Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
keby aspon spala cez den pekne, ale 20 min a konec...
teraz ju oblbujem s uspavankami, som zvedava do kedy 😀
@salome123 to nevadí moja, len sa nestresuj. Stalo sa. Hlavne, že je v poriadku ale pre prípad ju pozoruj. Niekedy sa stávajú veci, za ktoré nemôžeme. Každej z nás sa určite už niečo také prihodilo - aj mne. Potom som si to vyčítala, no nemala som, len som sa cítila zbytočne horšie. Všetko bude ok. A brzdy daj niekomu ihned opraviť, nech máš pokoj. 🙂 🙂 🙂
@nikiniki áno, ja viem, ja staršieho natieram, ale aj on aj ja máme takú svetlú pokožku, takže na nás ten rozdiel az tak nevidieť. Zato mm chytá bronz veľmi ľahko a rýchlo a hlavne on neznesie na sebe žiaden krém - jedine ak, tak lubrikačný 😀 😀 😀 😀 . Raz za čas. Tak preto som bola taká prekvapená výsledkom.
No a chrbátik mňam, mňam. vôbec sa o neho nebojím. Ja ho držím pri sebe dosť silno, takže nemá šancu pokukovať niekde inde. 😀 😀 😀 To len sranda. Ale potešil sa komplimentu. 🙂 🙂 🙂
@salome123 Neboj , si rozumna maminka tak iste uvidis, ak by babetko reagovalo neprimerane, ak reaguje normalne trebsa sa sup sup ukludnit. Babetko rychle zabudne na to ze drblo na zem. ale nezabudne ti na spravani ked bude mat cely den vystredovanu maminu. Kazdemdruhej nam uz babo spadlo, ci z postele, alebo len z vankusika, alebo sa nieco podobne prihodilo, neboj sa, ak je v poriadku hlavne sa ty ukludni a neboj i dobra mamina 🙂
Ja tu praskam spenat a kare mnaaaaaaaaaaaaaaaam, boli sme cez dve hodiny na nakupoch tak som vam dievcata nestihlaa ten sportdirect, snad popoludni ked sa zobudi pojdeme
a kam chodis na pseno a pohanku? a aj varis z toho? ty sa mas ze sa vies tak zdravo stravovat velmi ti zavidi, mal by ma to konecne uz niekto naucit.
@adel22 joj ja nemam rada pohanku ale ani trochu, chuti mi ako karton a to aj po dochuteni 😀 asi ju neviem pripravit. zato pseno milujem, na sladko hlavne na ranajky si ho robime v mliecku, s medom a orechami a hrozienkami a k tomu cerstve ovocicko, je to pecka, aj moj chlap to ma rad dokonca, a kolac zo psena tiez nie je zly na slano som este neskusala ale aj to bude 🙂 ja som dnes dala spenatove fasirky pecene v rure so salatikom, a fazulovu bielu na uvod. normalne dva chody, ze jaka som zorganizovana! a zorec mala mrkef a cukinu a nevedela sa dojest 😀
inak zase mam dnes vela deti, zatial tri a za chvilku pride stvrte, living on the edge!
čaute keď už hovoríte o spánku mne drobec od 21.30 s jedným zobudením do 6.30... ale nadránom sa mrvil, ale chvalabohu nezobudil sa 🙂 dnešné spánky od 8.45 do 10.15, 12.30 do 15.00 a teraz mi od 18.00 ešte trošku spinká... 🙂
@salome123 mojej kamoske sa stalo podobne, mala bola v sportaku len uz mala asi rok, naklonila sa jej do boku a sportak bol zaparkovany a bola to taka ta trojkolka a ako sa mala naklonila, ona si to nevsimla a s celym kocikom sa prekotila do strany, mala mala hrcu jak svet ale vsetko v poriadku nakoniec - stat sa moze, ak ste v poriadku nic si z toho nerob 🙂

@salome123 boze chudatko, hlavne ze sa nic vaznejsie nestalo ! ale pre istotu ju pozoruj, ci nie je nejaka spava alebo nieco...:(