Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@tinasc ma sto kazov ale jeden ma taky ze riadny a z casu na cas ho boli, no vzdy ked pridem k zubarke tak zdrha a ona mi na to vzdy povie ze ho nema ako osetrit ked nespolupracuje a ze kym sa da musime pockat kym nebude mudrejsi. no pomaly sa tusim prestava dat. zapal zatial nema, to mu sledujem stale, dokonca mi dala zubnica minule tu hmotu cim pecatia zubky ze mu to mam vycistit a sama zapecatit lebo odo mna si da, tak se to spravili a bol chvilu pokoj no uz sa mu to trochen vydrolilo a zase problem. a to neje NIC sladke, v zivote nemal lizatko a cokoladu len na vianoce a aj to len malicko, bo nemam rada ked je po cukre hyperaktivny a neposlucha. no vcera zjedol makovy rozok, tak z toho asi.
Babule, cim potierate drobcom stipance? Sa vela komarov a inej havede vyrojilo, tak sa radsej spytam...I nicim? Prejde same?
moja malicka spinkala iba hodku na obed clovece!tak som ju teraz znova ulozila tak uvidim ci zasi, lebo sa obavam ze skoro osm ju po hodine ulozila, ale uz sa s nou nedalo 🙂 ale napraskala sa tak, ze pomoc....do polievocky som jej na niektorej tu z babeniek radu dala nestle kasicku a isla sa zadusit s tym jake fajne
moj wilcuch zaspal tak ak zorka da tak ideme aj my si schrupnut, inak dnesok asi nedam.
tak som si dnes schrupla sviezich 40 minut so Zorusou, WIlcu potiahol zo tri hodiny 🙂 vecer ho do postele nedostanem ani pacidlom.
ked sme pri tom stipani, mne sa dnes do bytu dobijala najvacsia osa aku som v zivote videla, normalne mi klopala na okno a hladala medzierku kade by vosla dnu, asi 5cm do dlzky fuj strasne som sa jej zlakla az som musela rolety zastriet. dufam ze uz odisla, odvtedy som sa nebola pozriet 😖
@ninison no kupila som od nestle prvu kasicku 🙂 klasicka obycajna a zahustila som. napraskala sa do popukania, az som sa jej bala davat. skusala som jej davat aj vyzivky, ale nechce. ale za obedom sa ide zblaznit.
@ingeborgnicol ty tu chces co v nasej skupine? ty sem uz nepatris, hes hes🙂!
ved to dofrasa, ja schyzofrenicka....neboj tu pitou ingeborgnicol som poslala do pecka 🙂 krava jedn ajak sa sem pcha nikto ju nevolal a este aj odpisuje za inych 🙂)))))))
Inak moja dcerka sa treti krat uz po ulozeni s placom zobudila, raz som jej dala didu ale potom som skusila ju nechat tak a zaspala, neviete z coho to moze byt? ja osm uz zoufalec 🙂 nieco ozno robi zle a skodim jej a neviem co, nemoze ju boliet brusenko? pila som vineu (inak diki za radu na mliecko super) a nemohli jej poskodit bublinky? ci?
@nikiniki toto keby som aj ja vedela, no Zora bola dnes cez den nepokojna jak fras a zistila som ze mala zapchu a nevedela si kaknuc, ked som jej pomohla trosku tak uz bol pokoj, pred tym ani polozit a po tom zmena o 360 stupnov, tak mozno ju brusko tlaci, daky prd, alebo grg alebo daco... ci? zima jej nie je?
@ingeborgnicol prosim ta odid hej? 😝
No my sme mali dnes navstevu a vysledok bol, ze moje neplacuce dieta revalo jak tur a nevedeli sme ju utisit...ale uz spi jak drevo. No asi by navstevy mali chodit castejsie, aby si zvykla, som zvedava, co bude ked dojdu svokrovci v sobotu s mojou mam...hmmmmm
inak, pekne ako vsetky vase deturence papaju, len tej mojej akosi nechuti 😖 uz sme skusali mrkvu, zemiak, kalerab, petrzlen a dnes kupovanu prvu tekvicu, no nie a nie do nej nieco dostat... ked si uz konecne myslim ze nieco prehltla, vzapati to vypluje... skusam vsetko mozne aby som ju motivovala, no zda sa ze jej nechuti 😒 srandy pri tom mame kopec, ale uz ma to pomaly prestava bavit 😒
@ivkasendy mojej znamej dcera bola taka vymyselnicka ze jej normalne babatkovske jedla nechutili vobec a zacala normalne jest az ked jej zacali davat normalne jedlo - to co jedla cela rodina a v normalnom skupenstve, mala asi 9 mesiacov, dovtedy bojovali marne s kasickami 😀 inak vobec sa jej necudujem, ja po Zorke nedojedam lebo rozpucenu zeleninu bez chuti fakt nemusim. Cudujem sa ze to tie deti vobec jedia 😀
Ahojte no musime sa pochvalit mame už 8 kg 😀 .Papame skoro všetko až sa ho bojim krmit dnes nastu pujem do prace a manžel je na materskej 😀

@kaktusik007 aha takto 🙂 som som, neboj 🙂