icon

Novembrovčiatka 2015

linda4444
19. feb 2015

Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?

zuzicek88
12. mar 2015

@lauri ano moja,nam sa dlho nedarilo a kedze ja uz mam dost rokov,tak my sme boli na umele,ja som bola na odber v piatok a potom este v pondelok na kontrolny odber a mam to teda uz riadne potvrdene,ze som tehu

lauri
12. mar 2015

@zuzicek88 aj ja som bola na umelom, konkretne som teraz mala kryo transfer.. hcg bolo predvcerom len 23, ale este je to velmi cerstve. Dnes idem zas, tak drzte palce...

lauri
12. mar 2015

Preto som sa pytala ake hcg si mala ty 🙂

zuzicek88
12. mar 2015

@lauri presne hodnoty neviem,nepytala som sa

mkado
12. mar 2015

@vlasta80 ahoj, podla mna je to skoro. Aku mas pracu? Ja pracujem ako prevadzkarka a okrem ineho dviham tazke. Po vzajomnej dohode s lekarom idem od pondelka na pn na par tyzdnov. Ale vypise ma obvodacka, nechcem, aby to hned vedeli. Uz som raz tehu bola a prezradila som to hned na zaciatku a nedopadlo to uspesne. Verim ale, ze tentokrat uz bude vsetko ok, no napriek tomu si to s mm nechame predsa len na isty cas iba pre seba 😉

rosannar
12. mar 2015

ahojteeee, pridávam sa ku vám, dúfam, že tu zotrvám až do konca...predpokladaný termín mi vyšiel na 18.11. 2015, ešte som dr. nevolala, počkám si na dve silné čiarky na teste a potom sa objednám aby sme aj niečo na utz videli 🙂

linda4444
autor
12. mar 2015

baby dnes som mala taký čudný bielooranžový výtok, čo to môže byť?

decode
12. mar 2015

@linda4444 nie slabo ružový?

zuzicek88
12. mar 2015

@lauri JAJ az teraz som si precitala prvu spravu,ze aj ty si bola na umele,to je super. Ja som prezivala chvile strachu,mala som len jedno,jedine vajicko,ze ci sa vobec oplodni,ci sa bude vyvijat..ci sa uchiti,to ked mi volala sestricka,ze gratulujem,je to pozitivne,ja som plakala ako male diete,tak dufajme,ze vsetko pojde dalej ako ma 30 teho ideme na prvi ultrazvuk

katkas114
12. mar 2015

@rosannar Ahoj , aj ja som presne ten istý dátum 😊 kedy ideš k lekárovi ?

linda4444
autor
12. mar 2015

@decode mne skor prisiel ako slabo oranzovy.. ale je mozne to tak vyzeralo na tom umelom svetle.. ale vydesilo ma to

rosannar
12. mar 2015

@katkas114 no ešte počkám, uvidím čo ukáže test v nedelu a v pondelok by som sa objenala asi tak okolo 25-27. marec, vtedy ma mm narodky, takže mám pekný darček aj ked to vie, ale aj pri prvom tehu mu to došlo až ked videl na monitore ten fliačik, no žial teraz určite isť nebudem môcť takže aspon foto bude vidieť 🙂

decode
12. mar 2015

@linda4444 Ak by sa to opakovalo, skús ísť za gyn. Kedy si mala posledný menzes? Ja mám iba biele výtoky, no keby bol slabo ružový tak by som šla radšej k DR.
Nemáš od spodu nejaké poranenia? Ja som to zvykla mať trošku po sexe

trikrat_mama
12. mar 2015

Ahojte, mate niekto termin 19.11.? Ja uz jedno novembrovciatko doma mam a dokonca so vsetkymi jednotkami 🙂 Aj ked nepredpokladam, ze by sme vydrzali az do terminu, lebo obidve deti su predcasniatka, takze bol by zazrak, keby sa to podarilo dotiahnut az do novembra.

katkas114
12. mar 2015

@rosannar super , krásny darček , aj u nas to manželik vie 😊 , ja rozmýšľam že zajtra budem volať kedy môžem dôjsť

rosannar
12. mar 2015

@katkas114 pri prvom tehu som bola asi na 6tt a bol tam vidno fliačik...a tiež som sa objednávala ked som na teste mala len slabšiu čiarku, no teraz radšej počkám...

linda4444
autor
12. mar 2015

@decode ja som v Rakusku a nemôžem ísť k lekárovi..mala som to iba teraz.. a poranenie nemám určite.. ale už ma ukludnila kamoška.. vraj to mavala casto

decode
12. mar 2015

@linda4444 No tak super, vieš, každá žena má tehotenstvo iné, ja mám napríklad rovnaké príznaky, ako pri prvom synovi. Hlavne sa nestresuj a pekne oddychuj, keby si nebodaj potratila alebo by sa k tomu chýlilo, mala by si veľké bolesti a ten výtok by bol výraznejší

katkas114
12. mar 2015

Baby ja som stále unavená môžem spat aj desať hodín a stále sa mi ziva je to normálne ?

trikrat_mama
12. mar 2015

@katkas114 Ano, je to normalne. Ja som taku unavu pocitovala pri prvom, pri druhom som musela ist na plne obratky a teraz ani nehovorim 🙂 Ospalost ma presla po cca 3,5 mesiaci a prisla nespavost 🙂

janedoe
12. mar 2015

@mkado no aj ja som zvedava, co ti povie 🙂 snad bude vsetko OK. Ja sa mam inac celko fajn. Tiez som unavena (@katkas114) stale by som spala. Vecer chodim spat hned ako dojdem vecer domov :D Inac myslim, ze v pohode, stale chodim na wc a mam problemy s jedenim. Neskutocne som hladna, ale vsetko mi vadi. Dnes som napr. dosla do triedy a akurat tam studenti ranajkovali a musela som sa otocit a ist to na chodbu predychat :D Potom to uz bolo fajn. Teraz len uz hodinu mam pred sebou "lepenak" co som si urobila na ranajky a neviem sa do neho pustit, lebo ma este nepresvedcil. Ale po obede.... vsetko by som zjedla, aj ked skoro vzdy skoncim pri suchom chlebe, alebo ladovom salate, uhorke a mrkve :D

janedoe
12. mar 2015

@katkas114 no vyssie sa mi to nepodarilo tak ako som chcela 🙂 No aj ja som unavena ako kon a pekne zalahnem uz o deviatej vecer :D

katkas114
12. mar 2015

@janedoe Však to , že deväť hodín a ja už mŕtva , obvykle počkám na mm do polnoci kým sa vráti z práce ale teraz nič 😁

janedoe
12. mar 2015

@katkas114 ved ja som akurat vcera rozmyslala, ze mame ist dnes o siestej von a vcera som uz o pol 7 spala cestou v aute domov a myslela som si, ze som cely den bola v bani :D

evakrupova
12. mar 2015

@fritschii Ja som v minulom tehotenstve brala antibiotiká tiež na bronchitídu, celkom na začiatku, to som ešte nevedela, že som tehotná. Strašne som sa bála, ale boli to také šetrnejšie, takže všetko bolo v poriadku. Neboj sa, aj keby si ich musela brať.

lauri
12. mar 2015

@zuzicek88 jeeej to je uzasne kedto vyslo s jedinym vajickom. Drzim palce 🙂
@trikrat_mama aj ja mam doma jedno novembrovciatko, ktorej sa povodne malo narodit az v decembri, hihi 🙂

karkulka2014
12. mar 2015

Ahojte, pridavam sa k vam. Zatial vypocitany zaciatok novembra (2-5.11.) Tehu potvrdene aj z krvi aj doktorom...este treba pockat na koniec marca na srdiecko. Drzim vsetkym palce nech to dotiahneme do uspesneho konca. Aku kyselinu list. beriete? A hlavne v akom mnozstve?

alusiatko
12. mar 2015

@linda4444 ja som mala tiez take daco na toalet papiery,nastasie na druhy den ako sa vytok objavil som bola uz objednana k dr.,ta mi povedala ,ze to moze byt aj tym ze tehotenstvo je este velmi male a nevyplna celu maternicu ,tak ten zvysok sa sprava ako keby tehotny nebol,mne nasadila pre istotu ale duhpaston kedze ja som spinila pri oboch predchadzajucivh tehotenstvach ale to v ovela vacsom mnozsvte

lauri
12. mar 2015

@karkulka2014 vitaj a gratulujeme
ja na zaciatku tehu beriem (drahsi) femibion s 800 kys.listovou, ale neskor v tehu prejdem na "obycajne" 400 balenie kyseliny.. to vlastne uplne staci

ellabella22
12. mar 2015

@karkulka2014 vitaj 🙂