icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

janulka_s
24. apr 2013

@slady okis, kajam sa a sypem si popol na hlavu, uz budem dobra a nebudem ju obliekat ako eskimacku ;)

slady
24. apr 2013

@janulka_s ja ju obliekam ako seba s tym rozdielom ze jej dam ciapku 🙂

janulka_s
24. apr 2013

@slady updatnem satnik veru 🙂

ivinka77
24. apr 2013

@janulka_s my posledne 3 dni len body s kratkym a tenke dupky....k veceru tenku mikinku na vrch... nic viac...

salome123
24. apr 2013

@ingeborgnicol vdaka za link na tu stranku kde sa pisalo o psychomotor.vyvoji. mam totizto kamosku, ktora ma o mesiac mladsie babo a uz mesiac ju dava sediet a ja som nevedela ako jej to mam slusne povedat, ze by to este nemala, nepozname sa tak dobre, tak som jej len preposlala link snad si to tam najde 🙂

inak, dnesna poradna 7,9kg

tinasc
24. apr 2013

@ingeborgnicol toto je u nás veľmi vypuklý problém toto otáčanie hlavne v noci a presne reve pri tom ako tur...vlastne my máme dlhšie už také obdobie, že keď práve nespí, tak v kuse reve... ide mi hlavu rozhodiť, lebo to nie je plač, ale rev, vresk, alebo všetko dokopy... už som z neho zúfalá, v postieľke sa hrať nič, v stoličke nič, stále len rev, akonáhle ho položím rev... ide sa mi rozskočiť hlava, moje uši, kým vyrastie budem polohluchá...

tinasc
24. apr 2013

@janulka_s pod tými tepláčikmi už nemuselo byť nič 🙂 ale inak ok 🙂

janulka_s
24. apr 2013

@tinasc Okis baby, tak ja sa polepsim, akosi som neodhadla, ked len donedavna tu bol sneh. Ja viem Ivi, v meste uz dlho nebol :D

tinasc
24. apr 2013

@janulka_s nuž možno keby som bývala tam kde ty, tak asi tiež váham 🙂

slady
24. apr 2013

@tinasc presne viem o com hovoris ale mne sa neotaca len vresti tak ako ju polozim 😀

janulka_s
24. apr 2013

@tinasc jasne, v lete je tu vietor osozny, lebo v starom meste a zvysku ba upek a tu fajn sviezo, ale oblec male nabo...musim omrkat od miestnych bab ;)

tinasc
24. apr 2013

@slady a čo s nimi? 🙂

tinasc
24. apr 2013

@janulka_s jasné inšpiruj sa 🙂

slady
24. apr 2013

@tinasc co ja viem, ja ju trenujem, ze polozim a necham porevat trosku nech si zvyka na taku polohu, lebo kuludna je len ked ju posadim a to zjavne neni dobre, tak si holt musi zvyknut, lebo ked ju mam na rukach v kuse tak sa asi tiez pretacat nenauci...

ingeborgnicol
24. apr 2013

@slady Bud rada kym sa nepretaca od vtedy mam peklo...dnes sm objednala ohradku drevenu do obyvacky. aby som ju tu mala na ociach. Lebo postielku mam v spalni a ja som cez edn tu a mam strach co tam povyvadza, dnes s ami tam tri krat pretocila na brusko a krasne pozvracala a to som ju tam nechala minutku kym som si odbehla tam kam kral chodi peso.....potom sme mali lezovisko na roztiahnutom gauci a tiez uz z toho nic, lebo sa mi moze pretocit na zem, ked nekuknem minutku, no des, snad ta ohradka pomoze.

Ja ju obliekam takto: body s dlhym rukavom, pancusky a saty, alebo sukna, a cepcek, aby jej nepriskvarilo lebenku 🙂 kazdy den. nieze kazdy den to iste, az tak zle na tom nie sme 🙂 Ale ja jej malokedy davam nohavice, alebo nieco nohavicoveho charakteru, nech je dama od narodenia 🙂 to je fotka z dnes a vcera: (na kratky rukav tu este fuka:

ingeborgnicol
24. apr 2013
ingeborgnicol
24. apr 2013

Inak k kasicke, vcera som davala malicku spinkat o 19tej a vstavala : 22.30, 03.00, 04.45 a 06.15 CO JE ZASE 4X, LEPSIE AKO 6, ALE PREDSA. mozno preto ze iba 100 kasicky som jej dala. Ale vysledok je ze mi vstala o 07.00 a cely rezim v prdeli. zaspala mi uplne hotova o 18tej vecer, cize zase vstane tak skoro.....te buh.....

ivka228
24. apr 2013

Tak my uz druhy den brazdime kosicke ulice vo vajicku a ono to fakt funguje. Nekrici, neplace, ale pekne pozera a aj si tam pospinka. Sa tesim a dakujem vam za tip.

ivka228
24. apr 2013

@ingeborgnicol my mame podobnu, tiez drevenu od sestry. A vyuzivame ju uz vyse mesiaca.

tinasc
24. apr 2013

@slady ja ho trénujem už vyše mesiaca... ale nejako to nejde vydrží revať ale fakt revať veľmi dlho... už si susedia môžu myslieť, že týram dieťa 😝

ingeborgnicol
24. apr 2013

@ivka228 super tesim sa kupim ju paci sa mi velmi 🙂 takze mozeme ist na ancu? 🙂

My sme dnes papali tekvicku a prvy krat osm videla e mojej cerke nieco chuti 🙂 doslovne sa rozculovala kedy dam dalej. len pri kazdom krmeni nam ide jedno satstvo, ja to riesimeste aj mm a tak je to riedke a ame to vsade 🙂

ingeborgnicol
24. apr 2013

@tinasc keby len susedia, ale iste aj tie zenske co nas citaju kazdy 30ty prispevok a si odpisana 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ivka228
24. apr 2013

@ingeborgnicol si zabila teraz 🙂 😀 😀

ivka228
24. apr 2013

@ingeborgnicol ano, mozeme ist. ty chodis kazdy den?

ingeborgnicol
24. apr 2013

@ivka228 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ingeborgnicol
24. apr 2013

@ivka228 teraz nie lebo dnes som mala pracovnikov a zajtra mam navstevu, ale inak ano sla by som 🙂 co takto v piatok popoludni okolo 15tej podla toho ako mi malicka vstane rano? a vy samozrejme ako vstanete?

ivka228
24. apr 2013

@ingeborgnicol mozme. u nas to zavisi hlavne od papania.

ingeborgnicol
24. apr 2013

@ivka228 preco od papania?

tinasc
24. apr 2013

@ingeborgnicol jeeeej fakt na to som nepomyslela 😀 a dúfam, že neskritizujú to čo napíšem, lebo ja som v tom nevinne... predstavte si, verte či nie, ale drobec sa mi postavil na nohy... chytil sa kraja lehátka, kľakol si a zrazu stál !!!!! samozrejme, že len chvíľku... ale skúša to zase a zase... ja som ho nenútila fakt... bože môj veď ešte nemôže... kam sa to dieťa ponáhľa 😀

petuska55
24. apr 2013

ahojte, konečne som sem kukla, dnes sme boli od rána u našich na záhrade, na prechádzke a konečne som uložila obe deti a oddychujem. Ešte ma bolí aj jeden vaječník - mám ovuláciu, nemôžem sa ani riadne hýbať ako ma to bolí, kôly kojeniu nemôžem kvapky 😒 . Inak môj malý je tiež taký, furt by bol len na rukách, tak ho dávam na zem na pucle penové a nechám ho aj trošku porevať, už sa to nedá furt ho len nosit. Sem tam si lahnem k nemu aby sa nepretáčal furt na brucho a ležkáme a kecáme 😉
Tiež už prikrmujeme, spapká pekne 130 ml a už ani mliečko nechce. Akurát mi začal zle spávat dá denne 4 x cca 40 minut, už nepospí cez obed pekne 2,5 hodiny, neviem čo to má znamenať, no čo už, snažila som sa aj doma aj v kočíku ale proste nepospí. Je to na prd, bo za tých 40 min nič nestihnem porobit.