Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
Babyyyyyyyyy, sľúbené video na navnadenie na dovolenku. Konečne sa mi to podarilo!!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂 Ale že jaká som rada. Môj zlatušik na prvej dovolenke po siedmych rokoch. 🙂
ivka, ty to ako robis? konaju sa dake last minute aj v polovici augusta? 😀 drahy je ucitel tak na jesen sa nam neda... ☹
@slavusal pperfiiiiiiiiiiiiis, zlaty je ! uplny mic bjukenen 🙂 hehe
@slady my posledne roky stale chodime na last minute...a tie su v podstate stale, ak sa im nepredaju zajazdy , tak par dni alebo hodin pred odletom chytis za super cenu, staci sledovat net... niekedy maju od 15-30 percent zlavy...ale je prvda, ze v septembri je tych ponuk najviac a najlepsie, ale napriklad minuly rok sme boli v auguste v bulharsku, lebo uz som mala celkom dost bandero, tak chlop nechcel ist nikam dalej a tiez sa to brutal oplatilo... tak len treba cihat ! 🙂
Dobre ranko, hlasim ZAZRAK! Jedno zobudenie o 24.00 a potom spanok do 07.15!!!!!!!!!!!!!!!!PanBoh sa nado mnou dnes zlutoval 🙂))))))))))))))))))))))))))))))
Ach baby vy provokaterky😉 my sme boli zasa 5 krat hore☹
No aspon ze len dam didku a spi dalej🙂
@slavusal no ja davam male stale 50tku lebo my chodime vonku aj na tri hodinky mi presedi v kociariku a hrame sa, a vela snlniecka na nu ide. Ma take zhnednute licka, ale zeby ju spalio to ani raz, alebo zeby som videla ze je opoalena, to nie. a mm ma sexi chrbat, nemala by si ho tu vycapovat, co ked ti ho ukradneme? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale neboj, mame svojich.
@slady u mna vobec nic, aj ked chce len tak vziat na ruky hned sa napne do luku a spusti sirenu, ako keby sme ju isli vrazdit.....cize hladkanie, ss a nic v noci nezabera....upokoji sa okamzie ako sa jej pery dotknu didky. ale ja som vcera neodsavala o 23.OO, lebo predvcerom sa zobudila a bola hladna a preto sa budila kadu pol hodinu. tak som vcer aodsala iba o 21.00 a potom som jej nechala nech sa napraska a asi aj toto pomohlo a o 18.00 ta krupica, to jehodka pred spanim a nie tesne pred spanim. ale to tazko povedat, tato noc bude na tuto zase uplne ina.
@ivinka77 Ďakujem 🙂
@komarekmik No také niečo by som chcela, ďakujem 🙂
@timotejkabrejkova nie je zac ! 🙂
Tak my uz tretiu noc v kuse 1x hore🙂 lenze zaspim pri dojceni a nevymenim ceciky a rano je to poriadne poznat teda!
prisla som aj na to, ze ci ide spat pred 20hod. alebo o 21, aj tak spi len do pol max do 7!!!och a ja som sla spat o pol noci🙂
baby idem sa vam zdoverit, lebo som z toho vsetkeho este stale mimo.... isla som s malou v kociku a starsou dcerou na prechadzku. pri parku sa ta starsia rozbehla a vyliezla na zabradlie, ked som to zbadala, zabrzdila som kocik a bezala som za nou. lenze mala som na kociku pokazene brzdy (nevedela som o tom, to je prvy krat co sa mi take nieco stalo) a kocik sa mierne rozbehol a padol z obrubnika na bok na cestu!!!!!!!!!!!! babo je nastastie ok, bola len riadne vystrasena, aj ked urcite nie viac ako ja!! uf to je zase den...

Dievčatá, minule ste sa bavili o krémoch na opaľovanie. Nikdy by som neverila, čo dokážu. Môjho mužíčka krémoval syn, len tak narýchlo utieral doneho ruky, kedže sa krémoval on. Manžel bol celý deň na slnku. A tu je ukážka aký je rozdiel s krémom na opaľ. a bez krému. No neverila som, lebo on sa nikdy nenatiera, len ja. A ja mám úplne inú pokožku. Mňa až tak nechytá či mám alebo nemám krém. Bola to detská 50-tka.