icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

ingeborgnicol
31. mar 2013

Dakuje,m tinka.dalsiu mnoc s,me ukojili,rozhodujuci je tento den ci mliekrarne nabehnu,kedze vcera este nenabehli, alebo um.velmi sa modlim.a vsetkym zelam krasne sviatky.

tinasc
31. mar 2013

@ingeborgnicol aj Tebe pekné sviatky, neboj rozbehne sa 🙂

tinasc
31. mar 2013

všetkým želám krásne Veľkonočné sviatky 🙂 hoci u nás to zase nevyzerá na sviatky jari, je tu kosa a pršíííí 😉

ivinka77
31. mar 2013

@tinasc aj u nas total lejak bleeee :(

ingeborgnicol
31. mar 2013

Ahojte u nas je tak skaredo, to su strasne sviatky, do vcera snezilo a teraz je tu zatiahnute a skaredo ☹

mata884
31. mar 2013

@ingeborgnicol neboj... ja som vymenila Kosice za Poprad a tu je tak isto. Ale ja som rada, ze sme prec z domu a je nam tu super. Tak pozdravujem Vsetke zienky z MK. 😀

ingeborgnicol
31. mar 2013

@tinasc dakujem, nic ine si nezelam a rovno som sa s oboma chlapmi este na rano pre istotu chytila, cisto dobre na mliecko 🙂
ale uz je dobre

ivinka77
31. mar 2013

@ingeborgnicol nenervac sa zlato ! ser na chlapov a uzivajte si s michellkou 🙂

tinasc
31. mar 2013

@ingeborgnicol s oboma chlapmi? už máš chlapa doma? a kašli na nich, neoplatí sa pre nich nervačiť...

tinasc
31. mar 2013

a tu už aj snežííííííííí 😉 ☹ 😠 😠 😠

trasko
31. mar 2013

jaj baby citam,ze je perno asi vsade.sa my zeny mame.ja obe deti chore,muz beha dnes k matke co ma KO oblicky-dialyza+94rocna starka leziak.od 4tej varim-salat z 5kg krumplov,dom.sunka varena,pec.sladke maso s kolbasom,kys.hribovka,vypraz.maso a kolac vazny.ledva stojim...imgeborgnicol-toto zle pocasie.asi by si najradsej usla a kricala...baby ja by som vam viac pisala ale som z MT.a to je vecnost.cmuk vam!krasne sviatky

ivinka77
31. mar 2013

@tinasc aj u nas uz tak jemne... kuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaa !!!

ivinka77
31. mar 2013

@ingeborgnicol este mam otazocku....ako skladujes mliecko ? kolko moze byt v chladnicke a kolko v mrazaku ? a mas nejake speci nadoby ? plastove , ci sklenene ???dik

ingeborgnicol
31. mar 2013

@ivinka77 no pocuj draha, v chldnicke 24hodin a v mrazaku 1mesiac. A momentalne neskladujem, nemam co ....bohuzial....ako ti ide odsavanie?

Baby viete? ja to kaslem bola som presvedcena ze moja dcerka je hladna a tak som jej dala UMpredsa som len otvorila pixli so slzami v ociach 800g. A urobila som jej jedno mliecko a sla dat pit. a ona? pekne mi vsetko co som jej nasilu dala vyplula nazad ani pocut o mlieku umelo, ani svatemu nevzala. Cize nema niekto zajem o novootvorenuy nutrilon H1? hypoalergenny? dam sa 1/10 ceny 😎 porazi ma...

no a chlap ma kaslal jeden cez skype a jeden live....uz mam pokoj, jedneho som vypla a druhy pada vonku. zlaty zivot slobodnej matky.

aj vy ste na materskej a nedoslo vam kedy sa menicas? samozrejme ze sme do kostola dorazili ako posledny na koniec omse 😀 😀 😀 😀 😀 sused mi posepol ze sa cas meni nie opludni o 14tej, ale v noci sa menil, cize tak....ale jedlo nam posvetlili. 😀 posielam fotku ako sme boli svetiti 🙂)) mala sa certila ako cert v kostole, asi z nej svätica nebude, musela som ju vziat prec 🙂

ingeborgnicol
31. mar 2013

rovno este aj pozeram jak e am od blata topanky tresli sme tam aj s Michellkou lebo moj synator telefonoval s priatelkou, porazindel a tu mate jednu s mojim synovcekom 🙂

slady
31. mar 2013

@ingeborgnicol no ved jasne ze to nie je len jeden dovod, ja to beriem ako zaujimavy uhol pohladu 🙂 este som sa nestretla v psychologii dietata s takymto evolucnym nahladom tak len pre to 🙂 vsak ja ju tiez davam spat samu a zatial jej to neprekaza, iba v noci si ju presuniem ku mne ale aspon tych prvych par hodin potrebujem mat sama postel 🙂

tinasc
31. mar 2013

@ivinka77 u nás sneží strašne mooooooooooooooooooooc 😠 do r...........

tinasc
31. mar 2013

@ingeborgnicol a to ju máš v šatke či babyvaku? neviem to rozoznať... zlaté ste 🙂

slady
31. mar 2013

@ingeborgnicol jezis ja som dnes rano aky nerv mala na chlapa, neviem ci bol po opici abo mal PMS ale zacal do mna pindat za to ze som zavesy odostrela!!! jooooooooooj ani som radsej nic nepovedala iba som sa otocila s tym ze Zorka tatino ide zjavne menstruovat pome radsej prec a konec, dve hodiny som sa s nim musela nebavi inak by som mu nieco velmi skarede povedala. ale uz v pohode, asi uz domenstruoval. muzi!

ingeborgnicol
31. mar 2013
ingeborgnicol
31. mar 2013

@tinasc tu ju mam v manduce, my hojne vyuzivame vsetky tri nosice a vcera mi laktacka povedala ako vyuzivat po dome satku tak dnes trenujeme

tinasc
31. mar 2013

@ingeborgnicol pekné fotočky 🙂 ja mám doma babyvak a neviem ako to nosiť... stále hľadám niekoho, kto by mi to vysvetlil 😀

ingeborgnicol
31. mar 2013

@tinasc a co na tom nevies? poslem ti fotto pockaj

tinasc
31. mar 2013

@ingeborgnicol neviem asi som blbá alebo čo, ale nejako mi to nejde, malý sa v tom stráca a neviem ho dať tak aby to bolo dobre aj mne aj jemu...

ingeborgnicol
31. mar 2013

@tinasc no neposlem ti, lebo na vsetkych fotkach ho mam opacne lebo to som este nevedela ani ja nosit, ale hladam ti nieco je to genialna vec

ingeborgnicol
31. mar 2013
tinasc
31. mar 2013

@ingeborgnicol aha dík 🙂

ingeborgnicol
31. mar 2013

podstatne ako siho das na plece ktorou stranou, posielam ti fotky, tam kde som v bielom tricku to mam opacne, tu ma to vlemi tahalo a bolelo plece a potom som prisla na to, ze mam plece zle, ze to ta druha strana ma byt na pleci neviem ci rozumies, ta tensia strana a nie na hruba, ta ma byt na chrbte. a tam kde mam pasikave tricko, tak to mam uz dobre a tak nejak by dieta malo byt vlozene cca, ak sa mi podari zase si ju mozem vlozit a pofotit ti ju. a potom ked ti asi ak to chces na uspavanie ju das dole a nechas spinkat v tom

ingeborgnicol
31. mar 2013

tuna na tejto fotke kde maju dve baby zelene vaky presne vidno ako to mas mat

tinasc
31. mar 2013

@ingeborgnicol dík pokukám to pozorne 🙂