Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@slavusal ja som doteraz varila ovocie, akurát včera som dala malej prvý - krát surové jabĺčko.. Dopadlo to dobre, tak už tiež nebudem variť ovocie 🙂
@ivinka77 dakujem
@komarekmik no segra ju nepozná, nenakupuje z nej, ale má prísť v auguste, tak som rozmýšľala, aby mi to objednala, ale problém je s donáškou 🙂 🙂 🙂 . Prídu na tri týždne a nabalení až po uši, tak na moje veci veľmi miesta nebude aplatiť kvôli tomu dalšiu batožinu sa neoplatí.
Tak najbližšie to máme do KE. A sú tam aj také fajnotky ceny? Ja viem, že pozerám len na výpredaj, ale aj tak za pokus by to stálo. Bola tam niektorá z vás, dievčatá?
@tinuska1112 a pamätáš aj ako si platila, lebo ja som v tom jeleň. A poštovné bolo tých 9,9 Eur? Stráááášne by som chcela niejktoré veci, až mi srdce po nich piští a euráčov nazvyš nie je nikdy. Tak by som mala kráááásne veci za super ceny. Ach jaj !!!!
@tinuska1112 Ja to tiež akože nepreháňam s takou úzkostivosťou. Neidem podľa tabuliek, riadim sa zdravým rozumom - sedliackym - 🙂 🙂 🙂 a bolo by mi ľúto to ovocie uvariť.
Baby to bola noc, krpana hore a v kuse prso a stale sa hmirila, kopala ma do brucha, mlatila do hrude a natahovala cicike az som si myslela ze ju svihnem do postielky nech mam pokoj ale to by som si velmi nepomohla. Od dnes zacne postel trening a nech sa sused ajj posklada.
@slady a my uplna pohodka...mala spala jak drevo, ani nepapala takmer, no rano jedna koza jak kamen...mlieko same vytekalo...no snad sa to nebude opakovat, normalne som sa na to zobudila, ze auuu🙂
no tak trrenujte, ja este nechcem...este ju vydrzim mat pri sebe🙂 potom si vypytam postup!
@slady potom si vypitam aj ja postup, lebo sme na tom tak isto, ja sa ani v posteli nemozem otocit, lebo ked vrzgnem hotovo, uz je hore, tak aj ja mam potom taky spanok ☹ a jest by jedla stale v noci, aj ked uz kolkokrat nemam co dat 😒
ale mrkvicku si tu jem sama, to ani za svet neotvori usta 😠
Vsetko najlepsie k meninam zakladatelke tejto super diskusie!!! 🙂
@komarekmik neni zac 🙂
@slavusal len som skopirovala link... takto https://www.facebook.com/photo.php?v=1015154357...
malo by to ist...
@slavusal no ja som poctivo varila 4-5 týždňov, ale už dávam aj surové... tiež mi to je ľúto variť.. ale našu bolí zo všetkého bruško, tak som sa bála.. my také ako karfiol, brokolica, kaleráb .. vôbec nemôžeme dávať. Potom celú noc nespí.. A v Sportsdirecte som platila platobno,u kartou, oni Ti zablokujú sumu na účte a po doručení ti ju odpíšu z účtu.. My sme v práci často objednávali..A poštovné vtedy bolo 14,99 libier, vychádzalo to okolo 20 €,.. ale vždy sme sa nazbierali viacerí, aby sa to oplatilo.. skúsila som teraz jednu mikinu dať do košíka a dalo mi poštovné 9,99 €, tak áno.. je to tak.
No ja som mala oboch vcera v posteli bo mi bolo smutno za wilkom chcela som sa tulit tak som to mala stereo z oboch stran. Prave idem od zubara hladna jak vlcica a nemozem jest vr. Blahozelam mobile 😉
ahoj, my sme mali skvelu noc 5x kojenie je u u nas uz asi klasika....clovece normalne mam pocit ze len lahnem a uz vstavam, to 5x je totiz od 23tej od kedy sa prvy krat zobudi....a to aj kasicka bola prosim pekne....ale mozno je to fakt tym, ze mala vcera 4spanky......uvidim dnes dnes som to chudatko nechala hore, dobreze som jej nedrzala oci zapalkami a uvidim ako bude v noci spat teraz spi este len druhy spanok.....ale dlhy.....
a asi aj na psychiatriu zajdem, lebo mma normalne pocit ze sami dieta prevracia v podbrusku.....uz druhy den....
@tinuska1112
@mata884
@slavusal ja byvam pri HM Tesco v Ke, ale priznam sa ja som to tu nikdy nevidela a to chodievam aspon raz denne. No prosim pekne. Kde je ten obchod? zajtra doobedu zajdem, lebo dnes sme mali uz za sebou prechadzku a na popobede uz mame program...
@adel22 uavidim plny cecok!
Ja som este stale "handrickova a vycucana" tato kriza je silnejsia ako inokedy, zase sa bojim ze ju nerozchodim,,,,vcera so vydojila iba tretinu z toho co bezne......a dnes na obed sa mi rozplakala po prazdnej didke dokonca musela som dat kasicku aj na obed smrk.......
@slady len si ju uzi poriadne za chvilku ti bude luto ze spinka sama ako moja, ja bysom si ju tak dala k sebe a mojkala ju celu noc, ale neda sa ona sa potom hned budi,,,,,,,,,
aha vy myslite SPORT Direct? tak to tusim kde to je mozem sa tam ist zajtra pozriet
@nikiniki áno.. ten myslíme.. a na nete je tuto http://www.sportsdirect.com/ .. myslím, že som čítala diskusiu, že na nete je lepší výber.. ale ak to máte v KE, skús sa ísť pozrieť..

@slavusal ja som tam pár - krát objednávala.. je to spoľahlivý obchodík.. A teraz sa tam neprerátava kurz z libier na €, tak sa to ešte viac oplatí 😉