Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@ingeborgnicol inak hej aj ja som tak myslela, ze viac jej nedam lebo este potom bude pytat chuda a skade jej to ja nadojim 😀 ale ona viac ani nespapkala, ani na vecer, presne dala 70 a koniec, tak aspon viem teraz kolko si taha z prsa 🙂 moja dufam ze sa na mna nehneva teraz ze jej nedavam, v noci sa budeme mojkat a kojit o sto dvesto. uz sa na to tesim, ved mi to normalne chyba, to by som si fakt nikdy nemyslela, prve dva mesiace som vsetkym tvrdila ze kojenie je mi skor neprijemne, a aha, som sa namotala aj ja 🙂 mi normalne chyba laska, si ju dnes strcim do postele ked pojdem spat aj keby nechcela hehe
@ingeborgnicol No ako bolo na prednaske?
Inak, vcera mala poprve cikala vonku do krickov🙂 Bolo fakt teplo a s maminkou spolupracovala🙂
@slady to si tak pekne napisala otom dojceni 🙂))
Inak ak by ste niekto chceli viediet ako sa mi to podarilo logicky tak, ze jenske sklo bolo studene z chladnicky a v kombinacii s teplym sporakom si kuratenko zalietalo po kuchyni a druhy genialny napad bol vyzbierat stavu so sklom hubkou a potom ju rukou pod vodou vyzmykat...jau
@adel22 no nic moc, bolo toho velmi vela a nepochopila som naci si mam komplikovat zivot, ze date tuto jednu vlozku, potom tuto druhu vlozku ak by bolo malo ze tretia vlozka a tato sa vsiva a tato odnima a tato spendli, maria moja vysoka skola na nohavicky a rezume ked mi povedali ze potom sa aj tak musia oprat po pisani cele zle....ale zapacili sa mi treningove tak som ju poziadala aby mi poslala emajlom ponuku...na BK je to idealne.
@ingeborgnicol no sikovnica :(.. tak len aj dobre prevysavaj, nech to nemas aj v nohe..
@slady ja som dnes robila toto.... http://zoomyummy.com/2011/10/14/scalloped-hasse...
uuuuuuuuplne bozskeeeeeeeeeee bolo ! a urobene za 5 min a potom len sup do rury 🙂
@adel22 ste s tou BMK lepsi ako my musim na nas popracovat my uz sme skoro celkom polavili popoludni stale sme nieka lietali len som ju prechadzovala 🙂 uz dva dni sme vypadli po obednajsom spanku vonku a doleteli pred spani.....signalizuje ti, alebo casujes ked ste vonku?
@mata884 moj zlatusik malicky, juj tak mi srdiecko stislo ked ho vidim, skore uzdravenie zelam!
@slady vcera: pecene kura, ryza, zeleninovy salat z cinskej kapusty,paradajky a uhorky, kolac poharovy, kelovy privarok so zemiakmi a zaprazena vajcova polievka, ostalo aj nadne. zajtra bude cina a predvcerom sme mali bravcovu panenku na mrkve a cestoviny a prepredvcerom sme mali tarhonu a a kare na zelenej paprike a den pred tym lievanco, pomohla som? zajtra robim cinu.
@mata884 chvalabohu vsetko spratane....
@ingeborgnicol
@alyze tak to máte dobre že chcú byť v šporťáku, ja mám možnosť ísť von, len keď spí, lebo potom sa jeduje a ani pololežato nechce byť, napne sa a zošuchne... a jeduje sa 😉
@ingeborgnicol no mala si akčný večer 🙂
jeej dakujem damy! nicol my tomu masu moc nedame, ja v ramci setrenia aj zdravia aj predchadzania mojej spomalenosti robim masisko len cez vikendy, preto som taka vygumovana ze co varit, bo uz mi tie zapekane karfiole lezu hore krkom 😀 ale ten kelovy privar by som spraskala bars aj teraz 🙂 dikes daco poriesim.
@tinasc no to mas zle....mne sa zase zacala budi vonku, po 20 minutach, po 30 sa zobudi a ani svatemu zaspat preto uz daam spinkat domka.
@slady moje pravidelne bez mesa, vyberaj: lievance, palacinky, falosna gulasova polievka s klobasou, paprikove zemiaky, grenadir, rizoto s parkovou klobasou alebo iba zeleninove, spagety, spenat, zemiakovy privarok nakyslo s vajcom, kelovy privarok. vyberaj cica
@ingeborgnicol nie, ona nikdy ani nesignalizovala....uz ju tak poznam ze kedy asi....hlavne ked papala tak viem, ze bude castejsie cikat a niekedy mam pocit, ze vdaka slovku sa jej chce, inak by este vyckala...ale neboj, uz som dlho nebola vonku bez plienky...ale v lete sa do toho obujeme...dam pod nu podlozku, saty a holu pukanu a pojdeme🙂
inak konecne som sa sem dostala, takze : sme po druhom ockovani, aj na rotavirus sme dostali, vyrastli sme 5 cm a pribrali 1,3 kg. Cize mame 65 cm a 7910 g. A nespime! Budime sa, zaplaceme, upokojime a za 1,5 az 2 hod znovu..
Ale cez den sme najlepsiiii 🙂!
@ingeborgnicol Nika, prosim ta ty si robila metodu vyplakania tusim. Myslis, ze ju mozem robit ked ma 5 mesiacov?
Ono sa odporuca az po polroku. A este, ci to mozem robit inde ako doma, pretoze v panelaku by sa asi nepotesili susediaa svokrovci maju rodinny dom. Ja uz neviem co s nim. Papa sice ok um o 22.00, 1.30a 5.00 ale budi sa aj medzito.
@mirkov pocuj to podla mna nie je vela, asi by som to nerobila na tvojom mieste. Moja sa budi v noci este cstejsie, vcera napriklad 23.00, 01.00, 03.30, 05.00 a 06.00.....ale na vyplakavaciu metodu nikdy nie je neskoro ani skoro, ja osm ju urobila ked mala mala 2 a pol mesiaca a nie je neuroticka a ani nic podobne neboj sa ale je pravdou e my byvame v dome a v panelaku si to neviem predstavit vobec.
@ingeborgnicol ked on sa stale mrvi, a ked mu vypadne dudlicek tak hotova katastrofa. Aj cez den spi v postielke len 30-45 min max a bez placu nezaspi. Koly nemu by som to chcela urobit. Musim to robit doma?
@mirkov No myslim ze nie, ale miesto spanku by sa nemalo menit. ale podla mna skus, lebo ked si to tak vezmes ide tu o spankovy navyk ako taky o samostatne zaspavanie a z toho usudzujem, ze ak si ho spravne osvoji, tak by nemalo mat problem nikde zaspat.si myslim.

@ingeborgnicol pocuj, zajtra ti to uz poslem konecne ked budem v meste hadam, uz to mam vsetko ready. co varis zajtra, daj daku inspirosku bo ja uz neviem, uz sme tri dni na polievkach bo mamka (akoze ja) ma kulinarsku apatiu... treba mi trosku osviezit jedalny listok 😀