icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

slavusal
8. máj 2013

Dievčatá, minule ste sa bavili o krémoch na opaľovanie. Nikdy by som neverila, čo dokážu. Môjho mužíčka krémoval syn, len tak narýchlo utieral doneho ruky, kedže sa krémoval on. Manžel bol celý deň na slnku. A tu je ukážka aký je rozdiel s krémom na opaľ. a bez krému. No neverila som, lebo on sa nikdy nenatiera, len ja. A ja mám úplne inú pokožku. Mňa až tak nechytá či mám alebo nemám krém. Bola to detská 50-tka.

tinasc
8. máj 2013

@nikiniki hej malý je už riadne ukecaný 🙂

tinasc
8. máj 2013

@evamarcel to máš podobne ako ja, niekedy neviem ku ktorému skôr skočiť, jeden vrieska na raty, druhá huláka, otravuje, muž je málo doma, ja sa potom ukľudňujem sladkosťami...

slavusal
8. máj 2013

Babyyyyyyyyy, sľúbené video na navnadenie na dovolenku. Konečne sa mi to podarilo!!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂 Ale že jaká som rada. Môj zlatušik na prvej dovolenke po siedmych rokoch. 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=8WW43uyrMyk
adel22
8. máj 2013

@slavusal no a v Nemecku to nejde prehrat kua!!! vrrrrrrrrrrrrrrr

slady
9. máj 2013

@slavusal jaaaaaaaj ty provokater!!! ja by som tak isla! to keby som sa v skotlande takto vrhla do vln severneho mora tak umrznem od hlavy dole a medzi prstami mi mozte nanuky chladit... juuuuuj! idem!

slady
9. máj 2013

ivka, ty to ako robis? konaju sa dake last minute aj v polovici augusta? 😀 drahy je ucitel tak na jesen sa nam neda... ☹

slady
9. máj 2013

@adel mohla by si podobny pokus urobit s tym olejom ak si ho objednas, nech vidim ci funguje 🙂

ivinka77
9. máj 2013

@nikiniki tusim na slano...len trosku soli a cierneho korenia tam ide, sa mi mari... ;)
inac dobre ranko... my sme dnes trhli rekord, nocny spanok do 8.10, s jedinym zobudenim... 🙂 okolo pol tretej....

mata884
9. máj 2013

@ivinka77 my sice len do siedmej, ale aj to je rekord, lebo vacsinou sme hore uz okolo pol siestej...a tiez len jedno zobudenie 🙂

ivinka77
9. máj 2013

@slavusal pperfiiiiiiiiiiiiis, zlaty je ! uplny mic bjukenen 🙂 hehe

@slady my posledne roky stale chodime na last minute...a tie su v podstate stale, ak sa im nepredaju zajazdy , tak par dni alebo hodin pred odletom chytis za super cenu, staci sledovat net... niekedy maju od 15-30 percent zlavy...ale je prvda, ze v septembri je tych ponuk najviac a najlepsie, ale napriklad minuly rok sme boli v auguste v bulharsku, lebo uz som mala celkom dost bandero, tak chlop nechcel ist nikam dalej a tiez sa to brutal oplatilo... tak len treba cihat ! 🙂

ivinka77
9. máj 2013

@mata884 supis gratulujem ! 🙂 normalne mam supis naladicku 🙂 a slnko uz svieti jak besne, tak dnes bude krasny den !!!

alyze
autor
9. máj 2013

@ivkasendy ahoj, to preco si to chcela? Nelutovala si potom toho ?

nikiniki
9. máj 2013

Dobre ranko, hlasim ZAZRAK! Jedno zobudenie o 24.00 a potom spanok do 07.15!!!!!!!!!!!!!!!!PanBoh sa nado mnou dnes zlutoval 🙂))))))))))))))))))))))))))))))

mata884
9. máj 2013

@nikiniki no parada...gratulujem k spanku 😀

nikiniki
9. máj 2013

@slavusal no ne to este stale nacitava....ale aj tak by som ta poziadala ak sa da ak mi povies ako sa na youtube pridava videlo a este otazka ako dlho ho ta nechaju zavesene?

ivinka77
9. máj 2013

@nikiniki SUPEEEEEEEEEEEEEER !!! dnes sa tusim viac zazrakov dialo 🙂 skveleeeeeee ! my sme normalne ix zaspali aj do skolky koli tomu 🙂

slady
9. máj 2013

@nikiniki hahaaa no my dnes v noci 5x hore kasa nekasa 😀 ale asi jej bolo teplo bo bola spotena jak kon, a stale ked sa zobudila tak pocickat, u nej ziadne ssssssssssss neplati a pohadkat to uz vobec nie, to je hned cula jak ryba.

alyze
autor
9. máj 2013

Ach baby vy provokaterky😉 my sme boli zasa 5 krat hore☹
No aspon ze len dam didku a spi dalej🙂

nikiniki
9. máj 2013

@slavusal no ja davam male stale 50tku lebo my chodime vonku aj na tri hodinky mi presedi v kociariku a hrame sa, a vela snlniecka na nu ide. Ma take zhnednute licka, ale zeby ju spalio to ani raz, alebo zeby som videla ze je opoalena, to nie. a mm ma sexi chrbat, nemala by si ho tu vycapovat, co ked ti ho ukradneme? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale neboj, mame svojich.

nikiniki
9. máj 2013

@slady u mna vobec nic, aj ked chce len tak vziat na ruky hned sa napne do luku a spusti sirenu, ako keby sme ju isli vrazdit.....cize hladkanie, ss a nic v noci nezabera....upokoji sa okamzie ako sa jej pery dotknu didky. ale ja som vcera neodsavala o 23.OO, lebo predvcerom sa zobudila a bola hladna a preto sa budila kadu pol hodinu. tak som vcer aodsala iba o 21.00 a potom som jej nechala nech sa napraska a asi aj toto pomohlo a o 18.00 ta krupica, to jehodka pred spanim a nie tesne pred spanim. ale to tazko povedat, tato noc bude na tuto zase uplne ina.

nikiniki
9. máj 2013

@slavusal to video je cool! a ta hudba 🙂))))perfektny je Simonko 🙂)))

timotejkabrejkova
9. máj 2013

@ivinka77 Ďakujem 🙂

timotejkabrejkova
9. máj 2013

@komarekmik No také niečo by som chcela, ďakujem 🙂

ivinka77
9. máj 2013

@timotejkabrejkova nie je zac ! 🙂

ivinka77
9. máj 2013

@alyze nebooooooooj pride cas, ked sa to popravi 🙂 uvidis...skor ci neskor...

adel22
9. máj 2013

Tak my uz tretiu noc v kuse 1x hore🙂 lenze zaspim pri dojceni a nevymenim ceciky a rano je to poriadne poznat teda!
prisla som aj na to, ze ci ide spat pred 20hod. alebo o 21, aj tak spi len do pol max do 7!!!och a ja som sla spat o pol noci🙂

nikiniki
9. máj 2013

@adel22 gratulujeeeeeeeeeeeem! Ja nasu idem zobudit v ramci rezimu aby chrnela aj popoludni 🙂 ale niekedy sa mi nechce ju budit 🙂

ivinka77
9. máj 2013

skvelaaaaa naladicka u nas doma po ranu 🙂

salome123
9. máj 2013

baby idem sa vam zdoverit, lebo som z toho vsetkeho este stale mimo.... isla som s malou v kociku a starsou dcerou na prechadzku. pri parku sa ta starsia rozbehla a vyliezla na zabradlie, ked som to zbadala, zabrzdila som kocik a bezala som za nou. lenze mala som na kociku pokazene brzdy (nevedela som o tom, to je prvy krat co sa mi take nieco stalo) a kocik sa mierne rozbehol a padol z obrubnika na bok na cestu!!!!!!!!!!!! babo je nastastie ok, bola len riadne vystrasena, aj ked urcite nie viac ako ja!! uf to je zase den...