Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@ivinka77 to sa neda pochopit ona je mimozemstanka 😀 ale nie bud rada a uzivaj si to , mne by stacilo keby aspon vkuse hodinu a pol pospala doobeda poobede a v noci nech spi vkuse a som stastna jak taka blska🙂 ale co...aj tak som stastna prestastna ze mam chutne dievcatko lebo som taaaaaak velmi chcela
baby aj ja so uz zufala. v noci to 13xdenne obudenie, potom o 9tej podla rezimku no po pol hodine bola hore, potom o 12tej podla rezimu so ju natahaovala aby vydrzala, ale ok zaspalao 12tej a 12.40 bola hore! tak som sa na...la povedala so si ze v tomtmo jej "zubkovom " stave kaslem na rezim a idem k sesrte a obliekla som sa, medzitym sa mi 4x zgrckala ogrcala mna aj syna a kym som nas vsetkych prezliekla ona zase zacala rykot z unavy, tak som ju cela nachystana a oblecena dala zase spat a zaspala....toto je na hlavu takto bez rezimu ani neviem kedy co a ona regauje uplne inak chudatko moje nepokojne, tie zuby su svinstvo, este ze nemame teploty. aspon dufam, ze su to zuby. ale aj v nose jej chrapci, prvy krat som vytiahla aj soplovu odsavacku a nic jej nevyslo...tak neviem
a chcela so Vam pochvalit torticky zabudla som sikovne ste baby.
No moja je zase chudatenko hore placom
@ingeborgnicol pocuj a co keby si sa skusila uplne vysr...na rezim a nechala ju volne spat, kolko sa jej zachce ? nam sa presne tymto sposobom ten rezim spravil sam...a mame ho uplne pevny...jasne ze sem tam posunuty +- pol hodka...ale cca stlae rovnako... ci myslis,ze to by nepomohlo ???
@ingeborgnicol aj krpec chrčí a odsať sa to nedá...
@tinasc
@ingeborgnicol moje kamosky hovorili, ze pri zubkoch ich drobci mali sople..
Ale ja si nahovaram, ze aj mojmu idu zubky a preto mame provlem so spankom 🙂..len to trva uz 2 mesiace 😀
@ingeborgnicol pocuj to v nose moze chrapcat aj grcka, mojej tak chrapci ked sa v noci zgrcne na lezato.
@mirkov no ja ked som dala kašičku do fľaše na noc tiež sa mi často budil, mala som pocit, že ho bolí bruško, tak som prestala. Stačí UM a ešte dokojím a zaspí na didke. Položím vedľa seba na posteľ, rýchlo prikryjem s perinou a spí. Včera ma nechal pozerať celý film. 🙂 🙂 🙂 Podarí sa nám to tak 2x do mesiaca, že s ním nezaspím, ale ešte sa vytrepem ku telke.
Dakujem baby, este dojem veceru a idem na ucho, aby som sa pripravila na dnesnych 13 zobudeni, dnes ma boli kazducky klb a sval po tejto nocnej, ledva som chodila...
@ivinka77 Ja nemozem nechat volny rezim, lebo moja nezaspi, ak ju ritualne jak dilka neulozis. Pekne napapkanu do postielky, zakryt paplonikom, zatiahnut zaluzie, dat pusinku a nechat zavretu v izbicke. Inak je schopna cely den byt hore a revat od unavy.....nevie zaspat sama len tak...
@ivinka77 a odmietam sa v pondelok vazit musim mat minimalne zas o 3 kila viac, uz cez 90 na 100%. vobec mi netravi a som naliata ako hroch ak nemam v sebe 10 kil vody tak ani kilo a mam z toho depky, so sialene tucna fakt...presny opak mojej snahy, nic s ami nedari
a cely den som ju ucila na cumel, aby os jej v noci aspon na polovicku iba cumel davala. bez sance. podudlala, celkom sa jej pacilo ho kusat, kedze zubky svrbia, boli a vyplula, nevie a nechce ho drzat, asi 2milion krat os jej ho davala nazad a nic.....
na prebavenie:
RECEPT na Sobotu:
KURČA dostratena:
Potrebujeme:
1 väčšie chladené kurča
ml. čierne korenie
soľ
ml. sl. papriku
1 lyžičku majoránky
1 dobrého kamaráta.
Postup: Skočíme do Kauflandu a kúpime jedno väčšie chladené kurča.
Pred Kauflandom stretneme dobrého kamaráta s ktorým zájdeme
na nejaké to pivo a zopár borovičiek.
Cestou domov kurča stratíme.
@ingeborgnicol to je recept pre mna! to by som hadam nepokazila 🙂
konecne mi odisli dve detvaky navyse co som dnes mala cely den, PREZILA SOM, dost som sa toho obavala 😀 ale nakoniec ok, jediny problem bol kamoskyn syn ktory ma prave pbdobie vzdoru ale tri krat take ako mal moj syn a straaaasne bol zly, bral hracky, kazil co sa dalo, proste klasicke vynucovanie pozornosti, ale poradili sme si a nakoniec bolo dobre 🙂 som znicena jak kon a v byte mam bordel jak v tanku ale vysla som z toho s dobrym pocitom z mojho uzasneho syna, ktory je vlastne uplne super a zo zorky, ktora to vsetko zvladla na jednicku 🙂 a bonus - domov sme si doniesli styri skaly, dve palice a jednu slimaciu ulitu.
Nika, kukam ze si mala fasa noc, mne konecne zorca normalne pospala po sto rokoch, len 2x hore, ale rano si tiez grcla zrazeneho mliecka co normalne nerobi tak som sa zlakla trosken, ale vsetko okej. tak dufam ze su to len zubky co misinku trapia a ze coskoro vyjdu von a daju pokoj, moji obaja zubovali v pohode len s tym ze sa budili v noci a nechceli spat, boli hore aj tri hodinky, s usmevom, ziadny rev, len nespali.
adel a ivka, paradne torticky, ja to raz nepochopim ako to da clovek dokopy pred tym ako to zviaze, sak nemam dvadsat ruk aby som si dvadsat plienok podrzala pred zviazanim... klubuky dole.
idem doupratovat toto bozie dopustenie co sa tu cez den stalo a pojdem spat s uzasnym pocitom, ze zajtra rano uz ma caka len stary dobry preklad a dakovat bohu ze som sa nerozhodla pracovat v skolke, alebo akejkolvek institucii s vela malymi detmi 😀
@ingeborgnicol hold mame smolu, ani ta nasa dudel nebude dudlovat, ani za svet 😝
ta nasa ma dne stiez celkom rozhadzany rezim, nechcela vobec spinkat a zalomila o siestej, tak bud s nou budeme hore do dvanastej, albo od tretej, neviem samou radostou co si vybrat 😀
@ingeborgnicol no urcite Michelke nieco bude ked tolko sa budi a krasne spala, mozno zubky alebo ste neboli teraz na ockovani ? Hlavne sa nalad pozitivne a netrap sa tolko kvoli vahe len co zacne mala behat kila pojdu same dolu
@slady ved to pre teba bol ten recpet, preto ten kaufland 🙂)))) no vidis akeho mas Wilucha sikuliaka! gratulujem ze si sa dnes nezblaznila ja ta obdivujem ja sa idem zajst s jednou a ty si naberies aj cudzie 🙂))
@alyze mozno ta milo prekvapi a bude pekne spinkat do rana s par zobudeniami, ja ti to zelam. ved ja som preto taka smutna, ved nasa zabinka mala pred tym len dve zobudenia a bol svety pokoj.a teraz?
@evamarcel no dufam ze su to len zubky a ze ju to prejde, lebo norlamne to nie je a ako sa krasne budila pametas? o 4tej a 6tej a konecna....a teraz? juj som z toho nejaka taka....aj z tej vahy cely den som mala na prd kvoli tomu, unavena, tlusta, te buh, som bola spolocnik....
@ingeborgnicol inac este mi napadlo, ale to nebude pre teba masozravca, ja som jedno leto ked mal wiluch asi rok isla skoro uplne na surovu stravu, same ovocie zelenina, zila som na bananoch a salate, a jeden veliky efekt ktory to malo, teda okrem toho ze som mala viac energie, bolo odvodnenie, asi po troch dnoch som mala dve kila dole co bola len voda, aaale to som uz davno nekojila. to mi len tak napadlo pri tom ako pises ze si zavodnena, skus viac surovej stravy, teraz uz sa to pomalicky da, ale treba vela ovocia nech je dost energie, lebo v zelenine nie je dost kalorii aby dodala energiu na cely den tak to treba kombinovat. vela zdaru.
@ingeborgnicol krasna kocica, ako jej sekne 🙂

@evamarcel nasa spi na balkone, prerabaju nam krizovatku, strasnyyyyyyyyyy hluk, na nevydrzanie a ona si tam chrape jak zarezana... ja to nechapem 🙂