icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

ivinka77
9. máj 2013

@salome123 boze chudatko, hlavne ze sa nic vaznejsie nestalo ! ale pre istotu ju pozoruj, ci nie je nejaka spava alebo nieco...:(

mata884
9. máj 2013

@ivinka77 malicka sa veeeelmi dobre vyspinkala, ked je taky smejko 😀

ivinka77
9. máj 2013

@mata884 nielen malicka ale aj mamicka... inac ona je skoro stale smejko...to decko tusim ani revat nevie poriadne 🙂

mata884
9. máj 2013

@salome123 och.. hlavne,ze sa nic malej nestalo. Riadne si sa musela vylakat. Chudatka . ☹

evamarcel
9. máj 2013

@nikiniki nika a to ti mala spala predchadzajuci den malo....tak to nebude potom tymtoM? ci viac kase spapala?

evamarcel
9. máj 2013

@alyze moja nie si sama mi tiez asi 5-6krat hore...no neboj aj nase budu spat len pride nika nato preco sa budia 😀

alyze
autor
9. máj 2013

@adel22 to ako sa ti podari zaspat pri kojeni 😀

alyze
autor
9. máj 2013

@salome123 fuuuuuuuha, mne by sa krvi nedorezali 😕

evamarcel
9. máj 2013

@salome123 no je narocne ist niekde s dvomi malymi detickami, hlavne ze sa nic nestalo chudatenko male

alyze
autor
9. máj 2013

@evamarcel aby nemala mala uz 18 😀
kazde babatko je ine...
tak tie nase nas potrebuju asi castejsie citit 😉 neboj este nam to bude chybat, ked uz to nebude 🙂

alyze
autor
9. máj 2013

keby aspon spala cez den pekne, ale 20 min a konec...
teraz ju oblbujem s uspavankami, som zvedava do kedy 😀

slavusal
9. máj 2013

@salome123 to nevadí moja, len sa nestresuj. Stalo sa. Hlavne, že je v poriadku ale pre prípad ju pozoruj. Niekedy sa stávajú veci, za ktoré nemôžeme. Každej z nás sa určite už niečo také prihodilo - aj mne. Potom som si to vyčítala, no nemala som, len som sa cítila zbytočne horšie. Všetko bude ok. A brzdy daj niekomu ihned opraviť, nech máš pokoj. 🙂 🙂 🙂

slavusal
9. máj 2013

@nikiniki áno, ja viem, ja staršieho natieram, ale aj on aj ja máme takú svetlú pokožku, takže na nás ten rozdiel az tak nevidieť. Zato mm chytá bronz veľmi ľahko a rýchlo a hlavne on neznesie na sebe žiaden krém - jedine ak, tak lubrikačný 😀 😀 😀 😀 . Raz za čas. Tak preto som bola taká prekvapená výsledkom.

No a chrbátik mňam, mňam. vôbec sa o neho nebojím. Ja ho držím pri sebe dosť silno, takže nemá šancu pokukovať niekde inde. 😀 😀 😀 To len sranda. Ale potešil sa komplimentu. 🙂 🙂 🙂

slavusal
9. máj 2013

@nikiniki no ja som to video dala najprv na uloz.to, ale tam si ho musíš najprv stiahnuť ak ho chceš vidieť. Tak sme sa zaregistrovali na youTube. Je to tam kus zložitejšie, ale podarilo sa to. A ako dlho tam bude, to neviem. nenapadlo ma to niekde - asi v podmienkach - kuknúť.

slavusal
9. máj 2013

@ivinka77 ďakujem, dosť sme sa zo začiatku na tom zabávali, také milé, príjemné podovolenkové smiechotky.

slavusal
9. máj 2013

@mata884 joj zlatý je a ten blažený pohľad hovorí za všetko. 🙂 🙂 🙂

nikiniki
9. máj 2013

@salome123 Neboj , si rozumna maminka tak iste uvidis, ak by babetko reagovalo neprimerane, ak reaguje normalne trebsa sa sup sup ukludnit. Babetko rychle zabudne na to ze drblo na zem. ale nezabudne ti na spravani ked bude mat cely den vystredovanu maminu. Kazdemdruhej nam uz babo spadlo, ci z postele, alebo len z vankusika, alebo sa nieco podobne prihodilo, neboj sa, ak je v poriadku hlavne sa ty ukludni a neboj i dobra mamina 🙂

nikiniki
9. máj 2013

Ja tu praskam spenat a kare mnaaaaaaaaaaaaaaaam, boli sme cez dve hodiny na nakupoch tak som vam dievcata nestihlaa ten sportdirect, snad popoludni ked sa zobudi pojdeme

adel22
9. máj 2013

@nikiniki ja tlacim pohankovo psenove placky, mnaaaamka

nikiniki
9. máj 2013

a kam chodis na pseno a pohanku? a aj varis z toho? ty sa mas ze sa vies tak zdravo stravovat velmi ti zavidi, mal by ma to konecne uz niekto naucit.

adel22
9. máj 2013

@nikiniki pohanku mam od maminy, ma zdroje a pseno z obchodu. Nooo, som to skusala, pohankove robievam, ale so psenom to bol porve a vyrazne to chut nezmenilo. Je to uplne jednoduche a chutne a navyse zdrave🙂 ale sak ja tomu tiez mooc nedavam, ale uz musim!

slady
9. máj 2013

@adel22 joj ja nemam rada pohanku ale ani trochu, chuti mi ako karton a to aj po dochuteni 😀 asi ju neviem pripravit. zato pseno milujem, na sladko hlavne na ranajky si ho robime v mliecku, s medom a orechami a hrozienkami a k tomu cerstve ovocicko, je to pecka, aj moj chlap to ma rad dokonca, a kolac zo psena tiez nie je zly na slano som este neskusala ale aj to bude 🙂 ja som dnes dala spenatove fasirky pecene v rure so salatikom, a fazulovu bielu na uvod. normalne dva chody, ze jaka som zorganizovana! a zorec mala mrkef a cukinu a nevedela sa dojest 😀

slady
9. máj 2013

inak zase mam dnes vela deti, zatial tri a za chvilku pride stvrte, living on the edge!

nikiniki
9. máj 2013

@slady ako to stihac clovece§ pocuj dala recept na fasirky a na to kde a ko si budem kupovat a pripravovat pseno

tinasc
9. máj 2013

čaute keď už hovoríte o spánku mne drobec od 21.30 s jedným zobudením do 6.30... ale nadránom sa mrvil, ale chvalabohu nezobudil sa 🙂 dnešné spánky od 8.45 do 10.15, 12.30 do 15.00 a teraz mi od 18.00 ešte trošku spinká... 🙂

tinasc
9. máj 2013

@salome123 tak som rada, že to dobre dopadlo... veru behať za dieťaťom kým máš druhé v kočíku nie je sranda...

tinasc
9. máj 2013

@ivinka77 tak to máš super, náš sa už nareval asi aj za Vikinku 🙂

mata884
9. máj 2013

@tinasc jeeeej..spanky skoro ako u nas 🙂...mame podobne deticky (resp. spachotsikov 😀 )

tinasc
9. máj 2013

@mata884 no tento posledný bol len pol hodinku, ale aj tak 🙂

slady
9. máj 2013

@salome123 mojej kamoske sa stalo podobne, mala bola v sportaku len uz mala asi rok, naklonila sa jej do boku a sportak bol zaparkovany a bola to taka ta trojkolka a ako sa mala naklonila, ona si to nevsimla a s celym kocikom sa prekotila do strany, mala mala hrcu jak svet ale vsetko v poriadku nakoniec - stat sa moze, ak ste v poriadku nic si z toho nerob 🙂