Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@ingeborgnicol my vacsinou chodime vonku po obednajsom obede a ten sa nam odvija tiez od spanku, cize vlastne tak ako u teba.
obednajsi obed...pisem ako tatar 😀
@ivka228 rado sa stalo...sak na to sme tu 🙂 ... mne to tiez napadlo len uuuuuplnou nahodou...lebo raz ked sme niekam sli autom a mali sme aj kocik, nechcelo sa mi brat aj vajco aj hlboku vanicku a uplnou nahodou som zistila, ze v tom vajci je total v klidku, lebo vsetko vidi a aj mna vidi , tak je happy 🙂 akoze...je to len take riesenie na chvilu... ale aspon nieco 🙂 lepsie jak rev a nervacenie nie ? 🙂
@ivinka77 Krasna babulka!
Adel to je super cena! z medely stoja 10 sackov 22 euro....takze ty si dobre kupila....velmi dobre
No a ten olivovy olej chapem, ale ja som si myslela ze materske mliecko ma dost tuku, ale asi nie taky aky potrebuje. Inak tie co nedavate vignatol, viete ze je dobry na rychlejsi rast zubkov teda to Dcko a ze ich predpisuju lekarky detom, ktorym sa nevedia predrat zubky? asi som objavila teplu vodu, ale ak nieco viem tak napisem nie? 🙂
@ingeborgnicol tak to som zase ja nevedela o tom Dcku a vigantole 🙂 ja ho dost flakam no teraz uz svieti slniecko tak by ho mala mat aspon nieco aj z toho, nie?
@ingeborgnicol ja som to napríklad nevedela... ale vigantol sa doporučuje dávať aj kvôli tým jadierkam, čo my ešte nemáme 🙂
No ja to tiez teraz flakam, ze slniecko svieti. ale teraz babulky nase potrebuju na kosti a zubky, a to prirdne im nestaci, moja lekvarka vravela ze do roka by sa malo, aby ich kosti mali dobry zaklad na cely zivot.
@ingeborgnicol ja nastastie davam poctivo...asi len 2dni som nedala...mam pripomienku dennu v telefone 🙂 inak debo vymlety by som isto zabudala... ja uz som taka zmagorena, ze dnes som si napriklad vobec nevedela spomenut, ci sme malu kupali vcera ci nie 🙂 riadna demencia 🙂
@ingeborgnicol vstupujem si do svedomia a slubujem ze odzajtra budem poctivo davat tymi novymi lyzickami 😉 😀 (doteraz som davala len na takych malych bielych plastovych co sme mali doma) 🙂
a este som zabudla napisat: mame potnicky ☹ a ekzem ☹ ☹ ☹ nechapem, snazim sa ju obliekat nalahko, vacsinou mam pocit ze je najlahsie oblecene dieta v PO a aj tak 😒 a ten ekzem - take cervene vysusene miestecko na oboch laktoch, netusila som co to moze byt... a vraj to moze byt z niecoho co som zjedla, tak to vobec netusim z coho ☹ ale dr. nam dala taky vonavy olejcek do kupela a kremik, tak snad coskoro budeme mat opat nadhernu babatkovsku pokozku 🙂
@ingeborgnicol no ja kojim plne a aj tak uz mam druhy mesiac cyklus :( ...myslela som,z e sa objavi neskor.
Ahojte dievčence. Už som tu dlho nebola, chodím len sporadicky a nečítam všetko. Máte už niektoré zúbky - myslím na deťuchy, nie Vás 🙂 🙂 🙂 . A k tomu pridám jeden vtip:
Náš drobček sa celý podobá na tatika a ked sme boli na návšteve u našich, tak môj oco vraví: No ale podobá sa na mňa. A my naňho kukáme, že čo? Ved je celý tatik. A oco vraví : No hej, podobá sa, ved nemá ani jeden zub ako ja 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 . Narehotali sme sa.
Mame dva, mala mi nimi chyta lyzicku silikonovu takze mam problem pri krmeni vytahovat z pusy 🙂
ani my este ziaden zubok a vobec nevadi su take deti co este ani na 11m nemaju a moj maly mal az na 9m prvy. Zial to spanie tiez mame 40min. tak sa spytam ako mirkov pochodila...
@ingeborgnicol nika ako po tej kasicke vcerajsej lepsie spala dlhsie?
@evamarcel vcera sme kasicku nedavali lebo sme nestihli a do 2hej vstala 3x a potom kazdu chvilku tak som si ju dala k sebe a len strkala didku a spali sme spolu, ale zasepotom skoro vstala preto ju nemam rada tak lebo poto sa jej narusi denny rzi cely. dnes spinkala krasne 2x po 2 hodiny a teraz len podvecerny 30 min. ale prevcerom som dala kasicku z flasky a bola hore 4x tak ja neviem....dnes dostae o hodku kasicku tak uvidime. tiez z flasky, plnu flasku, bezmliecnu s polkou vody a polkou mm.
@slavusal no my mame pod kozickou uz a dlho, chuda tak si to trie a vsetkym co pride si to asiruje segyniatko 🙂)) ale co narobime....ale budu dva naraz.

@tinasc no jasne, vitaminy, ze mi to hned nenapadlo 🙂