icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

ingeborgnicol
17. apr 2013

@adel22 ty mrcha chuda provokaterska 🙂))))))si taka sestina zo mna 🙂))) a to naco davas malickej ten krt na kociar nebolo jej teplo? a super kojenie 🙂))))palce hore.

ingeborgnicol
17. apr 2013

my ju uz iba takto nosime bez deky aj susaka, bolo jej teplo a takto je spokojna, ku veceru som jej akurat decku dala cez krpceky.....

adel22
17. apr 2013

@ingeborgnicol no ona opica ked to nema prikryte tak nechce spat...resp. len kuka von. Podtym nemala nic, len svoje telicko oblecene. Sak to sme boli vonku 5hodin a ona spala max 1,5hodky co furt na mna kukala a skerila sa....jaj, kde su tie 4hodinove siesty v kociku??? su fuc....mama musi kocikovat ked chce aby dieta spalo :(

adel22
17. apr 2013

@ingeborgnicol teda, to je ina paradnica trendova.
Ja teraz hackujem ciapku k tomu kompletu, tak sa potom aj ja pochvalim...len casu mam akosi pomenej:(

tinasc
17. apr 2013

@ingeborgnicol no šporťák sme ešte neskúšali, iba som ho trochu dvihla v kočíku, ale to sa mu nepáčilo ešte, tak uvidím ako bude... 🙂 a malá sa ti ešte nekláti do boku v kočíku?

ingeborgnicol
17. apr 2013

@tinasc ja pouziva tu stredu cast teda naklon a aj s novorodeneckou vlozkou cize ona nie je posadena, iba na niektorych fotkach. Ona je v takej polohe medzi sedom a lahom a ta novorodenecka vlozka ju drzi, cize sa neklati nabok 🙂 ale ked sa zacne durdit stale ju polohujem niekedy na minutku uplne na sed, ale vecsinou ju nenapadne spolohujem do lahu kym si nevsimne ze nesedi 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@adel22 no veru, kde siu tie casy, kedy mi vobec chcela spat v kociari 🙂 my spime uz iba doma predpoludnajsi spanok a na obed, vonku davame na prechadzke treti spanok maximalne 30 minut 🙂))) Museli sme to zmenit, lebo mi v kociari z niekylkych hodin zrazu zacala spavat uz iba 30 minut zo dna na den, ale pametam ked sa narodila a ja som sa s nou cele hodiny tahala po meste na prechadzkach 🙂)))))uzivali sme si to 🙂

alyze
autor
18. apr 2013

Dobre ranko, teda ja ho moc dobre nemam☹
Vcera vecer som Sašku ulozila o pol deviatej, ja som isla spato 22:30 a o 23:30 bolo dospane, nechapem preco, tak sme boli hore do 02:00 a nejako sa mi ju podarilo uspat aspon v kociku
No ale o 04:00 zasa dospane, zacala sa pretacat a zasa bolo dospane, lebo sa na to jedovala☹
Tak uz len cakam, kedy pojde spat a ja s nou.

slady
18. apr 2013

@alyze drsne. dospi sa. moja ak vystrajala ked isli zube ale este ma obcas stavy v noci ked sa potrebuje vyprdnut 🙂

zabka29
18. apr 2013

@slady U nás zase bolo zle načasované, kedy oci došiel spať. Práve sme totiž dokojili cca okolo 2 a malá hodila na ociho oči lampáše, ale samozrejme ocko po 2 min vytešovania sa s dcérou zachrápal a to doslova 😖 😖 😖 😖 a my dve sme potom zaspávali do 3.30.....takže fasa

ingeborgnicol
18. apr 2013

@zabka29
@alyze no to ste mali noci vam poviem!

Moja prdelinka sa zobusila o 3.30 prvy krat od 19.00 a vobec nevidim rozdiel medzi inymi dnami, kedy sa do toho casu zobudi aj 4x....keby som len na to prisla co bolo na pricine.....

mirkov
18. apr 2013

@alyze No ja som na tom podobne 🙂. Zaspal o pol deviatej, pekne hajal asi do polnoci a odvtedy az do rana cca kazdu 1,5 hod sa zobudil s placom. Uspali sme sa a tak dokola. Slinta ako bernardin. Vobec neviem, preco ma take zachvaty placu...
Inak spinka iba v pyzamku a pod dekou ale aj tak je spoteny. Co mu mam obliekat? V izbe mame asi 23 stupnov, menej sa uz neda ☹.
Ale treba verit, ze uz len mesiac a spime celu noc, ved co ine nam ostava 🙂...

tinasc
18. apr 2013

ahojte, no vidím, že ste mali super noci... môj sa zobudil klasicky o 1.00 ako vždy na papanie a potom spal do 6.00 ale sa prevaľoval, prehadzoval, vzdychal, mrnčal, takže on je vyspaný... 😀 o pretáčaní na bruško už ani písať nebudem, s tým sa trápime stále...

tinasc
18. apr 2013

@zabka29 aj u nás to niekedy tak dopadne, že keď ide tatino spať, tak nedáva pozor a malý sa zobudí...

slady
18. apr 2013

inak @adel22 fajne vam bolo v parku, krasne baby, my sme vcera zmokli 😀 ale dnes ma byt pekne tak dame aj my vylet, prave som zmeskala jeden autobus bo ani za toho svateho som nemohla Zoru polozit a vychystat Wilka, revala ako zmyslov zbavena a potom zaspala ale trosku prineskoro... ☹ nervy mam z tychto situacii.
@ingeborgnicol fasa kocka v tych papuckach a kabatiku a fajne sa tvari, ako modelka 🙂

evamarcel
18. apr 2013

@alyze no dobre ze som kupila len jedno balenie, ta vidis co to za gebuziny to potom vobec niekomu chuti? Upiekla som dukanov chlieb s rascou celkom dobry len mi nevyrastol ale zatial tvrdo nedietujem lebo budu mat moji dvaja Marcelovia meniny a to treba nieco upiect takze az od pondelka 😀 to uz ani neviem ktory je v poradi...vraj brucha rastu od sladkosti som kdesi pocula tak a ja som chcela varit podla macingovej len jest som chcela chlieb tak preto dukanov inac vam ako chuti varenie podla dukana?

@slady moj maly sa boji aj po vidne si predstav on nechce ani v izbe sam cez den ostat...
@ingeborgnicol mne mozes napisat 74,74 a dieta od 3.tyzdna

evamarcel
18. apr 2013

@ingeborgnicol zlata je malinka a peknucka velka🙂

@ivinka77 to si Teri ucila pisat neskutocne na tak maly vek uz aj pise to dajaka genijka🙂 a Viki bude asi modelka ked sa tak rada foti🙂zlata je

evamarcel
18. apr 2013

@mirkov presne aj my mame taky spankovy problem cez den, ale zatial som tak poriesila ze davam spat po dvoch hodkach snazim sa rano na 9 na obed na 12 a davam spat so zavinutymi ruckami aby nesermovala napr. plienkou ona si uz zvykla ze ked ide spat ma stiahnute ruky a podla ivinky davam taku tenku capku az na oci a po pol hodine alebo 45min.sa zobudi a place rychlo dam cumel a odchadzam z izby a ona otoci hlavku k somarikovi plysovemu a spi dalej. a v noci tiez to je stavanie ale co pocuvam babky mamky tak uz by vraj nase deti nemuseli jest v noci a mohli by byt bez jedenia aj 9hodin v noci ...a tiez som toho zastanca ze kvalitny spanok je dolezity aj za cenu vyplakania len sa tiez neviem nato odhodlat. Tak daj vediet ako sa dari vam

alyze
autor
18. apr 2013

@slady veru som pospala s nou 2 hodky, dobre padli 😉

alyze
autor
18. apr 2013

@mirkov tak to mate vela stupnou, my mame cca 20 stupnou a oblecene ma pancusky, bodycko, dupacky a mikinku 😉 a este je zakrytá paplonikom a stale ma studene rucicky a licka 😒

evamarcel
18. apr 2013

@ingeborgnicol ja sa uz snazim prist nato co im je v noci ze tak zle spia skoro 3mesiace 😀 ....ale este stale neviem raz sa to zlepsilo overalom potom cipkami teraz uz ani overal nemozem dat tak je zvaiazana v ulitke ale uz nespi tak fajne...bolo to len kratke obdobie suproveho spania...

tinasc
18. apr 2013

@alyze tak to máš super, ja keď mám takúto noc, tak sa nedá pospať cez deň, lebo sa mi budí po polhodinách... ale super si si oddýchla 🙂

tinasc
18. apr 2013

@evamarcel joj v overale celkom dobre spí, ale ráno už je spotený... na tele ani nie, ale ako je kapucňa tak sa potí na krku... neviem čo budem dávať...

ingeborgnicol
18. apr 2013

@evamarcel skus davat spat po 1,5 hodine. Ja ked prepasiem tento cas, potom zaspava s placom a nezaspi tak ako ma a budi sa skvor..proste potrebuje ist spinkat skvor....a nevyberiem ju z postielky ani keby co bolo...

my uz mame po prvej prechadzke 🙂 boli sme v meste povybavovat veci a kurnik zaspinkala mi v kociariku a teraz nechce dat popoludnajsi spanok a ja som cely den mala naplanovany uz 🙂 so mnou vypiekla 🙂 teraz vobec neviem ako a kedy ju dat spat uplne sme mimo rezim.........

mata884
18. apr 2013

nam dnes do večera nejde elektrina, tak sme boli vonku od 9,00 do 13,00 a malý vkuse spal. A mna straaaaasne bolia nohy od tolkeho chodenia. Ledva som s ním potom vyslapala po schodoch na piate 🙂. a teraz by som spala

ivka228
18. apr 2013

Ahojte baby, dlhsie som sa neozvala, lebo sme mali akosi viac nabity program. Tak ja sa musim pochvalit, ze my uz pekne spinkame cez den v postielke. Ja ho davam spac cca 2 - 2,5 hod od posledneho spania a tiez ho v ziadnom pripade nevyberam. On trosku pomrnci a potom zaspi. Noci nie su bohvieako slavne. Stale sa budime 2-3x na kojenie + niekolkokrat aj mimo toho na cumel. Ale podla mna on uz nie je v noci hladny iba sa chce pritulit, takze neviem kedy sa nam podari prespinkat celu noc. A od nedele sme uz zacali s prikrmami a pekne mu chuti. Vcera ho to zaujalo tak, ze musel aj prstekmi oskusat, ze co to vlastne davam do pusinky. Takze sa z neho vytesujem kazdy den.

ivka228
18. apr 2013

@ingeborgnicol Nika, dakujem za info o stretnuti s laktackou co bolo, ale zial v utorok som mala take fofry, ze mi to casovo nevyslo. Ale na buduce urcite pridem, ak mi das vediet kedy to bude. Inak Michellka je uz velka slecna v tom sportiaku. Zlata je velmi.

ivka228
18. apr 2013

Baby a este sa chcem spytat, ci davate svojim krpcom nieco na pitie (cajik, vodu) ak uz ste zacali s prikrmami. Lebo ja si nie som ista ci potrebuje, ked ho este nakojim po obede alebo nie.

ivinka77
18. apr 2013

@slady ozaj slady a vy uz mate zubadlaaaa ??? som nejak prehliadla...

ivinka77
18. apr 2013

@evamarcel nie neucila...ona sama sa nejak naucila...ked mala 3 roky a sla do sukromnej skolky, tak asi treti den odtial prisla nestastna, ze ona sa nevie na vykres podpisat ...no a na druhy den vedela napisat Teri 🙂 a odvtedy za ten rok sa postupne ucila ostatne pismenka... mam pocit, ze o pol roka bude citat 🙂

ivinka77
18. apr 2013

inac mame 26 v tieni...brutaaaaaaaal teploooooooooo ! 🙂