icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

nikiniki
19. máj 2013

@tinuska1112 ake maju krasne tie este bezzube usmevy a ciapocku mate krasnu.....idem kuknut na ten lepok ze odkedy

nikiniki
19. máj 2013

@ivinka77 NO VED TO...ALE MAM NEJAKE MATERSKE V MRAZAK, KAZDY VECER TAM ODLOZIM OKOLO 60 ML Z DVOCH ODSAVANI. UZ VSTALA PRINCESSA, lucim sa zatial 🙂

ivinka77
19. máj 2013

@nikiniki ja sa rada pridam... ja sice bolesti nemam, ale som tak neskutocne unavena z tych kil navyse, ze to ani mozne neni...a nehovoriac o tom, ze sa potim jak slonica :( a fucim bruatalne....a ked si predstavim, ze o mesiac tu bude hic a mam ist s babami niekam k vode...tak dovi dopo...v tomto stave ani nahodou... :(

tinasc
19. máj 2013

@nikiniki my nehovor, my sme hore už od piatej... pomaly je to pravidlo, ak spí do 5.30 tak som šťastná 🙂 potom si pospal pol hodinku idem ho uložiť znova 🙂

tinuska1112
19. máj 2013

@ivinka77 aj my používame mliečko z DM-ka..malá ho dokonca znáša omnoho lepšie, ako Nutrilon.. z toho sme mali také koliky, že už radšej na to obdobie ani nechcem spomínať.. od štvrtého mesiaca dávame mliečko z DM-ka - Babylove a je to super 😉 A zľavu sme cez týždeň boli využiť aj my... zásobili sme sa mliečkom, kašami , obrúskami.... super sa to oplatilo 😝

ivinka77
19. máj 2013

@tinuska1112 ja este kojim, takze ja sa chystam na toto mliecko na veceru.....http://www.feedo.sk/shop/nestle-mliecko-s-kasou... nie na umele...

nikiniki
19. máj 2013

no teraz pozeram ze odporucaju fakt skvor, kym je viac na mm, aby sa predislo tym alergiam a stihlo si vytvorit dostatok protilatok
http://www.porodnice.cz/node/40305 http://www.porodnice.cz/node/38907

nikiniki
19. máj 2013

pocujte baby a ta DM zlava plati len dnes? a to su ake tie DM vyrobky? ja tym moc z obchodnych sieti neverim, ale uz viacere ste pisali ze s nimi mate lepsie skusenosti.....inak dnes je vonka krasne sa tesim na prechadzku, spraskali sme s kyslmym xichtikom stvrt vyzivky jablkovoslivkovej, lebo slivky este nie su, pozriem dnes co maju fajne este

nikiniki
19. máj 2013

@ivinka77 to ked sa vola mliecko s kasou to je fakt mliecko s kasou? alebo iba mliecko ktore sa moze pridavat do kasi a do jedla napriklad k susienkam a nie je to Um? ci ako to vlastne je?

ivinka77
19. máj 2013

@tinuska1112 ja este kojim, takze ja sa chystam na toto mliecko na veceru.....http://www.feedo.sk/shop/nestle-mliecko-s-kasou... nie na umele...

ivinka77
19. máj 2013

@nikiniki je to NEstle mliecko s kasou... je to vraj hustejsie ako mliecko a riedsie ako kasa... len zohrejes a moze pit...nemusis rozrabat... tak to chcem skusit a davat jej to na striedacku vecer pred spanim , raz to, raz kasu... uvidime, ako jej to bude chutit... a ta zlava bola tusim od 13 do 19.5 cize dnes posledny den....ale inak tie zlavy tam byvaju dost casto...je to tusim na vsetok detsky sortiment , okrem pociatocnych mliek a plienok... inak na vsetko, co sa deticiek tyka...

tinuska1112
19. máj 2013

@ivinka77 no jasné, keď kojíš, nebudeš predsa dávať umelé.. ja len taj globálne.. nedám na tie ich výrobky dopustiť.. zatiaľ samé pozitívne skúsenosti.. aj v testoch niekedy obstoja najlepšie.. už som videla testy na pracie prášky, kde vyhrali, aj testy na tie opaľovacie mlieka tu minule niektorá babenka dávala a vyhrali DM mliečka, taktiež umelé mliečko vyhralo .. a sú neporovnateľne lacnejšie, ako značkové výrobky.. 🙂)

tinuska1112
19. máj 2013

@ivinka77 no jasné, keď kojíš, nebudeš predsa dávať umelé.. ja len taj globálne.. nedám na tie ich výrobky dopustiť.. zatiaľ samé pozitívne skúsenosti.. aj v testoch niekedy obstoja najlepšie.. už som videla testy na pracie prášky, kde vyhrali, aj testy na tie opaľovacie mlieka tu minule niektorá babenka dávala a vyhrali DM mliečka, taktiež umelé mliečko vyhralo .. a sú neporovnateľne lacnejšie, ako značkové výrobky.. 🙂) A ešte keď sú zľavy... tak sa to véééľmi oplatí 😝

ivinka77
19. máj 2013

@tinuska1112 ja som tiez spokojna s DMkou... aj plienky tam kupujes ? inac ty si priamo z PP ? lebo ja som povodne zo SNV 🙂

tinasc
19. máj 2013

@ivinka77 aj ja môžem DM- ku 🙂

tinasc
19. máj 2013

tak a krpec zaspal až teraz... asi to bude obedný spánok... ufff... blbé, že to tak napíšem, ale dni, keď sú všetci doma sú pre nás ťažké, pretože krpec má mnoho podnetov, od malej, od tatina a tak... akonáhle sa objaví dcéra, tak sa na ňu rehoce a je po spaní, nehovoriac o tom, že stále trieska dverami, vykrikuje... mm zase stále kdesi labzuje, no som radšej, keď sú v škole a v družine a v práci... máme aspoň svoj pokoj 😀

tinuska1112
19. máj 2013

@ivinka77 jasné, kupujem tam aj plienky... ja som priamo z PP 🙂

nikiniki
19. máj 2013

no tak y sme sa vratili z dobyjania HMtesca. takze safari keky mali za 1,79 akcia a aj kopec vyzivok. to je dobre ze tym, ze su tam vsetky znacky, tak stale je nejaka vo velmi dobrej cene, napriklad dojcensku vodu som kupila za 29cent. a volala som aj laktacke, tak mi vravela preco nie su tie sttistiky vlemi presne, a ze by sa predsa len ten lepok nemal pred 8mym mesiacom, ale nie je to na 100% asi kazdy povie ine. ona dala na 8y mesiac a syn jej dostal alergiu, ale prisli na to omnoho neskvor, lebo sa nevyhadzal hned, ale az o dost dlho mal cervene fliacky na tvari a nevedli z coho, doslovne cervene licka mal......a bolo to z lepku. ale tak sm e zase zohnali bezlepkove piskotky a kupli sme a aj ryzove chlepbiky odporucila ze to je zdravsie do ruky. zatial sme dali ten sunarkovy keksik, aby sme videli vysledky o 2 tyzdne s malinkatou idem na alergologicke testy apotom budem davat ryzove.......a inak ani nehovorim ako vyzera nas kociar, ako cigansky smetiak,vsade keksy, ale mala spokojna prenaramne. to je normal? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

nikiniki
19. máj 2013

A inak som pozerala teraz v Hmtescu tak tie mliecka stoja 2,45 u nas co si poslala link.....dobre drahy spasy clovece tieto detske veci

nikiniki
19. máj 2013

Ja som este z Dmky nikdy nic nebrala , ja ju mam daleko a okrem toho sme sa bali, radsej sme rali len tie znackove chrobacatku malickemu ked sme prisli domov, ved to bolo take jak jedno kurca, bali sme sa jak hadi, teraz uz by som sa nebala.

ivinka77
19. máj 2013

@nikiniki videla som uz aj bezlepkove piskoty, ak nechces davat lepok este , teraz je kopec vyrobkov bez lepku, kedze na kaydom rohu kopec celiatikov :(

nikiniki
19. máj 2013

len to mam fakt daleko, maju tam riadneaj ze vyzivy a prikrmy a keksy a taketo veci? oplati sa tam ist? lebo plienku znacku nebudem menit pouziva latkove s pamperskami na striedacku, ale mozno nieco ine by som vyskusala

nikiniki
19. máj 2013

@ivinka77 hej diki ved som pisala ze sme kupili 🙂

doming
19. máj 2013

@evamarcel tak to máte doma určite veselo 🙂

doming
19. máj 2013

@slady taaak to som teda radaa, že v tom nie som sama...🙂 ale ja myslím že to nejak zmakneme a časom sa to zlepší:P

nikiniki
19. máj 2013

@ivinka77 no dobre tak mam tie keksy, cize ej ich dam bud do ruky, alebo do ovocnej vyzivy. a oni este tam pisu ze mozem aj do mlieka, alebo kase, tato jak dzecko mojo? mam svoje mraznickove mlecko, tak do toho rucim susienku i hotovo? boze ved ja som to mojej puberte spokojne robievala......ale nepametaaaam mama

tinasc
19. máj 2013

@nikiniki to je v pohode, že si nepamätáš, čo si robila svojej puberte... ale ja si už nepamätám ako som to robila ja pred 7 rokmi 😀

nikiniki
19. máj 2013

to co ma byt? namiesto 2 a pol hodinoveho spanku najprv hodina a pol potom par dni hodina a teraz pol hodina??????????stalo sa va niekomu nieco take?

nikiniki
19. máj 2013

@tinasc ja si to vazne vobec nepametam 🙂)))

slady
19. máj 2013

@nikiniki ja som tak robila, bud rozmocila v mleku, alebo rozmrvila a rozmocila v jablku alebo do hrste, s wilom, zorec chutnala chrumku ale nevedela sa trafit do dutiny, a ak sa aj trafila tak nevedela co s tym, musime trenovat 🙂 a ked spominate tie alergeny pred siedmym mesiacom - to akoze mozem dat aj med?