icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

adel22
16. apr 2013

@ingeborgnicol Vidis, ako som sa ti postarala o dnesny program? Podakuj mi potom🙂 Snad sa ti tam bude daco pozdavat🙂

adel22
16. apr 2013

@ingeborgnicol ale nosime, cobynie🙂
Vcera sme boli vonku skoro 5hodin🙂 po pol hodke sa prebrala tak dole gate a sup ho do krickov🙂 a potom 2hodky na mna kukala z kocika a nic, stale som skusala a sucha plienka....potom sa raz pocikala tak v obchode som len medzi regalmi vymenila za suchu a aj papala v parku a aj tak curala az doma a to spala minimalne...nechapala som, podla mna vie, ze nema curat...ze spravny gazda domov prinesie🙂

tinuska1112
16. apr 2013

Ahojte mamky, je tu niekto, komu drobec ignoruje ranný spánok? Resp. spí len 2x za deň? Zdá sa mi to skoro, aj som to minulý týždeň písala, ale včera a dnes zase... je to s ňou hrozné, kričí aj hodinu z postieľky.. potom ju vyberiem, je mrzutá, ale okolo pol jedenástej včera zaspala a spala do 13,15. Ja si už vôbec nepamätám, kedy prechádzajú bábätka na dva spánky denne...

alyze
autor
16. apr 2013

@adel22 no pekne moj mi kupil za 3.90 v Tescu 😠

adel22
16. apr 2013

@alyze juuuj. drahoooo🙂

alyze
autor
16. apr 2013

@adel22 veru slovensko ! ceny svetove a platy chudacke ☹

ingeborgnicol
16. apr 2013

@adel22 No mne kupil syn velke balenie za 4, caro prave si davam mna. Pocuj to BMK je dost casovo narocne, ale to plienkovanie, uz pri tretej plienke som bola mimo co sa vsetko musi navesat na tu malu ritku s tymi systemami, okakal to pes moja. jedine co sa mi pacilo a aj ma zaujimalo, boli treningace a snad tie si objednam mam mi domov poslat info o nich, to je jednoduche ako si predstavuje, nieco ocura, vymenim to za nove a hotovo 🙂

Baby piste vahy a ubytky hmotnosti urobim tabulky kym mala haja

slady
16. apr 2013

baby! jak som sa nasrdila! tak som dnes bola u mojej gynekologicky, ze co to mam v maternici nech uz mi teda povie, tak vravi to budu nejake rezidua (uz to nie su myomy hej), a ze to musi ist von, a ze ona mi pichne nieco na stiahnutie maternice aby som zakrvacala. tak sa jej pytam samozrejme ze ci je to ok ked kojim a ona ze hej jasne to bezne davam zenam kojacim poporode a bla bla bla, tak ze ok, tak pichni zuza. tak pichla a isla som si vybrat zvysne injekcie do lekarne, bo to treba niekolko dni za sebou hej. a citka si pribalovy letak citkam, mimochodom bol len po anglicky a po spanielsky a slovensky tam pre istotu nebol, a tam pisu ze v ziadnom pripade nepodavat kojacim matkam, a v pripade podania pdstrekovat a vyhodit mlieko, lebo 1. znizuje laktaciu a 2. prenika do mlieka a je toxicke pre dieta a moze u dietata sposobit zvyseny krvny tlak, bradykardiu, tachykardiu, zvracanie, hnacku, nepokojnost a krce. A ona mi uplne pokojne do ocu tvrdi ze je to uplne bezpecne pocas kojenia?? no je normalna??? sak povim jana odstrekuj si teraz chvilu a davaj radsej UM, ale nie ze je vsetko ok... no nerv a to som si ju vzdy chvalila aka je supis, tak teraz ma u mna prudko nastrbenu doveru koza, tak som Zorku nastopala UM a ja sa idem podojit, bo toto fakt neriskujem a zajtra jej ten pribalovy letak otrieskam o hlavu nech si najskor precita co picha svojim pacientom joooj zlost.

slady
16. apr 2013

mimochodom, kolko teraz vypije take babo UM? bo zorca si dala dakych 70 a tvari sa ze jej staci no na flaske pisu 170 tak nevim.

slady
16. apr 2013

@evamarcel no ja to teraz robim tak, ze ulozim malu a hned na to wilka, cze zora ide o 19 a wilko 19:30. drzim silno palce. a ked pojde hajat za svetla aspon sa nemusi bat bubakov 🙂

alyze
autor
16. apr 2013

@slady len jej chod pekne vynadat, to co uz je za svet, ked nemozes verit ani doktorom☹ chudatko Zorka, teraz musi jert umele:@

alyze
autor
16. apr 2013

Inak pekne si sedkam v parku, Saška spinka a ja chytam bronz😀

slady
16. apr 2013

@alyze joj dobre ti je, mne bolo dnes normalne horuco vonku. no to UM by mi az tak nevadilo, ved aj Wilcu bol na UM a prezil to, ale to ze som ju mohla s pokojnym svedomim nakojit a ona z toho mohla mat problem, to je dost pruser, keby som bola niekto kto nehovori po anglicky tak ani neviem, chapes.

alyze
autor
16. apr 2013

@slady skusala som pozerat pestunku na android markete a hla nasla🙂 tak nemusim kupovat drahe, moj uz nasiel na nete za 78€😲 a ja za 3,45€ na mobil a funguje aj bez wifi a netu celkovo, paradicka😀

alyze
autor
16. apr 2013

@slady veru, keby to dala mne. Tak sa mame ...
Ja teda anglicky nentudom 😀
No hruza

mato_zuzka
16. apr 2013

Dnes sme si dali na obed brokolicu. Chutila nám zatiaľ najviac zo všetkého, ani som jej nestíhala dávať lyžičku do pusy. Normálne sa rozčuľovala, keď mala prázdne ústa 😉

ingeborgnicol
16. apr 2013

@alyze ako to prosim na tom androide funguje? lebo ja mam niekde nejaky android ak mi syn neodtataril a este mam aj tablet android. ci sa mi oplati stiahnut, prosim opis mi to. a pripajam tabulecku.

@slady Zabit je ju malo. Inak aj ja tie tabletky co beriem na mliecko NEODPORUCAJU kojacimmatka. aj to preto, lebo nebol preskumany ucinok na matku a dieta, ale uz je a neurobili nove prieskumy tak sa na to vyprdli. a ja ich beriem uz dlhodobo a viacero matiek, tak mozno to nebude az taky vazny pruser moja.....

ingeborgnicol
16. apr 2013

@mato_zuzka gratulujem 🙂

ingeborgnicol
16. apr 2013
mato_zuzka
16. apr 2013

ja na to nemám žiadny recept 😒 ono to ide samé dole....a to je sladké na kilá. Možno veľkú rolu u mňa zohrala genetika. Veľmi rada by som poradila ako, ale u mňa to fakt ide dole samo od seba. Prvé tri mesiace som bola často s malou sama doma, mala veľké koliky, nespávala dobre. Takže aj stres u mňa prispel k tomu, že kilá šli rýchlo dolu.

alyze
autor
16. apr 2013

@ingeborgnicol musis mat dva telefony, jeden z nich musi byt smartfon a druhy staci nejaka skatula😀 ked si stiahnes skusobnu verziu, mozes vyskusat zadarmo a potom sa rozhodnes ci kupis plnu verziu😉 kukni na android market vola sa to...

alyze
autor
16. apr 2013

@ingeborgnicol vola sa to ze pestunka trial skusobna verzia zadarmo 😉
Supis tabulka😉 vaha zatial sedi
Inak je to tam super vysvetlene a po slovensky kukni 😉

alyze
autor
16. apr 2013

No baby, uz ma boli rit, idem dat kolecko😀

ingeborgnicol
16. apr 2013

@alyze provokater ja cakam kym sa malicka zobudi aby sme mohli ist aj my vonku. bojim sa jej dat prikrm pred prechadzkou aby sa mi nepokakala vonku. vcera ho spraskala vela a do teraz este nekakala, tak neviem......uz sa tesim vonku a prisli mi hackovane papucky krasne Hallo Kitty poslem Vam fotto ofotim ju 🙂 a poslem krasne to je.

slady
16. apr 2013

@ingeborgnicol no ved ak tam je ze nebrat lebo neboli urobene prieskumy tak to je ine ako ked tam napisu ze boli zaznamenane nasledujuce neziaduce ucinky u kojenych deti ktorych matky toto brali ...

ingeborgnicol
16. apr 2013

@slady no to hej, u mojho lieky vobec neni napisane preco nebrat...to je ine.....zabit ju malo som zvedava co ti povie. a pocuj ked uz mas voci nej nedoveru nejdes si radsej k niekomu inemu dat pozriet tie "nemiomy"? nezabudaj ja som tak prisla o matriosku lebo ujo v IVF centre stale nevidel, alebo zle videl.....

ivinka77
16. apr 2013

@tinuska1112 ahoj my spime len 2krat denne uz asi od 2. mesiaca...

slady
16. apr 2013

@ingeborgnicol no najskor sa jej spytam zajtra ze ake je jej stanovisko k tomuto a podla toho sa rozhodnem. bo ona je fakt dobra, aspon taku ma reputaciu ze v BB je jedna z najlepsich, neviem, fakt sa rozhodnem podla toho ako zareaguje zajtra. uz mam zopar veci, ktore mne osobne nesedia a ktore propaguje ako hormonalna antikoncepcia alebo ockovanie proti hpv ale tak to si vravim ze s tym sa clovek stretne u kazdeho gynekologa, ak uz ma raz doktor "smlouvu s dablem" tak taketo veci treba odignorovat a v ostatnom som jej doverovala, no ved uvidim zajtra.

ivinka77
16. apr 2013

@ingeborgnicol my odkedy papame prikrmy tak serinkame uz bobky jak zajacik 🙂

ivinka77
16. apr 2013

@slady to som teda aj ja veeeeeeelmi zvedava, ze co ti na to cele povie ???