icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

slady
19. máj 2013

@nikiniki ja som retarder, a som si neulozila tu adresu mailovu na tu tvoju dochtorku, mas ju este niekde? chcem sa s nou porozpravat o predkozke 😀

tinasc
19. máj 2013

@nikiniki však ani ja 🙂 a s tým spánkom to sa mi stáva pravidelne, ja nikdy neviem koľko bude spať... a dnes mi malého po polhodine zobudila krpaňa... ☹

slady
19. máj 2013

baby radte, ja v poslednom case nespavam kvoli starsiemu - po tom ako mi preplakal skoro celu noc kvoli zubku robi mi presne to iste ale nie kvoli zubku, vzdy si najde iny dovod ale to iste - zacne okolo pol noci brutalne nahlas plakat a nekomunikuje, nepovie preco, len reve a reve ako sisi, a nakoniec z neho vylezie nieco ako ze chce ist na gauc, alebo pozerat film alebo jest ryzu alebo proste hocaka hovadiana reve a reve a neda sa utisit, vcera reval o 2 v noci a po 15 minutach som z neho dostala ze on chce maslo!!! chapete to niekto? a po tom ako sa utisil nejakym zazrakom tak sa prehadzuje celu noc, lieta mi po celej posteli a sem tam sa zobudi a pofnuka este trochu a proste uplne zle nekvalitne spi. je to spojene aj s tym ze cez den sa horsie sprava, neposlucha, je uplne jak hluchy niekedy jak ignoruje a vecer ho nie a nie zahnat do postele, lebo mi po obede odkvecne, aj teraz dospava uz druhu hodinu, neviem co mam s nim robit, v noci mame stres ze pobudi cely dom a kedze nas sused je majitelom bytu v ktorom byvame snazime sa byt potichu ze by sme na ulici neskoncili, no proste hruza, nikto sa nevyspi a este aj na pruser si zarobime, neiem co mam s nim robit uz to tak taha stvrtu noc, zoruska buva jak anjelik a ja hore kvoli tomu ze WIlo chce maslo. na porazenie!

gabikaadam
19. máj 2013

@ingeborgnicol Ahoj, ja kojím asi 10-12 krát dokopy. Stále pred spaním, aj po spaní. Cez deň 8-9 krát a v noci 2-3 krát. Zeleninku dávam okolo desiatej, ale stále zje len pár lyžičiek, takže musím ešte dokojiť, lebo sa z toho nevie najesť. Tiež mi zaspí na brušku, najprv sa zlostil, že sa nevie otočiť a teraz aj v noci kľudne zaspí, alebo sa pretočí spať. 🙂

slady
19. máj 2013

a este otazka: baby so zubatymi detmi, co robite aby vas nehryzli? Zorec si zvykla v poslednom case hryzt jak slak, pri kazdom kojeni ma pohryzie, ine nerobim len ju otlkam nech ma nekuse ale nepomaha 😀

nikiniki
19. máj 2013

@gabikaadam Dakujem, aj moja tak papala pred spanim a po spani, ale teraz je to horsie, dnes som ju nechala 3 hodiny!!!!!!!bez mliecka, co nikdy doteraz...a ona sa potom aj tak odpajalaa, no takto iste pridem o mliecko 🙂))to je dobre ze tvoja tolko chce, len ju prikladaj nech papka zlate moja 🙂)))a mojej prikrm chuti, dnes zjedla skoro 150 ml polievocky s kasickou 🙂

a mame prvy keksik aj druhy zasebou, bomba vec, bola ticho celu pol hodinu co sa nam vonku pokakala ☹ respektive poto dasiu poll hodinu kym sme dosli domov a ozuzlavala ako cenkovej decko ten keksik, to je bomba 🙂)))))))zlata bola.

nikiniki
19. máj 2013

@slady pocuj nahoadou to mam vystudovane a som si na ssto percent ista ze Viluch v noci spravcuvava svoju ziarlivost na Zorca......len neviem ci podvedomu, alebo vedomu...dam ti miniradu, skus ako keby preniest zodpovednost aj na neho. ze ty velky brat mas malu sestricku a pod skusime ju teraz nakrmit pod jej dat a pod...aby si nevsimol ako prerozdelujes cas medzi neho a ju. a ine finty. toto nie je vobec o masle a ani o zubku........ale pre istotu sa opytaj lekrky. a ja som ti adresu napisala ale kde je teraz, musim pohladat........

slady
19. máj 2013

uz som naslaaa uz som jej aj napisala 🙂

gabikaadam
19. máj 2013

@slady Ahoj, mňa malý nehryzie a to máme dva spodné zúbky. Predtým, ked mu vyšli, tak mi párkrát s ďasnami stisol bradavku, tak som zjojkla, že au a potom to urobil len párkrát. odkedy mu vyšli zúbky, tak ma ešte nepohrýzol. 😉 Asi si to zapamätal, drobček. 🙂

zabka29
19. máj 2013

@slady Ja som 2x zvískla AUUUUUUUUUUUU, že ma počuli aj susedia a stačilo to na, aby pochopila, že to sa nerobí 😠 😠

evamarcel
19. máj 2013

@nikiniki nika vies co mozno tvojej malej velmi chutia prikrmy a preto uz tolko mliecka nechce, mne doktorka vravela ze su take deti co im tak zachutia prikrmy ze potom je do nich horko tazko dostat mlieko. Dalsia verzia moze byt ze ty mas mliecka dost a mala si s nim vystaci na tri hodky je syta teraz maju aj silnejsi tah a za par minut sa najedia, mne mala taha len taku minutku max dve tiez si stale myslim ze sa urcite nenajedla davam jej hned prikrm a houby hra sa s nim nechce vobec tak zrejme je syta. Navyse ked ti mala v pohode v noci spi nebudi sa casto tak urcite je syta lebo by si asi v noci jedlo doplnala ktore nezie cez den ci nie? No a pribera ak ano tak je vsetko ok. Ja mam tiez uz take nervy z toho ako vyzeram a tiez si hovorim ze uz kaslat mlieko nemlieko uz so sebou musim nieco robit.

evamarcel
19. máj 2013

@slady drzim palce s Vilcom daj vediet ako ste dopadli nech sa to co najskor upravi.

evamarcel
19. máj 2013

@tinuska1112 ktore je to umele mliecko dm aky ma nazova ta humana ci co to tam je?

nikiniki
19. máj 2013

@evamarcel dakujem za radu. INak aj moja pise 1-2 minuty aj to ju 6x prekladam lavy a pravy prsnik, lebo sa odpaja, dnes som uz skoro plakala ved to je trapenie!Fakt aj 12x ju prelozim, lebo sa napije par sekund odpoji sa. Ona sa vlastne sama odstavuje.............

slady poslala som ti emajl ale teraz pozeram ze uz si nasla.

nikiniki
19. máj 2013

@evamarcel a ona tak pila aj bez prikrmov posledne dni preto som prikrmy zaviedla, ved uz mala 6 a pol mesiaca keby ze normalne sa koji ako dovtedy tak jej prikrmy este nedam....a pribera fajne, mam zavezo od zajtra ju vazit......

ivinka77
19. máj 2013

@slady nema nahodou nocny des ??? vraj to deti okolo 2-3 rokov mavaju :(

ivinka77
19. máj 2013

@nikiniki no supeeeeeeeer vidis...vravela som, ze cokolvek na zuzlanie do ruky je zaruceny recept na svaty pokoj aspon na chvilu, ked potrebujes 🙂 🙂 🙂 akurat, ze kocik a oblecko bude zase... od hlavy po paty 🙂

nikiniki
19. máj 2013

@ivinka77 no to teda aj je 🙂))))) mozem rano vyprat cely kociar.....ten na konci leta bude vyzerat teda 🙂))) ale 3 hodinova prechadzka zarucena v pohode bola

alyze
autor
19. máj 2013

@ingeborgnicol no tak ja to mam stale cez den kazde 3 hodiny a v noci kazde dve hodinky ☹ kedze stale zaryto odmieta prikrm, tak stale casto

nikiniki
19. máj 2013

@alyze stale ti takt casto odmieta prsnik? a co potom papa?lebo ja som preto zacala prikrmovat aby nebola hladna lebo netusim ci sa zo mna napapka, ono je pravda ze uz tahaju ovela silnejsie, ale ci dost, to ja neviem. zahada kojenia. to je nieco, naco ja nikdy nepridem 🙂

alyze
autor
19. máj 2013

@zabka29 tak uz aj ja mam po menzese ☹ neviem ci to zalezi od toho, kolko kojime asi je to individualne, lebo ja stale len cisto kojim a uz ma to dobehlo 😠

alyze
autor
19. máj 2013

@nikiniki cez den jej kolkokrat staci pit len z jedneho a to len 3 minutky a nevyzera hladno, tak jej to zrejme staci, len pred spinkanim sa dobre nadlabne s oboch 😀
a prikrmi u nas 0 bodov 😠 aj ked jej uz nieco dam do pusi, tak mi to hned vypluje a stale mame len prazenicku co sa tyka kaki, tak urcite nic nezie, nevim preco 😒

sssiska
19. máj 2013

@slady krasavica mala 😉

ivinka77
19. máj 2013

@alyze no ja som menzes mala uz po 4 mesiacoch a vtedy som tiez len cisto kojila...tak to asi nie je pravidlo s tym kojenim... :( a pri Teri som tiez od 5 mesiac dokrmovala a menzes dosiel az po 8 mesiacoch... tak bohvie, jak to funguje...

slady
19. máj 2013

@ivinka77 nie, to maval takze to poznam, ale toto neni ono, aj ked je to podobne ale pri tomto je hore a nespi, pri nocnom dese ako keby spal, neviem.

alyze
autor
19. máj 2013

@ivinka77 veru dojde si to jak chce 😀

alyze
autor
19. máj 2013

@slady dobra otazka 🙂 aj ja len trpnem, kedy ma s tým 😎 jednym zubkom dafne
uz ma kusla do prsta, teda neni to sranda 😝

nikiniki
19. máj 2013

My sa staviame za Slady s nasim vsetky opozdenim, nam zubok ani nahodou nehrozi 🙂)))))))))))))) ale predsa v niecom dibiehame. Dnes sa prvy krat pritahovala v stolicke na papanie a sama sa pritiahla do sedu, bola som velmi stastna ze predsa nie je uplne opozdena 😀 😀 😀 😀

ivinka77
19. máj 2013

@nikiniki aaale neboj, urcite nie je opozdena...ona sa rozbehne... neboj nic...a aj Viki je stale bezzuba 🙂

slady
19. máj 2013

no ja jacim ked hryzie aj jej prso vezmem a nedam a ked hryzne a nepusti tak aj capnem po licku ale ona sa smeje na tom, si mysli ze sa hrame... aj teraz som dohryzena bo som ju musela uspavat na prse a bola nervna tak to tak aj vyzeralo. inak nika presne to mi napadlo,ze by sme asi rovnako na tom vo vyvoji ako vy, len tej mojej sa ani otacat nechce velmi, ako ked sa chce tak sa da ale nechce sa jej ani trochu :-P