icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

nikiniki
9. máj 2013

@slavusal pocuj a do sportoveho nemozes dat? nemas taky sportovy kde sa da dat celkom nizko , ale zaroven tak, aby videl okolie? lebo my co nosime deti vonku ked nespia, tka davame v sportovych kociarikoch v hlbokych nam ziapali vsetky 🙂

slavusal
9. máj 2013

@jgiovanna504 kým len prerábajú, tak si myslím, že to vydržíte aj mimo domu. Vieš, že raz to skončí. Ale taká žúrka, niekedy končili aj nad ránom o piatej. A to som bola úplne od nervoch vyklepaná. A policajtom ked som volala, tak som ich poprosila, aby tam zašli čo i len zazvoniť, lebo ja som z bytu nemohla odísť v noci, kedže som mala doma malé dieťa. Oni aj prišli, upozornili a to bolo všetko. Ale ked som sa potom rozprávala s tými susedmi, a povedala som im presne to, o čom sa bavili - resp. som ich citovala - tak sa snažili byť tichšie. Mne len stačilo dať vedieť - a to som im povedala, že ked sa chystajú robiť párty, aby mi prišli povedať deň dopredu, a ja sa zariadim. Ved donedávna som aj ja robila žúrky a bola do rána hore. Pamätám sa, čo som navystrájala. Mala som kde ísť na noc. no nikdy mi to neprišli povedať. A to ma hnevalo najviac. Teraz je relatívne pokoj. Lenže problém je v tom, že ja počujem veľmi dobre. Aj to, čo iní nepočujú.

tinasc
9. máj 2013

@ivinka77 ježin to je super že to máš tak blízko 🙂 aj ja chceeeeeeem 🙂 no vidíš central by bol super kompromis 🙂

tinasc
9. máj 2013

@ivinka77 skúšame aj stoličku a je to tak, že v kuse zbieram hračky zo zeme a mrnčí... ale je to lepšie ako v postielke... a minule sa zaprel nohami do toho pultíka a vykopol ho dolu... to bolo rachotu... aj revať zabudol 🙂

ivinka77
9. máj 2013

@tinasc hej hej byvame na skvelom mieste...mam to blizko v podstate vsade na kazdu stranu 🙂 aj na strkovec na skok 🙂

tinasc
9. máj 2013

@ivinka77 aj do areálu hier radosť 😉

nikiniki
9. máj 2013

@jgiovanna504 treningove su take, ze ked babo chodi na nocnik a iba sem tam ma nehodu tu su: http://www.ekoplienky.sk/product/bamboolik-tren... a tu su do nich plienky : http://www.ekoplienky.sk/product/bamboolik-bato... takze mna to troska drahsie vyjde

ivinka77
9. máj 2013

@tinasc no jasne... trojita zmrzka skoro kazdy den kua 🙂 mnam

tinasc
9. máj 2013

oki idem ja spať, dobrú noc 🙂

slavusal
9. máj 2013

Dobrú noc, konečne aj ja zaľahnem. Prajem krásne sníčky z max. jedným zobudením každej jednej. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ivinka77
9. máj 2013

dobruuuuuu

ivkasendy
9. máj 2013

@alyze @ivinka77 k tomu cisarskemu - fakt by to bol dlhy pribeh, podstata je ze som bola napichnuta na vyvolavacke, noc predtym som vobec nespala a dcerka mala byt vacsia, od bolesti z kontrakcii som tam vracala, bola som totalne vycerpana a bolo mi jedno ako dlho sa budem zotavovat len aby to uz bolo za mnou a aby mala bola v poriadku kedze uz vecer predtym som mala zle ctg... ked konecne primar rozhodol o cisarskom pre nepostupujuci porod, brala som to ako vykupenie... ciastocna anestezia mi nezabrala tak mi nakoniec museli dat celkovu... jedine co lutujem je, ze som malicku nevidela hned, az po par hodinach (tym padom sa mi aj mliecko spustilo neskor - 4.den).. ale zotavila som sa v pohode, jasne ze boli bolesti ,ale pre babatko vsetko 😉

salome123
10. máj 2013

@slavusal ani moja nechce byt v kociari ani za svet. aj ked ju tam dam v case kedy by mala spat tak reve, nakoniec zaspi ale spi uplne nepokojne a zakazdym ked kocik zastavim tak je hore 😠 ona v nom nechce byt ani ked sedim napr. na terase a ona sa ma hrat v nom s hrackami pritom ma vidi ako sa jej prihovaram... proste tam neznesie byt, ale uz ma to moc netrapi, lebo po vcerajsej nehode kocik uz pouzivat ani nebudeme (muz hovoril, ze brzdy sa opravit nedaju - ani som mu radsej nehovorila co sa stalo). pockam este chvilu a prejdeme na sportovy kocik, od toho si vela slubujem 😵 zatial budem pobyt von riesit klokankou alebo dam deku na terasu nech sa tam hra.

nikiniki
10. máj 2013

Dobre ranko dnes sme mali ZAZRAK2+Necakany BONUS. Sice vstala iba raz o 24.00, ale potom sa o 5.16 normalne zobudila na papkanie a ostala hore! hodku bola hore a poto mi este zaspala do 07.17 ako vzdy...neviem tiez ako si to vysvetlit, ae oproti kazdej minute vstavania je to dobre 🙂

nikiniki
10. máj 2013

@ivkasendy no takych pripadov mi je vlemi luto co sa vytrapia aj tak aj tak a skonica na cisarskom nakoniec, ona to iste chudacik, do 9 prstov riadny porod 12 hodin a potom cisarsky.....cie tiez oba si vytrpela........ja zacinam uznavat cisarsky, len pre babetko je riadny porod najlepsi

alyze
autor
10. máj 2013

@ivkasendy tak to ano, ja som mala mliecko tiez az na stvrty den a to som malu videla hned🙂

ivinka77
10. máj 2013

@ivkasendy jaj aha, tak ked su komplikacie, tak je to jasne....inac ja som mala prvu dcerku tiey v celkovej a mlieko prislo okamzite a pricucla sa hned ako mala piranka 🙂 ale tiez som mala dost traumu po prebudeni z narkozy :( a lutost z toho, ze som nevidela, ako prisla na svet, preto pri Viki, ked som vedela, ze to bude cisarsky, tak som mala len spinal a videla som ju, pocula, dokonca miju prilozili, bolo to uzasne...aj napriek tomu nechutnemu stavu potom :( inac mam pocit, ze ta celkova bola co sa hojenia tyka ovela lepsia ako spinal :( ale zas za ten pocit pocit ju prvykrat zaplakat to stalo !!! a inac Dr. mi vravela, ze cim viac rezane na tom istom mieste, tym horsie...a to ja som si myslela presne opak...ze to druhy krat uz bude malina ! a prd :( cele zle

alyze
autor
10. máj 2013

@slavusal neboj nie si sama😉 ani ja nic nestiham a to je kolko roboty este v zahrade a vobepc okolo domu aj psa mame, aĺle uz sa nestresujem co stihnem, to stihnem a tiez musi byt stale niekto pri nej sama nechce byt, tak pomaha aj mm a sem tam na hodinku pride aj svokra😀

nikiniki
10. máj 2013

Ja malu az po 3 dnoch! a dostala som ju az po 5tich, ako hovorim moje kojenie je zazrak 🙂 nikto mu nedaval sancu...zavidim Vam ze ste mali bambulky pri sebe hned 🙂 aj ked o par hodin, ne tieto najkrasjie hodinky unikli a vlemi lutujem ze som nebola mudrejsia a netrvala tvrdohlavejsie na svojom, ale ked mne islo o zivot aj tak by ma asi nikto nepocuval....a vlastne aj jej.....takze asi ina cesta nebola.

slavusal
10. máj 2013

@ivinka77 a to ti už malá sedí? či ju musíš podoprieť niečim?

slady
10. máj 2013

aj my dnes len dve kojenia, jedno v noci a jedno nad ranom, po tom este hodinku pobuvala do siestej 🙂

slavusal
10. máj 2013

@alyze no práveže ja to mám väčšinou v paži, nie som z tých, čo majú vrtuľu v zadku.A 😀 😀 😀 j mm mi povedal, hlavne že je malý v pohode a aj ja. A ked príde z roboty, aby som bola ok, a nie nervozna. Lenže teraz tu mám už taký stav, že to začína vadiť už aj mne. 😠 😠

slady
10. máj 2013

@slavusal tak to mas mile, moj chlap sice nic nepovie, iba ak je to uz velmi dlho pretrvavajuci stav, ale vidim na nom ze je nervozny ked je bordel tak sa snazim, ale velmi to nevidno :-/

ivkasendy
10. máj 2013

@slavusal @slady tak ja milujem ked moj pride a sa spyta, ze co som cely den robila... vtedy nech vsetci svati stoja pri nom 😠 😀 😀 😀

nikiniki
10. máj 2013

ja mam v sebe mat tip top a zeniem k tomu aj nasilim 😀 aj syna. No napriek tomu mojmu chlapovi to nestaci on ma stale pocit ze on by to lepsie urobil a bude buzerovat 😎 😝

slady
10. máj 2013

moj sa len spyta, preco je tu vsade taky bordel, ja mu poviem zlatko lebo si po sebe neupratujes a jeho nasledny argument: v takom bordeli sa to ani neoplati vacsinou ukonci debatu. potom sa s nadavanim pusti do upratovania on 😀 ale tento scenar nie je casty, vacsinou ked je bordel tak rovno bez slova zacne pratat a pozera sa pri tom na mna ako keby som mu zavrazdila steniatko. ten pohlad znamena ze: dosiel som z roboty unaveny a zniceny a este aj tebe musim pomahat, preco musim robit vsetko ja, ja chudak. tak ho vzdy pekne pochvalim ked skonci a podakujem ako mi velmi pomohol aj ked na druhy den to po nom musim pravidelne vsetko spravit znova, ale tak pre dobry pocit a pokoj v rodine sa tvarim aky je superman a aka som ja chudera vytazena a ako mi strasne pomaha a ako by som to bez neho nezvladala 😝

mata884
10. máj 2013

@slady ty si riadne cislo 😀 😀 😀 😀 😀 😀

slady
10. máj 2013

aby ste boli v obraze ako vyzera efektivne upratovanie ktore po tom musim aj tak nadruhy den robit zas ja: pozbiera chumace prachu (namiesto vysavania), popreklada veci zo zeme na nabytok (namiesto skrin), poutiera v kupelni umyvadla hajzlakom (😀 😀 😀 na tom sa len bavim) a naleje do zachoda savo. popripade este kde tu nieco poutiera hajzlakom ak treba. To sa potom cistotou vsetko len tak blysti. jasne ze sa potom cuduje ako to ze ja nestiham upratovat ked on ma cely byt spratany za 15 minut takymto stylom 😀 CHLAPI! 😀

slady
10. máj 2013

@nikiniki my nasho zase vedieme k britskej zdvorilosti, akurat dnes poobede som ujukala stastim ked mi namiesto obvykleho "I dont like it" - nechuti mi to (to hovoril vzdy ked dojedol a uz si neprosil lebo bol plny) povedal "I am finished mummy, thank you for the dinner, may I leave the table?" - Dojedol som mami, dakujem za veceru, mozem odist od stola? ze pysna mater som dnes. nevadi ze vcera pri kupani vytopil kupelnu aj chodbu 😀

slady
10. máj 2013

zorka zaspala na decke pri hrani na brusku! odpadnem 😀 unudila som ju 😀