icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

kajakaja77
7. máj 2013

@nikiniki to teda mám stokkačik a som viac než spokojná.... Našla som príspevok a pochopila.... Ďakujem veľmi moc, pomohli ste mi.... Už jej nedávam nutrilon ale kojím a včera v noci mi vstavala každé 2 hodiny ale ráno ma nechala si ešte pospať... 😀 😀 😀 a ďakujem..... No Janík je teraz v škole v prírode a príde v piatok, aleuž mi riadne chýba.... A Elinka tá je zlatá a veľmi vnímavá a zvedavá.... 😀

slavusal
7. máj 2013

@nikiniki prosím ťa, kukni na tepláčiky a mikinky na 9-12m, a niečo na 7-8 rokov, nechce sa mi veľmi veriť, že aj v obchode budú také ceny ako na nete. No neviem, ja sa v tom moc neorientujem. Že ďakujem. 🙂 🙂 🙂

slavusal
7. máj 2013

@nikiniki ale šak som niečo stisla na klávesnici a otvorilo mi nejaké okno nové, tak som ho zrušila a dala šípku späť a môj príspevok tam nebol. Do kelu v polke vety!!!!!
No práveže chce, až veľmi často. Sa čudujem, že z neho furt niečo vyťahá. A ten druhý, škoda reči, používam ho ako cumeľ na upokojenie. Lebo normálny cumeľ od začiatku nechcel. Ale sranda je v tom, že on si normálne vyberá, ktorý mu mám dať. Ked je napapaný, tak ľavý - fungujúci - ani neprivonia. Ale na pravý sa vrhne, ako keby mi ho chcel odhryznúť 🙂 🙂 . A naopak.

evamarcel
7. máj 2013

@nikiniki nika nie vsetky sa budia nepravda asi naskodu mne vediet lebo prave vsetky moje kamosky s rovnako starymi detmi spia v noci dokonca aj kojene lebo by som povedala ze na um tak to beriem ale mam susedku co spinkaju v pohodke a spi bez budenia dokonca uz od 3,5m a uz ma aj zubky a noci uplne v poho mozno s jednym zobudenim nad ranom.

evamarcel
7. máj 2013

@nikiniki nika a tvoj syn ja viem ze to bolo v tych dinosaurich rokoch 🙂 sa ti tiez tolko budil ked mu isli zubky alebo tie podnety a tak a tiez si ho naucila sameho zaspavat?

ivinka77
7. máj 2013

@alyze som vestkyna theodora ! 🙂 hehe , ale nieeeeeeee, sak adel verejne prezradila, ze vsetko naj zakladatelke tejto temy ! takze k tomu blahozelaniu este velkaaaaa vdaka za to, ze si nas tu dala dokopy 🙂 velmi sa tesim 🙂 mam napad...vramci 1. vyrocia by sme mohli dat vsetko dokopy rande, co vy na to ??? 🙂

komarekmik
7. máj 2013

@evamarcel tak je, niektore deti nastastie staaaale spinkaju celu noc 🙂

ivinka77
7. máj 2013

@tinasc no len ja som mala Teri sekciou, lebo som zacala rodit normalka , ale nic nepotupovalo, aj ked som bola otvorena na 8 cm uz pri prichode do porodnice a potom dalej nic...a Teri slabli ozvy, tak nechceli riskovat a po 15 min. tlacenia mi spravili urgent cisarak...no a od toho sa odvijal aj druhy...povedali mi, ze keby som mala dieta okolo 3-3,5 kg, tak ma nechaju prirodzene, ale kedze VIki vyratali na 4200, tak vraj prirodzene ani nahodou, ze to nebudu riskovat...aj napriek tomu, ze som bola uz 4 roky po sekcii... zasadlo konzilium a rozhodlo, ze rezu ! :( ja som veeeeeeelmi chcela prirodzene, ale prenasala som 8 dni, robila som vsetko mozne aj nemozne a NIC ! ani tuk...absolutne ani naznak , ze by to malo ist... tak preto som skoncila aj 2x cisarskym...a pravdupovediac...NIDKY VIAC uz toto zacit nechcem ! aj ked deticiek by som este prijala, kludne aj 2, moj chlap chce 5ks 🙂 ale k tomu sa asi nedopracujeme... 🙂 sme mali zacat plodit deti v 20tke a nie stare kone davno po 30tke 🙂

adel22
7. máj 2013

@nikiniki nikiniki cita knihu o znakovani aby mi posunula info🙂

ked chodite plavat, co ma tvoje najmilsie dietatko na sebe? len tu plienku vodeodolnu ci na to este musim dat plavky???

ivinka77
7. máj 2013

nechcem provokovat, ale mimozemstania spia stale 🙂 inac boli sme dnes na prvom velkom koncerte nasej herecky....nadherne tanecne predstavenie... a takato krasna sexy listicka bola 🙂

tinasc
7. máj 2013

baby ja som dnes stretla kamošku keď som bola kočíkovať a pýtala sa ako malý spí, hovorím, no budí sa v noci na papanie, trošku mu to trvá ale potom zaspí... a ona mi na to, že jej dcérka jej prvýkrát spala celú noc keď mala dva roky... že dovtedy každú hodinu hore čo niečo chcela... čaj, pritúliť sa... že jej spala doslova nalepená na líci... a to už chodila do práce taká nevyspatá...takže potom som si hovorila aká som nevďačná že v podstate to ja mám ešte dobré...

@evamarcel je mi ľúto, že sa tak často budí, ale držme si palce, predsa len to nebude navždy... aj mne ten spánok chýba, najviac o tej 5. 00 keď už malý chce vstávať a ja by som sa najradšej otočila na druhý bok a zaspala zvova... taká som ráno nervózna a niekedy aj naštvaná a zlá na mm...

tinasc
7. máj 2013

@ivinka77 aha takto... a kde si rodila? ja v ružinove...

nikiniki
7. máj 2013

@evamarcel No asi ta naserinka, ale moj syn prvy v zivote neplakal, a na to ze mu idu zuby som prisla nahodou a to tak, ze som mu klopla po zube lyzickou. Nauciila som ho zaspavat s placom ako Michelle, ale on plakal len dve vecery par minut a az do 2heho rocnika na ZS spal o 19tej, potom sa nestihal ucit tak o 20tej 🙂 Prespal VZDY celu noc, ale vstaval skoro rano o 6tej hodine,Nikdy sa v noci nebudil. zaspaval s nami v 1izbovom byte v jednej izbe a teda bol tak nauceny, ze mohla pri nom aj bomba vybuchnut, cize spal ako zarezany. Nasej Michelle otvorime dvere alebo zvysime hlas a hned s azobudi a zlakne,,,,strasne.....ale co uz

nikiniki
7. máj 2013

@kajakaja77 no to som rada ze ste upustili od Nutrilonu 🙂 snad to rozkojis a nebude ti ho treba uz vobec🙂 aj ked zo zaciatku 2 hodiny 🙂 a je to dobre ze malickeho teraz nemas doma aspon si oddychnes a budes mat viac mliecka 😉

nikiniki
7. máj 2013

@ivinka77 Jasne v novembri sa vidime! Niekde v Tatroch to je das vof polovici neeeeeeeeeee? 🙂 a inak s cim fotis? Bohovske fotky!

nikiniki
7. máj 2013

@adel22 Juj hanbim sa ale nemam cele vsetko este prestudovane, lebo sme sa flakali po navstevach cely den 🙂

nikiniki
7. máj 2013

@adel22 jo a my nosime vodeodolnu plienku ale aj plavky...mne sa veli s tou malou ritkou v tych plavkach paci 🙂

adel22
7. máj 2013

@nikiniki pojme spac, aj zajtra je den🙂

tinasc
7. máj 2013

@nikiniki tatry máme ďaleko 😕

nikiniki
7. máj 2013

@adel22 Mne este len teraz prisla domov drbnuta puberta tak sa mu musim ist venovat a az tak spat, tesim sa v lete ked pojde na brigadu na 3 tyzdne, onecne sa vyspim. on chodi po veceroch lebo pracuje popri skole a trenuje

nikiniki
7. máj 2013

@tinasc najdeme zlaty stred

ivkasendy
7. máj 2013

@nikiniki tak to bude asi u slady v bystrici 😀

ivkasendy
7. máj 2013

@slady co si pisala to po anglicky, tak na nas presne pasuje to "midnight feeding"... som nechapala preco sa zacala furt budit okolo polnoci, bala som sa ze z toho ze zaspava pri kojeni... a to v tom rastovom spurte je pes zakopany, ze mi to skor nedoslo 😝

ivinka77
7. máj 2013

@tinasc Teri na vychode a VIki na kramaroch

ivinka77
7. máj 2013

@nikiniki kludne to mozme posunut aj na september , kym bude este nejake pekne pocko...dame damsku jazdu s detiskami, hm ? tatry su supis...moze byt... co vy na to ostatne ? a fotim tymto http://www.nay.sk/canon-eos-5d-mark-ii-body/d-3... a dakujem...snazim sa, chcem , aby ma to coskoro zivilo 🙂 sak pokukaj na FB 🙂 tam mam toho kopeeeeec

slady
8. máj 2013

Tak sa hlasim do ruzova vyspinkana po kasi sa v noci zobudila 1 (slovom JEDEN) krat! 🙂 u slady v bystrici neznie zle hehe

mata884
8. máj 2013

my sme spali celuuuuu noc.Jupiiii 🙂 . No ani zobudenie raz za noc @slady nie je zle. 🙂

nikiniki
8. máj 2013

Vy osoby jedne ako ste to dokazali? Moja Michelle mi to vynahradila aj za Vase. Len od 23.30 do 0.35 bola 3x hore a potm do rana este 3x, neviem preco mi toto robi. teoria ze spanie cez den 3 hodiny zarucuje celonocny spanok je NEPLATNA, vcera moja spala cez den 3 hodky a aha. A este k tomu som hore moju sestru vzali do nemocnice v noci ma zlcove kamene a plne dojci jej synka 2mesacneho si asi vezmem sem, musim nejak poriesit so svagrom......

nikiniki
8. máj 2013

@mata884
@slady
Jo a gratulujem k nezobudeniu sa 🙂 to musi byt uzasny pocit :_) ja si este pametavam tie chvilky ked sa budila len od 4tej rana, na skapanie dobre

nikiniki
8. máj 2013

teraz mi malicka roib radost este sladko spinka 🙂