icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

tinasc
16. máj 2013

@kaktusik007 aha takto 🙂 som som, neboj 🙂

slady
16. máj 2013

@tinasc ma sto kazov ale jeden ma taky ze riadny a z casu na cas ho boli, no vzdy ked pridem k zubarke tak zdrha a ona mi na to vzdy povie ze ho nema ako osetrit ked nespolupracuje a ze kym sa da musime pockat kym nebude mudrejsi. no pomaly sa tusim prestava dat. zapal zatial nema, to mu sledujem stale, dokonca mi dala zubnica minule tu hmotu cim pecatia zubky ze mu to mam vycistit a sama zapecatit lebo odo mna si da, tak se to spravili a bol chvilu pokoj no uz sa mu to trochen vydrolilo a zase problem. a to neje NIC sladke, v zivote nemal lizatko a cokoladu len na vianoce a aj to len malicko, bo nemam rada ked je po cukre hyperaktivny a neposlucha. no vcera zjedol makovy rozok, tak z toho asi.

tinasc
16. máj 2013

@slady tak dúfam, že z toho nebude mať nejaké väčšie problémy, snáď ho obídu... ale keď nespolupracuje, tak sa nedá nič robiť...

slady
16. máj 2013

@tinasc dakujem, dufam aj ja, no nie je mi to tri krat jedno, dufam ze sa mu od nich nepokazia sestky alebo tie trvale pod nimi... niekdy by som bola najradsej keby mu ho vytiahli a bol by pokoj, aj ked viem ze to tiez ne je dobre riesenie... tak uz len uvidime.

tinasc
16. máj 2013

@slady držím vám palce 🙂 ja som bola pred dvomi dňami u zubárky, som si tam posedela, ale dúfam, že nadlho budem mať pokoj...

slady
16. máj 2013

@tinasc haha ja som bola pred tyzdnom, jak som si tam fajne oddychla na tom kresle! 🙂

janulka_s
16. máj 2013

Babule, cim potierate drobcom stipance? Sa vela komarov a inej havede vyrojilo, tak sa radsej spytam...I nicim? Prejde same?

nikiniki
16. máj 2013

moja malicka spinkala iba hodku na obed clovece!tak som ju teraz znova ulozila tak uvidim ci zasi, lebo sa obavam ze skoro osm ju po hodine ulozila, ale uz sa s nou nedalo 🙂 ale napraskala sa tak, ze pomoc....do polievocky som jej na niektorej tu z babeniek radu dala nestle kasicku a isla sa zadusit s tym jake fajne

slady
16. máj 2013

moj wilcuch zaspal tak ak zorka da tak ideme aj my si schrupnut, inak dnesok asi nedam.

nikiniki
16. máj 2013

@janulka_s zatial ju nic nestiplo a dufam ze ani nestipne...my nemame na stokke tu sietku a neviem ci ju kupovat dobra tema

ninison
16. máj 2013

Tak sa aj my pridáme k prikrmovanym deturam. Po mrkve nás bolelo bruško tak dnes zemiačik. Inak chuti jej moc 🙂 podľa mňa by spraskala kľudne celú misku.
@nikiniki jej prosím porad akú kasicku.

slady
16. máj 2013

tak som si dnes schrupla sviezich 40 minut so Zorusou, WIlcu potiahol zo tri hodiny 🙂 vecer ho do postele nedostanem ani pacidlom.

slady
16. máj 2013

ked sme pri tom stipani, mne sa dnes do bytu dobijala najvacsia osa aku som v zivote videla, normalne mi klopala na okno a hladala medzierku kade by vosla dnu, asi 5cm do dlzky fuj strasne som sa jej zlakla az som musela rolety zastriet. dufam ze uz odisla, odvtedy som sa nebola pozriet 😖

adel22
16. máj 2013

@slady a nebol to srsen? 🙂

ingeborgnicol
16. máj 2013

@ninison no kupila som od nestle prvu kasicku 🙂 klasicka obycajna a zahustila som. napraskala sa do popukania, az som sa jej bala davat. skusala som jej davat aj vyzivky, ale nechce. ale za obedom sa ide zblaznit.

nikiniki
16. máj 2013

@ninison to som ti samozrejme odpovedala ja len ako ingeborgnicol 🙂 to ja a moja schyzofrenia, musim si ten nick uz zrusit, lebo mi ho tu automaticky prihlasuje.,to je stary moj nick

adel22
16. máj 2013

@ingeborgnicol ty tu chces co v nasej skupine? ty sem uz nepatris, hes hes🙂!

nikiniki
16. máj 2013

ved to dofrasa, ja schyzofrenicka....neboj tu pitou ingeborgnicol som poslala do pecka 🙂 krava jedn ajak sa sem pcha nikto ju nevolal a este aj odpisuje za inych 🙂)))))))

nikiniki
16. máj 2013

Inak moja dcerka sa treti krat uz po ulozeni s placom zobudila, raz som jej dala didu ale potom som skusila ju nechat tak a zaspala, neviete z coho to moze byt? ja osm uz zoufalec 🙂 nieco ozno robi zle a skodim jej a neviem co, nemoze ju boliet brusenko? pila som vineu (inak diki za radu na mliecko super) a nemohli jej poskodit bublinky? ci?

slady
16. máj 2013

@adel22 fuuj ja neviem strasne som sa bala 😀 stale ked si na to spomeniem tak ma strasie bleee hnusne zviera.

slady
16. máj 2013

@nikiniki toto keby som aj ja vedela, no Zora bola dnes cez den nepokojna jak fras a zistila som ze mala zapchu a nevedela si kaknuc, ked som jej pomohla trosku tak uz bol pokoj, pred tym ani polozit a po tom zmena o 360 stupnov, tak mozno ju brusko tlaci, daky prd, alebo grg alebo daco... ci? zima jej nie je?

slady
16. máj 2013

@nikiniki ja pijem bublinky furt kazdy den a v pohode, spinka bars jako nezavisle od toho, raz dobre a raz zle.

slady
16. máj 2013

@ingeborgnicol prosim ta odid hej? 😝

adel22
16. máj 2013

No my sme mali dnes navstevu a vysledok bol, ze moje neplacuce dieta revalo jak tur a nevedeli sme ju utisit...ale uz spi jak drevo. No asi by navstevy mali chodit castejsie, aby si zvykla, som zvedava, co bude ked dojdu svokrovci v sobotu s mojou mam...hmmmmm

ivkasendy
16. máj 2013

@nikiniki aj moja sa v poslednom case tak zacala budit... kazdu chvilu musim but dat didku alebo aspon upokojit... a kvoli svetlu sa nam posunulo zaspavanie, predtym medzi 19-20, teraz zaspi az okolo 21.00, takze vecer o zabavu postarane 😅

ivkasendy
16. máj 2013

inak, pekne ako vsetky vase deturence papaju, len tej mojej akosi nechuti 😖 uz sme skusali mrkvu, zemiak, kalerab, petrzlen a dnes kupovanu prvu tekvicu, no nie a nie do nej nieco dostat... ked si uz konecne myslim ze nieco prehltla, vzapati to vypluje... skusam vsetko mozne aby som ju motivovala, no zda sa ze jej nechuti 😒 srandy pri tom mame kopec, ale uz ma to pomaly prestava bavit 😒

slady
16. máj 2013

@ivkasendy mojej znamej dcera bola taka vymyselnicka ze jej normalne babatkovske jedla nechutili vobec a zacala normalne jest az ked jej zacali davat normalne jedlo - to co jedla cela rodina a v normalnom skupenstve, mala asi 9 mesiacov, dovtedy bojovali marne s kasickami 😀 inak vobec sa jej necudujem, ja po Zorke nedojedam lebo rozpucenu zeleninu bez chuti fakt nemusim. Cudujem sa ze to tie deti vobec jedia 😀

emmka9
17. máj 2013

Ahojte no musime sa pochvalit mame už 8 kg 😀 .Papame skoro všetko až sa ho bojim krmit dnes nastu pujem do prace a manžel je na materskej 😀

mata884
17. máj 2013

@emmka9 och...nechcelo by sa mi este do prace. ☹

ivinka77
17. máj 2013

@emmka9 boze do prace ? tak skoro ? :( tak to nezavidim :( musis ?