icon

Novembrovčiatka 2015

linda4444
19. feb 2015

Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?

sajmonkaf
13. mar 2015

@ninan2 ahoj,tak mne to vychadza podla kalkulacky na 4/11.ciže teraz som 6tt + 2.možno buduci týžden alebo až ten dalši pojdem za dr.uživam kys.listovu take 3 mesiace.setrim sa,vela ležim.a ty si ktorý tt?

ellabella22
13. mar 2015

@saxxxana skus iba prirodne lieciva-slana voda a salvia na kloktanie. POkus sa nic si nestriekat ani do nosa. vela tekutin, maximalne paracetamol

simsim321
13. mar 2015

Ahojteee....tak ja mam termin tiez cca polovica novembra.....vcera som bola u dr. (2dni po vynechani) a videl zatial len gestacny vacok so sirkou 5mm tak povedal ze to vidi len na ledva 4. tyzden,hcg bolo pozitivne a podla neho to je vnutromat. tehotenstvo a objednal ma na kontrolne dono v pondelok,ze uz by mala byt vidiet aspon bodka v tom vacku....ale celkom ma vyplasil,stale mi zdoraznoval ze keby nieco mam utekat na urgent....no celkom sa bojim aby tam baby v pondelok videl 😖

ellabella22
13. mar 2015

@simsim321 ja som rovnako polka novembra, a objednal ma az o dva tyz., aby uz nieco videl 😉

sajmonkaf
13. mar 2015

@simsim321 ja som to zažila pred polrokom,vtedy to nedopadlo dobre....a teraz ešte k lekarovi nejdem,ešte počkam.hlavne a nestresuj🙂

ajulcca
13. mar 2015

babuľky, zdá sa vám, že tmavne? Mne sa zdá, že sa nezmenil od pondelka ☹ ako keby to hcg nestúpalo, ten v strede je pepino, ostatné sú od rybkaa tuto z MK.

ellabella22
13. mar 2015

@ajulcca 😕 co to? nebude to testami?

ajulcca
13. mar 2015

@ellabella22 dnes som robila aj intimed, včera aj woman secret a všade len dúšik ako aj na foto ☹ Môže to byť nakoniec biochemické tehu? Ked som to dobre počítala tak by to malo byť asi 7 dní od uhniezdenia.

ellabella22
13. mar 2015

@ajulcca a k lekarovi ides kedy? mas nejake priznaky? ja mam stale mierne pobolievanie v podbrusku, inac ziadne nevolnosti, nic, teraz som 4tt+5

ajulcca
13. mar 2015

@ellabella22 žiadne špinenie, bolesti, v pondelok-utorok trochu bolesti boli ale len také jemné, príznaky ináč žiadne, únava večer, ale to môže byť aj z behania okolo malého. K dokyne idem v stredu.

simsim321
13. mar 2015

@sajmonkaf To ma mrziii,dufam,ze tentokrat to uz bude bez problemov....ach no bojim sa,dufam,ze to dobre dopadne....a aky bol problem u teba,prazdny vacok?(ak sa mozem spytat)

sajmonkaf
13. mar 2015

@simsim321 ano,presne tak,potom krvacanie.tak v 5 tom týždni to bolo.dr mi dal aj Duphaston ale nepomohlo to.

mkado
13. mar 2015

@ajulcca to su tie one step testy? Podla mojho nazoru su onicom. Mne netmavli tiez, kupila som si mamatest a tam sa to krasne ukazalo. Tie ma akurat vystrasili. Skus nieco ine

zuzicek88
13. mar 2015

@mkado tie mamatest su naozaj dobre,tie som mala aj ja

ajulcca
13. mar 2015

@zuzicek88 @mkado ja som ten mamatest včera zháňala a nikde nemali, ešte aj ten pepino ukázal v utorok lepšie. Všetci si tie one step testy pochvaľovali, tak som myslela, že sú ozaj dobré.

mkado
13. mar 2015

@ajulcca no neviem, tak sme asi trafili zlu seriu. Drzim prsty 😉

timinka1984
13. mar 2015

ahojte, pekne sa rozrastame, co ma tesi a dufam, ze sa nam vsetkym podari dojst do uspesneho konca a cochvila budeme pridavat fotky nasich deticiek 🙂

Ja sa teda velmi nesetrim, praca, skola, deti, domacnost, nemam cas ani mysliet, ze som tehu 🙂 zle mi nie je, ziadne nevolnosti, ci nebodaj tehu priznaky 😀 😀 no snad to tak aj ostane...stale ma trosku pobolieva v podbrusku, no snad to je ok 😕 😕

Pekny den vsetkym 🙂

karkulka2014
13. mar 2015

U mna sa ranna nevolnost prejavuje namiesto vracania hnackou...ma to tak este niekto? Poobede mi uz nic nie je a mozem jest vsetko.

dancuuul
13. mar 2015

Hmm tak to vam zavidim, ja sice zjem hocico,ale len malinko a hned mi ostane tazko a to mam celyyy deeeen, ale ostava to v mieste urcenia.. A rano tiez bezim na wc, ale neodchadza to zvrchu..

bona12
13. mar 2015

Mne je zatiaľ dobre, co sa týka žalúdka, žiadne chute, žiadne nevoľnosti...akurát som viac unavená, to jedine, ako keby som ani tehu nebola zatiaľ...dúfam, že to je ok a že to tak aj zostane 🙂...naozaj nas tu je už pekná kopa, všetky nove budúce mamy novembrovciat vitajte!!! 🙂

rosannar
13. mar 2015

no ja našťastie nevraciam, ani nič, len ma stále ale stále bolí podbruško, a prsia neskutočne, ak si chcem umyť ruky tak ich držím ako keby som mala spálené podpazušie 😀 a vyzliecť si podprsenku a byť len tak je ako za trest 😀
ráno som si robila další test a palička zosilnela, tak teraz si dám pauzu, v nedelu testnem a v pondelok sa objednám k dr.
zostali mi zatial dva testy takže musím šetriť 😀 ale ovulačné ešte mám, no už mi asi nepomôžu

janedoe
13. mar 2015

@mkado tak ako si dopadla u dr.? Vsetko OK?

jana0706
13. mar 2015

@vlasta80 ahoj, ja to v praci poviem asi az v 12 tt - ak to dovtedy nebude na mne vidiet 😉 totiz teraz ma prave povysili, do konca aprila by som mala dostat novu zmluvu, takze dovtedy to nemozem povedat a potom este chvilu pockam lebo aj tak to bude riadne traaaapne 😀

decode
13. mar 2015

@ajulcca Rob testy iba jednej značky a v jednom čase.
Každý test má inú intenzitu farbiva

saxxxana
13. mar 2015

@ninan2 ahoj termin moj vypocitany je 1.11 ;) inac na to hrdlo som si dala len septisan inac nic tak snad to rychlo prejde;) v utorok zbehnem lekarovi uvidime co povie...

ajulcca
13. mar 2015

@decode testy sú všetky z prvého ranného moču a okrem toho pepino sú všetky rovnakej značky od rybkaa, dáko sa tomu nechce stmavnúť 😒

jana0706
13. mar 2015

@ajulcca a kolko ti meska MS? nie kazdemu rovnako rychlo stupa HCG....

trikrat_mama
13. mar 2015

@ajulcca Mne pri dvoch detoch test netmavol a su tu 🙂 Netreba vesat hlavu.

jana0706
13. mar 2015

@saxxxana ahoj aj ja mam termin 1.11., ja som mala riadne zapalene hrdlo ked som este nevedela ze som tehu a davala som si Dorithricin (alebo tak nejako sa to vola), tak mam z toho teraz zly pocit...ale co sa da robit, zeny pojedia hocico kym este nevedia ze su tehotne...pri prvom tehu som sa zase nechala zaockovat proti zltacke, nastastie vsetko bolo v pohode...

ajulcca
13. mar 2015

@jana0706 dnes je to 5 deň čo mešká, dnes som 17DPO