icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

adel22
24. máj 2013

@evamarcel treba vela nosit na rukach aby hlien postupoval dole, aby sa nedrzal hore...neviem, mozno aj koloidne striebro..neviem, skusim daco najst, drzte sa!

ingeborgnicol
24. máj 2013

@adel22 pozri si stranky www.nosime.sk, www.nosenie.sk a ine......vela dobrych rad....a nos aj doma, kopec veci si porobis kym ju mas v manduce a ona je psokojna a stale jej hovor co robis, moja az kope nozickami tak sa tesi ze "ideme " nieco robit

ivinka77
24. máj 2013

@alyze urcite sa moze kupat... 🙂 https://lh5.googleusercontent.com/-hcXZgyB2QxY/...
dokonca sa jej to bude isto velmi pacit...kukni https://lh4.googleusercontent.com/-aHQH-jb1EBE/...
Teri tam ma 7,5 mesiaca https://lh5.googleusercontent.com/-jRh2cjxxrvE/...

a inak vsetko NAAAAJ !!! :-*

ivinka77
24. máj 2013

@evamarcel a inac vraj aj spanok na vyvysenom pomaha takym malym detickam...

ingeborgnicol
24. máj 2013

o tom vyvysenom spanku sm aj ja pocula a je aj logicke ju nosit na rukach a steka to potom dole 🙂
@ivinka77 ako chudnutie ide to? ja som nahradila uplne chlieb uz nejem vobec a mam pol dalsieho kila dole..... skoro kilo. a jem menej porcii a mensie..pomaha to aj brucho mi splaslo.
vcera som citala ze 2kila za mesiac ked ide dole mliecko nie je toxicke pri viac kilach ze je. ja by som chcela tydenne minimalne kilo, najlepsie dve

nikiniki
24. máj 2013

Jej zase som chyzofrenik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sorrka.

Inak dnesna noc uplne uzasna.. 8x vstavanie! a v case od 23.00 do 34.00 me boli hore, zabava na potrhanie 😎 Je spln tak co sa cudujem. ale mam pocit ze som tuto noc vobec, ale vobec nespala. a ked som ju dala k sebe do postele ze apson nebudem tolko vstavat este horsie podidala a plac, lebo ona sa chce hrat 😎

mata884
24. máj 2013

@nikiniki do 34 😀 😀 😀 😀 😀 ..akesi cudne hodinky mas 😀 . Aj ked mas vsetko pozatahovane a uplnu tmu aj tak reaguje na spln? chudatko moje... vlastne tvoje 🙂 . Tak si trosku pospi, ked pojde spat aj malicka

alyze
autor
24. máj 2013

@evamarcel drzim palce, nech je cim skor zdravucka malinkaaaa 🙂

alyze
autor
24. máj 2013

@nikiniki my sme na tom tak isto 😉 inak to je aka ta 34 hodina 😀

alyze
autor
24. máj 2013

@ivinka77 jeeeeeeejo, jaky paradny bazenik, kde ste kupili ? ten sa mi pozdava 😉

alyze
autor
24. máj 2013

@tinuska1112 aj ja som nan pozerala 😉 niekde som ho tusim nasla za 13€
Dakujem za rady a aj tento vyzera byt celkom fajn
http://www.bazenyshop.sk/detske-bazeniky/detsky...

alyze
autor
24. máj 2013

Inak tento by bol riadne leharo aj pre mamu, kedze tento rok to s mojou postavou na kupalisko nevidim 😒
http://www.bazenyshop.sk/detske-bazeniky/bazen-...
🙂

slady
24. máj 2013

@nikiniki nehaj aj stopky.

slady
24. máj 2013

@nikiniki 😀 od 23 do 34?? no nechcela by som 😀 joj moja keby den mal 34 hodin to by bola fasa, by som nemala den casovy sklz s prekladom jak vcul.

nikiniki
24. máj 2013

vy opice, ja sa oficialne priznavam, ze som dysgrafik, dysortografik, a co len chcete len ma nebiteeeeeeeeeeee, preto aj pisem niekedy piate cez deviate a ja to vobec svoje chyby nevidim. gramatiku a to co sa da naucit mam super, ale to je to co sa da naucit. To, co je vrodene neovplyvnim. Ale vystudovala som s tym 2VS. Akurat v praci vedeli ze poznamky za mnou musia 4ria kontrolovat a z diplomovky som dostala zhorsenu znamku kvoli uprave 🙂)))))))))))))))))a na stare kolena sa to nezmeni 🙂))))))))))))

nikiniki
24. máj 2013

@alyze U mna to na tuty isty bazen na dvore, na kupalisko o rok pekne prosim......ked bude dokojene a schudnute. ja to beriem na tuty ze schudnem, nikdy som tlusta ako zdrava nebola 🙂 a teraz som skoro zdrava, len trosku po porode 🙂))))))

alyze
autor
24. máj 2013

@nikiniki v pohode, ja ked pisem na mobile, tak to sem tiez brkam kade tade a potom a chytam za hlavu 😉 🙂

nikiniki
24. máj 2013

@mata884 mata teraz som niekde videla take bazeny v akcii v letakoch pod 10 euro pozri si letaky, zabudla som kde a vyhodila som, lebo my mame velky bazenik

nikiniki
24. máj 2013

@ivinka77 Pocuj a ten bazenik je super to je Terry? take nieco predsa len kupim, nech sa spokojne moze pohrat malicka, to uz bude aj sediet!

alyze
autor
24. máj 2013

@nikiniki a budes sa s malou kupat spolocne vo vacsom, alebo mas pre nu nejaky mali detsky ?
neviem sa rozhodnut, ci mam ist do toho malickeho, alebo nejaky vacsi a budeme sa kupat spolu 😉

nikiniki
24. máj 2013

No doteraz so bola presvedcena ze len vo velkom ale ked som videla Ivinkinu fotku tak to je skvely napad dat ju do malinkateho a nech sa tam cape aj sama...nasypat hracky a je zabava. cize vyuzijeme oba iste. otecko na pride 30.6 tak az potom pojdeme do velkeho ked nam ho rozlozi, on je taky pedant a da pozor aby s anikde nic nestalo...do vtedy ju dam do malickeho, niekde kupim take nieco ako Ivinka dala. Alebo Matka.

ivinka77
24. máj 2013

@alyze to sme dostali, to mam este po Teri...takze netusim bohuzial :(

ivinka77
24. máj 2013

@nikiniki bazenik je po Teri, dostali sme ako darcek, tak netusim, odkial bol... mame ho u nasich , tak ho snad vyuzijeme coskoro...a co sa chudnutia tyka, tak dost sa tyram...tak uvidime v pondelok, ci to ma nejaky zmysel a efekt... a inak ja tiez ziadne pecivo, ani zemiaky , ryza, ani cestoviny.... len ovocie, zelenina, maso, strukoviny a 5l vody denne... a 2 kila ze mesiac, to je prd... to by som chudla tych mojich 20 kil navyse asi aj do smrti 🙂 ja potrebujem minimalne tak 5 za mesiac... :(

mata884
24. máj 2013

@nikiniki len ja som o bazonoch nepisala chichichi...asi druha Mata... ale pozriem aj ja... 😀 😀 😀

janulka_s
24. máj 2013

@evamarcel tak sa len pekne liecte a rychlo uzdravte, @ivinka77. Ako ockovanie? Zase o nom ani nevie?

nikiniki
24. máj 2013

@mata884 myslela som tuto Matu :-tinuska1112 ))))))))

nikiniki
24. máj 2013

a my sa uz doma iba a vyhradne latkujeme lebo je kosa uplne bez plienky nenechavam, latkovu mame ako poistku. a pampersove mame uz iba na vnku a na noc... sa vytesujem.

mata884
24. máj 2013

my mame tento zatial http://www.maderna.sk/katalog/product/11459/.... je aj na suche pouzitie aj na vodu.... ale zatial stoji len v krabici 😀

tinasc
24. máj 2013

@tinuska1112 to my lepšie spíme v kočíku, v postieľke tak pol hodinu...

tinasc
24. máj 2013

@evamarcel skoré uzdravenie 🙂