Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@evamarcel netusim, musis pocitat, lebo neviem kedy sa to vyluci do tela, ci hned pri cviceni, alebo pri tvrdnuti svalov....ale vsetko co sa dostane do tela sa cca 6HODIN VSTREBAVA DO MLIEKA,,,,,,,,ale neber to zavazne neni som pediatricka to iba co tolo citam 🙂
@ivinka77 No presne, ty si nemozes ani hovorit amka, lebo ty mas mimozemstanky 🙂))) a tie nemaju take reakcie ako 99%deti a teda ty nevies co je vychovavat deti 🙂 pekne som to zhrnula? hehe 🙂)))No ja osm za dva dni 90 dnovej kury schudla na 86 cize kilecko 🙂)) Ale my nemozeme tak rapidne chudnut, pretoze sa nam do tela vylucia toxiny. to vies neee? a pocuj o com je ta Macingova?
no nemyslite si aj nasa sinta poriadne na tri metre, tak si tiez prdi pusou ved si videla slady video na fb 🙂 keby som vedela ako ho dat tu to je take zlate🙂
@nikiniki Macingova super dieta len ked ju zacnes tak pridem k tebe na obedy aj vecere🙂)))mne sa to nechce varit ale inac velmi dobra ivka schudla 18kg uz to pisala...to je taka kniha najedzte sa do sytosti od tej Macingovej
minule som si robila podla nej brokolicu s cesnakom a dajako mi uz nechutilo a predtym som to jedla v pohode...
baby mam otazku. Monitor dychu. my mame z nemocnice zapozicany na pol roka. a teraz by sme ho mali vratit, alebo predlzit. Co poradite? mate, pouzivate este? ja uz nie, ale neviem ci dobre robim, aj lekarke napisem co poradi
@slady to iba prve dni ide tak rychlo, nemysli si a ja to nedrzim ani na 50% lebo kojim.
a k tomu monitoru, ono nase deti sa krutia uz ako spagetky a preto to uz spieva viac ako ma si myslim....ked zlezu z podlozky, cize ja som uz proti tomu aby som sa budila na monitor kazdu noc 🙂
@nikiniki ta macingova je o zrychleni metabolizmu, len to su take ''grcy'' co si musis presne varit, uplne presny postup, ja som to drzala skonceni kojenia pri Teri a dala som dolu 18 kil ale to sme drzali s mamkou a ona vyvarala, teraz sa mi samej nechce...zvlast varit pre seba, zvlast pre decka a este ocka...uff... ozaj a pri 90dnovke mozes jest akekolvek mnozstva ?
Kto ma poziadal o priatelstvo na FB? teraz?
Ok uz viem kto 🙂
a mna nikto :-/ pfffff
@ivinka77 no take co presne musim varit okaslal pes......mne presne vyhovuje ze pri 90 dnovke ide o striedani dni 🙂 jasne ze oni pisu to co na obed aj na veceru: to dodrzujem. Ale polka na veceru z toho co jes na obed: ani nahodou jem kolko chcem, kym sa nenajem a nikdy som nejedla tie minimnozstva ako pisu, ale poriadne so sa nadlabla, len som dodrziavala dni. a teraz namisto posledneho co je ovocie a zelenina iba mam riadne bielkovinovy, cize mam dva bielkovinove za sebou aj naposledy som to uz tak robila......
@nikiniki sak to, ze varit a este ake ''dobroty'' ze fazulove lusky na oleji so skoricou a podobne...a musis tam proste dat tu skoricu, lebo potom ta kombinacia nema ucinok, ked si to za nieco zamenis....takze dost vela sebazaprenia to chcelo, aby som to dokazala jest...ale niektore boli supis...napr. fliacky s kalerabom...to si robievam doteraz 🙂 mnam 🙂 alebo ze mrkvovy perkelt a podobne haluze 🙂

@mata884 to je system 😀 zlate 🙂 zorca este na to nedosla ze si ma koncatiny cmlat miesto cumla, ona len cucka naprazdno - cmuka a prdi ustami v rytme ze cmuk prd cmuk prd cmuk prd ako keby cucala dudel ale bez dudla 😀 som sa rehotala na nej strasne dnes 😀
a nekecame este so spoluhlaskami, len samohlasky dava, ale nahlas riadne, a klokce sliny samozrejme, a robi bbbbbbbb a sliny lietaju na tri metre okolo 😀