Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@ingeborgnicol no ona opica ked to nema prikryte tak nechce spat...resp. len kuka von. Podtym nemala nic, len svoje telicko oblecene. Sak to sme boli vonku 5hodin a ona spala max 1,5hodky co furt na mna kukala a skerila sa....jaj, kde su tie 4hodinove siesty v kociku??? su fuc....mama musi kocikovat ked chce aby dieta spalo :(
@ingeborgnicol teda, to je ina paradnica trendova.
Ja teraz hackujem ciapku k tomu kompletu, tak sa potom aj ja pochvalim...len casu mam akosi pomenej:(
@ingeborgnicol no šporťák sme ešte neskúšali, iba som ho trochu dvihla v kočíku, ale to sa mu nepáčilo ešte, tak uvidím ako bude... 🙂 a malá sa ti ešte nekláti do boku v kočíku?
@tinasc ja pouziva tu stredu cast teda naklon a aj s novorodeneckou vlozkou cize ona nie je posadena, iba na niektorych fotkach. Ona je v takej polohe medzi sedom a lahom a ta novorodenecka vlozka ju drzi, cize sa neklati nabok 🙂 ale ked sa zacne durdit stale ju polohujem niekedy na minutku uplne na sed, ale vecsinou ju nenapadne spolohujem do lahu kym si nevsimne ze nesedi 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@adel22 no veru, kde siu tie casy, kedy mi vobec chcela spat v kociari 🙂 my spime uz iba doma predpoludnajsi spanok a na obed, vonku davame na prechadzke treti spanok maximalne 30 minut 🙂))) Museli sme to zmenit, lebo mi v kociari z niekylkych hodin zrazu zacala spavat uz iba 30 minut zo dna na den, ale pametam ked sa narodila a ja som sa s nou cele hodiny tahala po meste na prechadzkach 🙂)))))uzivali sme si to 🙂
Dobre ranko, teda ja ho moc dobre nemam☹
Vcera vecer som Sašku ulozila o pol deviatej, ja som isla spato 22:30 a o 23:30 bolo dospane, nechapem preco, tak sme boli hore do 02:00 a nejako sa mi ju podarilo uspat aspon v kociku
No ale o 04:00 zasa dospane, zacala sa pretacat a zasa bolo dospane, lebo sa na to jedovala☹
Tak uz len cakam, kedy pojde spat a ja s nou.
@alyze No ja som na tom podobne 🙂. Zaspal o pol deviatej, pekne hajal asi do polnoci a odvtedy az do rana cca kazdu 1,5 hod sa zobudil s placom. Uspali sme sa a tak dokola. Slinta ako bernardin. Vobec neviem, preco ma take zachvaty placu...
Inak spinka iba v pyzamku a pod dekou ale aj tak je spoteny. Co mu mam obliekat? V izbe mame asi 23 stupnov, menej sa uz neda ☹.
Ale treba verit, ze uz len mesiac a spime celu noc, ved co ine nam ostava 🙂...
ahojte, no vidím, že ste mali super noci... môj sa zobudil klasicky o 1.00 ako vždy na papanie a potom spal do 6.00 ale sa prevaľoval, prehadzoval, vzdychal, mrnčal, takže on je vyspaný... 😀 o pretáčaní na bruško už ani písať nebudem, s tým sa trápime stále...
inak @adel22 fajne vam bolo v parku, krasne baby, my sme vcera zmokli 😀 ale dnes ma byt pekne tak dame aj my vylet, prave som zmeskala jeden autobus bo ani za toho svateho som nemohla Zoru polozit a vychystat Wilka, revala ako zmyslov zbavena a potom zaspala ale trosku prineskoro... ☹ nervy mam z tychto situacii.
@ingeborgnicol fasa kocka v tych papuckach a kabatiku a fajne sa tvari, ako modelka 🙂
@alyze no dobre ze som kupila len jedno balenie, ta vidis co to za gebuziny to potom vobec niekomu chuti? Upiekla som dukanov chlieb s rascou celkom dobry len mi nevyrastol ale zatial tvrdo nedietujem lebo budu mat moji dvaja Marcelovia meniny a to treba nieco upiect takze az od pondelka 😀 to uz ani neviem ktory je v poradi...vraj brucha rastu od sladkosti som kdesi pocula tak a ja som chcela varit podla macingovej len jest som chcela chlieb tak preto dukanov inac vam ako chuti varenie podla dukana?
@slady moj maly sa boji aj po vidne si predstav on nechce ani v izbe sam cez den ostat...
@ingeborgnicol mne mozes napisat 74,74 a dieta od 3.tyzdna
@ingeborgnicol zlata je malinka a peknucka velka🙂
@ivinka77 to si Teri ucila pisat neskutocne na tak maly vek uz aj pise to dajaka genijka🙂 a Viki bude asi modelka ked sa tak rada foti🙂zlata je
@mirkov presne aj my mame taky spankovy problem cez den, ale zatial som tak poriesila ze davam spat po dvoch hodkach snazim sa rano na 9 na obed na 12 a davam spat so zavinutymi ruckami aby nesermovala napr. plienkou ona si uz zvykla ze ked ide spat ma stiahnute ruky a podla ivinky davam taku tenku capku az na oci a po pol hodine alebo 45min.sa zobudi a place rychlo dam cumel a odchadzam z izby a ona otoci hlavku k somarikovi plysovemu a spi dalej. a v noci tiez to je stavanie ale co pocuvam babky mamky tak uz by vraj nase deti nemuseli jest v noci a mohli by byt bez jedenia aj 9hodin v noci ...a tiez som toho zastanca ze kvalitny spanok je dolezity aj za cenu vyplakania len sa tiez neviem nato odhodlat. Tak daj vediet ako sa dari vam
@ingeborgnicol ja sa uz snazim prist nato co im je v noci ze tak zle spia skoro 3mesiace 😀 ....ale este stale neviem raz sa to zlepsilo overalom potom cipkami teraz uz ani overal nemozem dat tak je zvaiazana v ulitke ale uz nespi tak fajne...bolo to len kratke obdobie suproveho spania...
@evamarcel skus davat spat po 1,5 hodine. Ja ked prepasiem tento cas, potom zaspava s placom a nezaspi tak ako ma a budi sa skvor..proste potrebuje ist spinkat skvor....a nevyberiem ju z postielky ani keby co bolo...
my uz mame po prvej prechadzke 🙂 boli sme v meste povybavovat veci a kurnik zaspinkala mi v kociariku a teraz nechce dat popoludnajsi spanok a ja som cely den mala naplanovany uz 🙂 so mnou vypiekla 🙂 teraz vobec neviem ako a kedy ju dat spat uplne sme mimo rezim.........
nam dnes do večera nejde elektrina, tak sme boli vonku od 9,00 do 13,00 a malý vkuse spal. A mna straaaaasne bolia nohy od tolkeho chodenia. Ledva som s ním potom vyslapala po schodoch na piate 🙂. a teraz by som spala
Ahojte baby, dlhsie som sa neozvala, lebo sme mali akosi viac nabity program. Tak ja sa musim pochvalit, ze my uz pekne spinkame cez den v postielke. Ja ho davam spac cca 2 - 2,5 hod od posledneho spania a tiez ho v ziadnom pripade nevyberam. On trosku pomrnci a potom zaspi. Noci nie su bohvieako slavne. Stale sa budime 2-3x na kojenie + niekolkokrat aj mimo toho na cumel. Ale podla mna on uz nie je v noci hladny iba sa chce pritulit, takze neviem kedy sa nam podari prespinkat celu noc. A od nedele sme uz zacali s prikrmami a pekne mu chuti. Vcera ho to zaujalo tak, ze musel aj prstekmi oskusat, ze co to vlastne davam do pusinky. Takze sa z neho vytesujem kazdy den.
@ingeborgnicol Nika, dakujem za info o stretnuti s laktackou co bolo, ale zial v utorok som mala take fofry, ze mi to casovo nevyslo. Ale na buduce urcite pridem, ak mi das vediet kedy to bude. Inak Michellka je uz velka slecna v tom sportiaku. Zlata je velmi.
Baby a este sa chcem spytat, ci davate svojim krpcom nieco na pitie (cajik, vodu) ak uz ste zacali s prikrmami. Lebo ja si nie som ista ci potrebuje, ked ho este nakojim po obede alebo nie.
@evamarcel nie neucila...ona sama sa nejak naucila...ked mala 3 roky a sla do sukromnej skolky, tak asi treti den odtial prisla nestastna, ze ona sa nevie na vykres podpisat ...no a na druhy den vedela napisat Teri 🙂 a odvtedy za ten rok sa postupne ucila ostatne pismenka... mam pocit, ze o pol roka bude citat 🙂
inac mame 26 v tieni...brutaaaaaaaal teploooooooooo ! 🙂

@adel22 ty mrcha chuda provokaterska 🙂))))))si taka sestina zo mna 🙂))) a to naco davas malickej ten krt na kociar nebolo jej teplo? a super kojenie 🙂))))palce hore.