icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

slady
11. apr 2013

@evamarcel ja mam asi rovnaky ako ty, maly bude mat 4 koncom septembra, a tvoj?

ivinka77
11. apr 2013

@mata884 jeziiiiiiiiiis :( drzte sa !!! dokelu... :(

ivinka77
11. apr 2013

@slady mas nejaku fintu na to odstrekavanie ? lebo mne to s tou odsavackou nejde ani bohovi :(

ivinka77
11. apr 2013

boze....zase som zhresila....syr+vinko+olivy+burlive vino 🙂

slady
11. apr 2013

@mata884 jezis! a kto ma podozrenie teraz ty ci drobciatko?

ingeborgnicol
11. apr 2013

@mata884 chudatenko malicke velmi Vam drzim palceky aby olo dobre, nech s anepotvrdi a nech ste cim sskvor domka. Ako tam budete fungovat? neviem si predstavit ako by moja fungovala bez reziu a vychadzok niekde v jednej ozbe asi by zase bola cele noci hore neviem. velmi na Vas budem mysliet a srzat Vam palce. Vy ste kojenci ze? drzte sa!

slady
11. apr 2013

@ivinka77 mno sak len tak rukami, ale dako som si to nacvicila alebo co, lebo zo zaciatku som mala problem vyzmychat dve kvapky na lyzicku kvoli vigantolu a teraz trosku postlacam a uz to ide prudom kade tade 😀 nemam fintu ziadnu len asi to chcelo prax a odstrekujem do misky mam taku stredne velku sklenu, bo inak by to mlieko skoncilo asi vsade len nie tam kde ma 🙂 a ten termofor horuci na prso zabera, lahsie sa spusti mliecko potom, nahrejem, trosku pomasirujem a ide jak besne, aj ked uz ani nahrievat nemusim, uz sa naucilo ist aj bez toho 🙂

slady
11. apr 2013

@mata884 vidis ja som nechapavec, tak asi drobca ze? tak sa drzte riadne obaja juj.

ingeborgnicol
11. apr 2013

@slady no daj tipa, mne nejde z toho chromeho laveho prsnika odstriekat ani 5 a z praveho sa tiez nepotrham.....ja mam velke kozy, vobec to nie je lahke....uplne ine ako pri prvom a ked este na zaciatku boli prepachate mlieko sa dallo ale teraz ani ja neviem

ingeborgnicol
11. apr 2013

@ivinka77 ppreto Tebe dieta spinka, lebo chlastas potvoro 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a dala by som si nieco, ja osm si dala papundekel vies co to je ten polystyrenovy chleba a caj na kojenie brrrrrrr, ale vecerala som az o 20.00 lebo sa mi tu narvala skorosvokra tak tto len tak okrajovo. a cvicila si dnes? ja iba tolko ze chodim na 2 hodinove prechadzky snad pomoze viac nemozem ani tak mi noohy nevladzu.

slady
11. apr 2013

@ingeborgnicol no sak vravim ze nemam, to len ak same od seba ide 🙂 ako ja z praveho tiez dam len trochen, ale tu pol minutu co tecie tak tecie riadne 😀

ja som dostala vceraj v kauflande taku chut na pivo, ze keby sa mi ho chcelo vliect domov tak si ho hadam aj kupim 😀 ja som teraz na caji z rebricka, dufam ze daco pomoze s tymi mojimi problemami zenskymi 🙂

ingeborgnicol
11. apr 2013

@slady no rebricek nepoznam, ale netreba chvalabohu, hoci sa troska obavam, lebo chodime do toho bazenu a uz len cakam kedy sa objavi svrbenie a preventivne ani acidko nemozem ked mame alergiu na to mliecko a kojim. daco na to nevies preventivne? a pocuvaj, ty musis mat vela mlieka ked ti strieda. ja som raz v roku pana ked mala mala asi 2 mesiace nekojila od 01 do 08 hod a vies co? mala som taku plnu kozu ze som tiez odstriekala 50 ml len tak pocs chodu z chodby do izby 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale to bolo naposledy co som mala take plne prso. teraz mam tak maximalne s odsavackou na jedno odsavanie po 3 hodinach nekojenia spolu 50 ml.aj teraz so som odsavala 21.00 hod som tolko dala aj o 23.00 tolko dam.....uz davno nemam take naliate prsia

tinasc
11. apr 2013

@ingeborgnicol tak to je super... bože čo by som ja za to dala keby som si mohla trošku cez deň pospať 😉

tinasc
11. apr 2013

@mata884 juj skoré uzdravenie, nech ste rýchlo doma a nech sa podozrenie nepotvrdí ,držím moc palce...

ingeborgnicol
11. apr 2013

no mne sa to tiez podarilo asi po sto rokoch predlzila si spanok to iba preto dnes spala takto podla rezimu aj troska potiahla:
8.00 vstala
09.00 - 10.15 v postielke som ju budila
12.30-14.30 v kociari vonka
16.00-17.30 v postielke som ju budila
19.00 vecerny spanok ihned zaspala.
Knizny den 🙂 skoro vobec som sa jej nevenovala lebo vsetko pospala krasne. viac menej tie posledne spanky dava zle, nie vzdy pekne potiahne niekedy aj 30-40 minut, ale nie vzdy chvalabohu. a obednajsi mala skrateny tak asi preto.lebo sme boli plavat.

ingeborgnicol
11. apr 2013

a bola som hotova po prechadzke tak som odpadla ona v spalni a ja v obyvacke, inak by zo spanku ebolo nic, u som zrusila spolocne spanie. vcera. nemalo vyznam, cele noci ma bolel chrbat ked som sa kolo nej tocila 🙂 a rano sa mi potom zobudila skoro, chybal mi ten cas co si ju ja rano okolo 06-06.30 dam na didku do postele a zobudim ju az o 08.00 rano.....

ingeborgnicol
11. apr 2013

@slady dostala si moju IP?

mata884
11. apr 2013

Píšem ako pako. Nemám rada mobilny inter net zmizla mi sprava

mata884
11. apr 2013

Dnes som sa riadne naplakala. V hlavičke máme infuzku,rúčky priviazane o nôžky. Strašný pohľad. Sedem dní v hnusnej komunistickej nemocnici nevydržím. Budem siva. Detičky tu strasne placu. Psychika v r... . Držte palce nech sme čím skôr doma :'(

ingeborgnicol
11. apr 2013

@mata884juuuuuuuj moja drz sa,mas to hrozne tazke,ani nechcem pomysliet.posielam vela sily,pozitivnej energie a kore uzdravenie zelam.nic nie je horsie ako bezmocnost pri chorom dietatku.ale neplac,babaetinko potrebuje usmiatu a vyskerenu mamku aby co najmenej trpelo psychycky ked uz trpi chudatenko fyzicky.boze to je hrozne,fak velmi drzim palceky!cim skvor domenkov.

ivkasendy
11. apr 2013

@mata884 jeminku, to si ani predstavit neviem 😢 velmi vam drzim palce aby ste to spolocne zvladli a nech ste cim skor doma! drzte sa, nech je to uz za vami a nech je maly opat zdravucky a vysmiaty...

slady
11. apr 2013

@ingeborgnicol dostala som, len som serial kukala 😀 baby ja dnes spim v sendvici - zora z jednej strany a wiluch z druhej 😀 so rozhodol ze spi dnes so mnou tak aspon ocko sa nam vyspi ked uz nic ine 😀
@mata884 boze chudatko chrobatko, silno ho stiskam na dialku a posielam pozitivne mysle, drzte sa obaja, silno na vas myslim a zalobujem trochu u toho tam hore nech je na vasej strane a coskoro sa z toho dostanete 😉 malinky citi ze si pri nom, prajem vela vela sil! vela!

mata884
11. apr 2013

Dakujem vam veeeeelmi pekne. Aj za Matejka

Ja mám takú chuť tu urobiť cirkus. Tak viem že nie som na dovolenke, ale tie kravy (pardon) sestričky si vôbec nevážia, že konečne to tu všetko stichlo. A trepu hlasno a bavia sa ako keby ani noc nebola. Joooooooj. Puknem od zlosti.

mata884
11. apr 2013

Dakujem vam veeeeelmi pekne. Aj za Matejka

Ja mám takú chuť tu urobiť cirkus. Tak viem že nie som na dovolenke, ale tie kravy (pardon) sestričky si vôbec nevážia, že konečne to tu všetko stichlo. A trepu hlasno a bavia sa ako keby ani noc nebola. Joooooooj. Puknem od zlosti.

alyze
autor
12. apr 2013

@mata884 ☹ to mi je luto

zabka29
12. apr 2013

@mata884 Skoré uzdravenie...ja som už počula od kamošky, ktorá so svojou dcérkou často pobudne pár dní v nemocnici presne to, čo vravíš, že tie sestry asi nevedia na akom oddelení robia a nočný kľud im nič nehovorí...na to by som sa ja určite ozvala a možno aj na iné, lebo netreba si od nich nechať, keď sa správajú ako idiotky......drž sa a nech ste už doma 🙂

zabka29
12. apr 2013

Joj a ináč my máme za sebou "fantastickú noc" s asi 6 prebudeniami, ked nič iné len cicka a cicka......tak asi čili už tak skoro jesť nebudem ☹ ☹ ☹

slady
12. apr 2013

@mata884 no co, ako ste na tom? pospinkali ste daco? a sestricky nedostali po hlave od nikoho? co drobec, ma teplotku? napis ako tam zijete.

ingeborgnicol
12. apr 2013

@mata884 ahoj ako dnes? uz lepsie? ja by som teda dala sestrickam, prisaham , nedali by si za klobuk, ja som strasne citliva na malickej spanie! vsetko dobre na dnesny den zelam!

aj my sme mali dnes 4 prebudeni nocnych kedy toto skonci?

mirkov
12. apr 2013

Juj, to sa zle pocuva, posielam vela pozitivnej energie a skore uzdravenie prajem! Pusinku Matejkovi...@mata884