icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

alyze
autor
15. máj 2013

@ivinka77 mna by pod noz nikto nedostal, to radsej budem hladovat a makat jak blazen 😀

alyze
autor
15. máj 2013

@nikiniki ja som tiez pijavala vineu a s bubliniek si nerobim hlavu, aj mineralku s bublinkami pijem 😉
vtedy som dost mlieka, ale neboj nikdy mi nestriekalo, nemusi ti striekat, aj ked ho je dost 😉

alyze
autor
15. máj 2013

inak dnes som sa vazila a bolo tam 77, snad to tam bude aj po vikende, cez tyzden sa drzim, ale vikend to vzdy pokazi 😒

alyze
autor
15. máj 2013

vyzeram, ako by som trpela samomluvou 😀 ale tak mam chvylku casu, mala spinka, tak sa vykecavam 😀
inak aj mne uz skoncili zlate časy, vcera dosiel menzes 😠
tak mozeme plodit dalsie 😀 😀 😀 😀 😀
kto ide do toho ? 🙂

mata884
15. máj 2013

@nikiniki gratulujem sestre. A nech si uz len uziva matersku.

tinasc
15. máj 2013

@alyze no mne sa zobudil krpec po 5 minútach, čo som ho spiaceho dala do postieľky 😕 a my plodiť už nebudeme určite 🙂

mata884
15. máj 2013

@alyze prijemne plodenie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 .

slady
15. máj 2013

@alyze my!! ale az tak o dva roky 😀 skor sa pri mojich dvoch dabloch k obcovaniu aj tak nedostanem 😀 😀 😀 😀 😀

evamarcel
15. máj 2013

@slady moja ty mozes jest do prasknutia jak ti fajne bud len a len rada a jedz tie nutelove rozky do osalenia co ja by zato dala ja resp. aj ja jem ale zial to aj vidno ☹

slady
15. máj 2013

@evamarcel ale to nie je len o vahe ale aj o zdravi a o pocite, tiez sa musim krotit inak som jak mechom udreta a ked zeriem vela sladkosti obchadza ma candida 😀

ivka228
15. máj 2013

@slady vcera som mala zdravu chvilku a kupila som si pseno, tak nemohla by si mi este raz napisat ten tvoj recept na tu sladku verziu?

ingeborgnicol
15. máj 2013

@slady no ja mam podozrenie tiez na tu svinu ale na prsnikoch...nikde inde, ale neni so si ista
@ivka228 skoda ze ste neboli, ale nevadi, nabuduce. a kde si si kupila pseno? a co s no m urobis?
@alyze ty by si fakt teraz isla do druheho?
ja som death aj z toho jedneho ☹ nohy necitim.

evamarcel
15. máj 2013

@alyze no mne uz stacia dve tak len pekne plodte🙂))

evamarcel
15. máj 2013

@slady jejej to som nevedela ze zo sladkeho je kandida... ja ho zerem na tony ale dnes ked som bola pozriet kolegyne som sa normalen ze hambila tak ma tak ukludnili ze co chcem po dvoch detoch ale ta chcem ...

evamarcel
15. máj 2013

ja nechapem vsade pisu ze dojcenim sa chudne ja neviem asi som vynimka co potvrdzuje pravidlo ci co....

evamarcel
15. máj 2013

@alyze si prestala jest sladkosti ci aj pecivo ze chudnes?

slady
15. máj 2013

@evamarcel nie len ze zo sladkeho je kandida ale ked ju uz mas tak si pyta, pretoze sa sladkym zivi, takze ked uz raz chytis kandidu mas vacsiu chut na sladke lebo svina si pyta papkat.

ingeborgnicol
15. máj 2013

ja uz nechudnem. chcem mieko. samozrejme bezne opatrenia budem robit aj papat podla 90 dnovky, ale az tak sa obmedzovat ako tento tyzden co bol nie. uplne mi staci aby som nepirberala uz. kym nedokojim, bohuzial ja si musim vybrat. mlieko alebo kila.

slady
15. máj 2013

@ivka228 das jeden diel psena a tri diely tekutiny - vody alebo mlieka - ja davam salku psena a dve mlieka a jednu vody. ale uplne najsamprv musis pseno 3x sparit - cize zaliat vriacou vodou a zliat - tak sa preplachne, inak by bolo horke. no a potom ako ho 3x sparis, tak ho kydnes do hrnca, pridas 3 diely lubovolnej tekutiny, prisladis ak chces - ja davam lyzicu medu, a 15 minut varis na slabom ohni. a ked sa ti rozvari a tekutina je vyparena viac menej, tak si ja pridam este orechy a hrozienka a trosku masla a sezerem so surovim ovocim najlepsie ako prilohou 🙂 aaa aj skorica je v tom fajna este.

evamarcel
15. máj 2013

@slady tak ktovie ci ju nemam lebo zeriem sladke jak salena

evamarcel
15. máj 2013

@ingeborgnicol ved to nika ze ja tiez riesim svoj vyzor a zaroven predsa len este by som chcela kojit a tak drasticky sa pritom chudnut neda a ani zumbovat co ma stve asi najviac, ale zas dat dietatku to najlepsie je prvorade

evamarcel
15. máj 2013

@ingeborgnicol no co som dnes bola v robote a kolegyna mi vravela ze uz je babka a ta jej nevesta nekoji skoro od zaciatku ze ona sa proste rozhodla ze dieta ked sa vela budilo a plakalo od hladu dala flasu a teraz sa ma super celu noc spinka babke da maleho ide do solarka, do fitka............. kojenie je dost o obete ale ked uz budu velke tie nase dietky tak budeme s laskou spominat ako sme ich kojili tiez ked som maleho kojila do 2,5roka som ani nechcela velmi odstavovat co to bolo take mile to ma normalne hladkal st ymii jeho baculkatymi ruckami po tvari potom som ho odstavila kvoli tehotenstvu mala som 7mes. pauzu a zas kojim ...ale obcas uz mam take depy ze to uz dlho tak dokopy kojit

evamarcel
15. máj 2013

@slady no co Zorka ako jej ide vecerne zaspavanie podari sa ti tak ze ju nenechas uplne revat ale sa stale ukazes?

slady
15. máj 2013

polrocna zena 🙂

ingeborgnicol
15. máj 2013

@evamarcel no to hej, dlho kojis, ale ver mi, ze nic nemozes pre svoje dieta urobit viac, velmi dobr robis keby ja som mohla tolko kojit ako ty. ver mi ze tie dva roky co budes kojit alebo kolko su le odrobina z toho co sa potom nachodis do solarka a kade tade Mne tak odrastol syn ze somani netusila kedy a tak by osm sa rada vratila k jeho detstvu a to sa uz neda 🙂

zabka29
15. máj 2013

@evamarcel No ja neviem...celý život mám problém s váhou...ešte na VŠ som mala pri svojej výške 165 cm aj 67 kg a teraz mňa to kojenie úplne vysáva.....sama som z toho prekvapená a aj sa kvalitne prejedám hlavne podvečer, keď deti spia.Určite nie som chudá, ale chvalabohu cítim sa fyzicky dobre, ak odpočítam neznesiteľné bolesti chrbta, nôh, celulitídu, faldičky na bruchu, skoro žiadne vlasy na hlave, tvár vyťahanú od slnka aj s pehami, ktoré by mi závidela aj PIPI.....no jednoducho som aká som, ale som mamka a keby som vedela, že mojim deťom nikdy nebude nič chýbať, mala by som aj ďalšie 😉 😉

ingeborgnicol
15. máj 2013

@slady zlata maskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 🙂 uzasna je 🙂 pocuj zena. ty ju mas doma z v kratkom? ja by som aj lebo ich mam vela, viac ako s dlhym 🙂 ale sa bojim este v dome nemame moc horuco.

doming
15. máj 2013

@evamarcel 🙂 ej počkaj ešte ťa pochvália, že ako dobre vyzeráš....tak ako ja som sa doteraz ukľudňovaôla, že som po pôrode, ale tak prešiel skoro pol rok a zo mňa nejak neubúda :P a každý večer si poviem, že už dosť, začnem konečne zdravo jesť...a stále mi to nejak nevychádza...dúfam, že raz to prelomím 🙂

evamarcel
15. máj 2013

@ingeborgnicol to mas pravdu je to pekne ....ale zas myslim ze tiez sa nic nestane ked sa dieta nekoji resp. nekoji dlho ved nasa generacia odchovana je na sunaroch a sme tu ....neviem mozno aj prilis velka osveta kojeniu je dnes

neviem pri prvom som bola asi obetavejsia ci co ako teraz ci je to uz tym ze som dlho na materskej uz si myslim ze zena musi aj kus zit a venovat sa aj sebe samej kus vydychnut a nast nejaku aj inu zalubu okrem deti ...a v tom to kojenie vidim ako dost obmedzujuce

ingeborgnicol
15. máj 2013

@zabka29 ako si to krasne zabka napisla🙂 skoda ze sme s adnes nestretli, ale malicka bola hotova, ledva sa drzala nanohach, na stretku sa vybesnila, mali tam fajny koberec, tak som ju tam nechala valat sudy. doma nemoze, lebo tu ame psa a a panicky sa bojim aj nejakeho chrobaka 🙂 ale tam bolo v pohodke koberec a pln vela miesta, tak sa vybesnila a doma uz len odpadla 🙂)))