Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@slady tato baba ho predava z USA, ma viacej farieb...ja som sa k tomu akosi nedostala...bo ona ked doletela asi z USA tak ja som sla do DE...takze sa mi nedalo k nej prist....:(
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/macka81/
@adel22 dikes, poslala som jej link, nech sa popyta. no ved toto, teraz odstrekujem a davam UM ale je to naprd, zorka vypije len po troske bo je zvyknuta papat malo a casto a musim ju mat pri sebe stale bo asi jej to tak netravi a nepaci sa jej lezkat. len by sa tulila a strasnu krivdu jej na ockach vidim ze maminka jej nechce dat prsko, v noci si to vynahradime. doktorka mi tvrdi ze preto to treba riesit, lebo ked dokojim a zacnem menstruovat tak s tym moze byt problem, ze sa nedomenstruujem skratka, ale myslim ze skor to chce mat ona prec aby mala so mnou vsetko na poradku 🙂 ved pokecam s nou zajtra a rozhodnem sa ako, ci pokracovat do piatka alebo sa na to vykaslem.
@adel22 tak u vas by to asi neslo: http://thelibertarianrepublic.com/?p=2480&previ...
@slady Nemala by si jej davat nikdy viac ako cca 60, 70 max, lebo oni nasho mliecka nevypiju viac, nase lieko obsahuje smotanku a tuk, co UM neobsahuje a preto ho spapkaju ovela menej .Ked jej budes davat UM viac, tak, riskujes ze sa jej roztiahne zaludocek a ze jej potom nebude stacit tvoje mliecko a s UM budete musiet pokracovat.......
@tinasc takto davae my, na pololezato-polosedato :- ) ked je velmi zla tak na chvilku dame sadnut a ked je unavena sklopime, lezi a spinka.
a tu je ta suprava co sme dali robit 🙂
Inak dnes som kupkala Michelle po 3 hodinovej prechadzke na anicke a rovno na nu mi z hlavy spadol kliest, porazindel, to v mojej hlave si sedel este ze sa mu tam nepacilo.......
@ingeborgnicol jeeeeeeeeeejo prekraaaaaaasna je !!! a strasne velka vyzera...
@ivinka77 Hej ona posobi tak "velko" kazdy si mysli ze mas apson rok uz a ona chudatko ma 5 a pol mesiaca :_)))))ň dakujeme
inak my sme tu mali s Viki taky mensi cirkus humberto akurat 🙂 a v tom zrazu dosla za mnou Teri a vravi, ze maminka, mne je to luto, ze ona tak vystraja... nebolo by lepsie, keby isla naspat do bruska ? a ze nieco som ti nakreslila... a toto mi capla do ruky 🙂 srandaaaaa ako to decka vsetko strasne vnimaju.... 🙂 vpravo ocinko, vlavo Teri , v strede ja a Viki spat v mojom bruchu 🙂
@ingeborgnicol no vidis...a nikto by ani netusil,ze je nedonoseniatko 🙂
@ivinka77 ano, aj ja sama som zabudla ze bola nedonosencek 🙂))) a inak ta terrinka je velmi vnimave dievcatko a sikovna. Kresba o nej vela hovori. a je zvlastne ako ti ju pekne naservirovala do bruska....chudatenko malilinke ona jej teraz vycita ze nemate doma pohodu aku ste mali zlatucka je.....
@ingeborgnicol hej ona je velmi vnimava a strasny mudrlant na svoj vek...niektore decka v skolke este ani poriadne rozpravat nevedia a ona uz pise jedna radost 🙂 neviem, co bude robit v 1. triede 🙂
@ingeborgnicol podarena je 🙂)))velmi zlate okate dievcatko. a pocuj v com robis kolaze?
@ingeborgnicol v picase
@ivinka77 tak to ja nemam je to lahky program? da sa stiahnut? ja neam na fotky nic okrem skicaru co nie je ziadna slava mala som ale sa mi odlifroval niekam........deti ti uz spia? mne jedno uz davno a druhe je v robote, ja sa ukludnujem, prave mi buchlo jedndke sklo na sporaku.........
@ingeborgnicol Viki spi a Teri este kresli... ale uz ma len 15 minut a ide hajde... a PIcasa je uplne lahka, pre bloncky 🙂 stiahnes volne na nete...moc uprav sa tam robit neda, ale kolaze ano... a je to program, ktory je prepojeny s gmailom...ak pouzivas...
kuaaa jakto ze ti buchlo ? co sa stalo ? to by nemalo, ci ???

@ingeborgnicol no ona vidi a podla toho co vidi usudzuje. ono to tam tak dako zmenilo tvar ale pri tom nenarastlo a aj matrioska vraj nie je stiahnuta jak sa patri, tak asi z toho usudzuje. alebo co. co ja sa vyznam?