina brusko gulatiet. Je tu niekto, kto má také isté skúsenosti??
Ahojte dievcata, chcem sa trosku poradit, mozno mate niektora taku skusenost. Som uz cca cez 2 mesiace po kyrete, nepocuvala som dr a tak sme si nedavali pozor, kedze moj cyklus skor nebol ako bol, ale prekvapilo ma, ze som pred dvoma tyzdnami na dovolenke zacala pocitovat priznaky ako ked som bola tehu, iba rozdiel bol v tom, ze test mi vysiel negativny, tak som po navrate bola u mojho dr. mala som aj bolest laveho vajecnika, tak po sone sa prislo na to, ze pri ovulke sa mi narusila nejaka zilka a natiekla mi krv do vajicka, co by nebol problem podla dr, ale prekvapilo ho, ze mam velku maternicu. No nehovoril mi zatial nic, len ze pockame. ked som mala dnes ist na kontrolu po tyzdni mi prisla mrcha, no zatial len taka divna, len taky ruzovy vytok a zatial nic ine...stalo sa vam niektorej nieco take? Je mozne ze by som bola aj tak tehu? ... dakujem za kazdu info...papa
Tak je to len mrcha ☹ tak nic, musime sa opat snazit...
@jana0706 tak aj my mame uz potvrdene dievcatko 🙂
poprosím pridať do skupiny novembrovčiatka 2015
Ahojte, este stale cakam na pridanie do skupiny, tak neviem, ci je to veelmi sukromna skupina, kde sa specialne schvaluje, ale ked nie, tak prosim pridat do skupiny novembrovciatka 2015 este raz ;) (decode som uz pisala 🙂.
Inak, ide niekto v pondelok na pripravny kurz? http://predeticare.sk/kategorie-kurzu/tehotenst... . Uz dali aj terminy na august, tak, ak by ste chceli ist, mozete si rezervovat miesto..Ja sa idem pozriet, co nove sa este dozviem ;).
Pekny den vsetkym.
Pre pridanie do skupiny piste moderatorke marian86
Ahojte dievcata, poradite?
Po minule roky som mala alergiu na slnko a uzivala zodak, no teraz som si aj pozor davala a vysypala som sa komplet na celom tele. Zodak sa v tehu nesmie, viete nieco poradit? Co na to? Ublizit mimčatku by to snad nemalo.
Dakujem za vsetky rady
@mara7887 ja uzivam zodac od druheho trimestra ,alergologicka mi tvrdila ze v prvom sa nemoze a od druheho trimestra uz mozem ,uzivam ho stale ,kazdy den jednu tabletku ,a nemala som zle vysledky na gynekologii ,tak neviem ....... ,ale urcite ho budem brat az do konca tehu ,lebo som alergicka na viac vci ,a velmi by som sa vysypala keby ze ho neberiem...
@antrantrintra hmm tak teraz neviem, v lekarni mi povedali dnes ze zasadne tabletky nie. SOm v 25 tyzdni, no ale ked to za par dni neprejde, tak si budem musiet nieco dat, ved nemozem z domu vyliezt. Hned ako sa spotim, tak sa zacnu tvorit nove
My máme termin 25.11.
Ahojte baby, som tu nová a rada by som sa svami podelila o pocity,prípadne skúsenosti.. Čoskoro nastane náš veľký deň a ja už ledva žijem.. Je na tom niekto podobne??
ahojte,
obraciam sa na vás s prosbou o pomoc pri výskume, ktorý je zameraný na preskúmanie vzťahu medzi tým ako matky a otcovia vnímajú rodičovstvo a výskytom post-traumatických stresových reakcií. Súčasťou výskumu je porovnanie výsledkov rodičov detí, ktoré sa narodili predčasne a ktoré sa narodili v termíne.
Ak máte čas a chuť zúčastniť sa výskumu, budem vám vďačná, tu je naň link. Zúčastniť sa môžu aj otcovia detí. Ideálne je ak rodičia majú dieťa vo veku 0-5 rokov. Ak nemáte chuť zúčastniť sa výskumu, tak sa ospravedlňujem za obťažovanie.
https://docs.google.com/forms/d/1veehu9DZ_5Sgae...
Vyplnenie dotazníku trvá približne 5 až 10 minút. V niektorých prípadoch nestačí na link kliknúť, treba ho prekopírovať do nového okna... Otázky sa týkajú informácií o rodičovi, dieťati, niektorých subjektívnych pocitov ohľadne rodičovstva a prípadných post-traumatických reakcií súvisiacich s pôrodom a príchodom dieťatka na svet.
Výskum dodržiava etické zásady, spracovanie informácií je anonymné.
Výsledky výskumu budú spracované v rigoróznej práci, ktorá bude obhajovaná na Katedre psychológie Filozofickej Fakulty Univerzity Komenského.
V prípade, že máte nejaké otázky, alebo by ste si chceli prečítať výsledky práce neváhajte ma kontaktovať na fodorova.j@gmail.com.
Vrelá vďaka
Mgr. Jaromíra Fodorová
psychologička

@jana0706 ja idem zajtra a uvidim co sa dozvieme 😊😀😁😂😃