Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@nikiniki ale šak som niečo stisla na klávesnici a otvorilo mi nejaké okno nové, tak som ho zrušila a dala šípku späť a môj príspevok tam nebol. Do kelu v polke vety!!!!!
No práveže chce, až veľmi často. Sa čudujem, že z neho furt niečo vyťahá. A ten druhý, škoda reči, používam ho ako cumeľ na upokojenie. Lebo normálny cumeľ od začiatku nechcel. Ale sranda je v tom, že on si normálne vyberá, ktorý mu mám dať. Ked je napapaný, tak ľavý - fungujúci - ani neprivonia. Ale na pravý sa vrhne, ako keby mi ho chcel odhryznúť 🙂 🙂 . A naopak.
@nikiniki nika nie vsetky sa budia nepravda asi naskodu mne vediet lebo prave vsetky moje kamosky s rovnako starymi detmi spia v noci dokonca aj kojene lebo by som povedala ze na um tak to beriem ale mam susedku co spinkaju v pohodke a spi bez budenia dokonca uz od 3,5m a uz ma aj zubky a noci uplne v poho mozno s jednym zobudenim nad ranom.
@alyze som vestkyna theodora ! 🙂 hehe , ale nieeeeeeee, sak adel verejne prezradila, ze vsetko naj zakladatelke tejto temy ! takze k tomu blahozelaniu este velkaaaaa vdaka za to, ze si nas tu dala dokopy 🙂 velmi sa tesim 🙂 mam napad...vramci 1. vyrocia by sme mohli dat vsetko dokopy rande, co vy na to ??? 🙂
@evamarcel tak je, niektore deti nastastie staaaale spinkaju celu noc 🙂
@tinasc no len ja som mala Teri sekciou, lebo som zacala rodit normalka , ale nic nepotupovalo, aj ked som bola otvorena na 8 cm uz pri prichode do porodnice a potom dalej nic...a Teri slabli ozvy, tak nechceli riskovat a po 15 min. tlacenia mi spravili urgent cisarak...no a od toho sa odvijal aj druhy...povedali mi, ze keby som mala dieta okolo 3-3,5 kg, tak ma nechaju prirodzene, ale kedze VIki vyratali na 4200, tak vraj prirodzene ani nahodou, ze to nebudu riskovat...aj napriek tomu, ze som bola uz 4 roky po sekcii... zasadlo konzilium a rozhodlo, ze rezu ! :( ja som veeeeeeelmi chcela prirodzene, ale prenasala som 8 dni, robila som vsetko mozne aj nemozne a NIC ! ani tuk...absolutne ani naznak , ze by to malo ist... tak preto som skoncila aj 2x cisarskym...a pravdupovediac...NIDKY VIAC uz toto zacit nechcem ! aj ked deticiek by som este prijala, kludne aj 2, moj chlap chce 5ks 🙂 ale k tomu sa asi nedopracujeme... 🙂 sme mali zacat plodit deti v 20tke a nie stare kone davno po 30tke 🙂
baby ja som dnes stretla kamošku keď som bola kočíkovať a pýtala sa ako malý spí, hovorím, no budí sa v noci na papanie, trošku mu to trvá ale potom zaspí... a ona mi na to, že jej dcérka jej prvýkrát spala celú noc keď mala dva roky... že dovtedy každú hodinu hore čo niečo chcela... čaj, pritúliť sa... že jej spala doslova nalepená na líci... a to už chodila do práce taká nevyspatá...takže potom som si hovorila aká som nevďačná že v podstate to ja mám ešte dobré...
@evamarcel je mi ľúto, že sa tak často budí, ale držme si palce, predsa len to nebude navždy... aj mne ten spánok chýba, najviac o tej 5. 00 keď už malý chce vstávať a ja by som sa najradšej otočila na druhý bok a zaspala zvova... taká som ráno nervózna a niekedy aj naštvaná a zlá na mm...
@evamarcel No asi ta naserinka, ale moj syn prvy v zivote neplakal, a na to ze mu idu zuby som prisla nahodou a to tak, ze som mu klopla po zube lyzickou. Nauciila som ho zaspavat s placom ako Michelle, ale on plakal len dve vecery par minut a az do 2heho rocnika na ZS spal o 19tej, potom sa nestihal ucit tak o 20tej 🙂 Prespal VZDY celu noc, ale vstaval skoro rano o 6tej hodine,Nikdy sa v noci nebudil. zaspaval s nami v 1izbovom byte v jednej izbe a teda bol tak nauceny, ze mohla pri nom aj bomba vybuchnut, cize spal ako zarezany. Nasej Michelle otvorime dvere alebo zvysime hlas a hned s azobudi a zlakne,,,,strasne.....ale co uz
@kajakaja77 no to som rada ze ste upustili od Nutrilonu 🙂 snad to rozkojis a nebude ti ho treba uz vobec🙂 aj ked zo zaciatku 2 hodiny 🙂 a je to dobre ze malickeho teraz nemas doma aspon si oddychnes a budes mat viac mliecka 😉
@nikiniki kludne to mozme posunut aj na september , kym bude este nejake pekne pocko...dame damsku jazdu s detiskami, hm ? tatry su supis...moze byt... co vy na to ostatne ? a fotim tymto http://www.nay.sk/canon-eos-5d-mark-ii-body/d-3... a dakujem...snazim sa, chcem , aby ma to coskoro zivilo 🙂 sak pokukaj na FB 🙂 tam mam toho kopeeeeec
Tak sa hlasim do ruzova vyspinkana po kasi sa v noci zobudila 1 (slovom JEDEN) krat! 🙂 u slady v bystrici neznie zle hehe
Vy osoby jedne ako ste to dokazali? Moja Michelle mi to vynahradila aj za Vase. Len od 23.30 do 0.35 bola 3x hore a potm do rana este 3x, neviem preco mi toto robi. teoria ze spanie cez den 3 hodiny zarucuje celonocny spanok je NEPLATNA, vcera moja spala cez den 3 hodky a aha. A este k tomu som hore moju sestru vzali do nemocnice v noci ma zlcove kamene a plne dojci jej synka 2mesacneho si asi vezmem sem, musim nejak poriesit so svagrom......
teraz mi malicka roib radost este sladko spinka 🙂

@nikiniki to teda mám stokkačik a som viac než spokojná.... Našla som príspevok a pochopila.... Ďakujem veľmi moc, pomohli ste mi.... Už jej nedávam nutrilon ale kojím a včera v noci mi vstavala každé 2 hodiny ale ráno ma nechala si ešte pospať... 😀 😀 😀 a ďakujem..... No Janík je teraz v škole v prírode a príde v piatok, aleuž mi riadne chýba.... A Elinka tá je zlatá a veľmi vnímavá a zvedavá.... 😀