icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

ivinka77
27. máj 2013

@nikiniki nemusis len maso, ja planujem aj ine...maso som mala preto posledne dni, lebo drahy bol doma a on len maso zje....tak sa mi nechcelo varit zvlast, takze to co mal on s ryzou alebo zemiakmi, tak ja som mala so salatom... ale planujem aj ryby alebo zapekane veci, baklazan, cuketu a tak...len to musim vtedy, ked on neni doma, lebo to by nezjedol ani za nic 🙂

inac ja tiez milujem cestoviny, aj tarhonu aj tu slovensku ryzu mnaaaaaaaaam ...teraz mi napadlo, napisem vam skvely recept, rychlovka je to a pecka... uvarit sacok slovenskej ryze, prudko orestovat kuracie prsia an kocky na kvapke oleja a vela korenia ''GYROS'' , zmiesat, dostruhat uhorku na hrubsom struhadle, lyzicku majonezy, alebo bielejo jogurtu, kto chce zdravo 🙂 a my sa za tym ideme zabiiiiiiiiiiiiiiiiiit, skvele je to, ze sa to da jest aj na teplo, aj na studeno... uplne bozske, hotove za 10 minut , pecka !!! kamoska mi poradila nedavno a odvtedy som to uz asi 3 krat robila 🙂

a v KE som ten tyzden od 3.6 ale este neviem, presne ktore dni...este musim dohodnut s mamkou a nasim lazarom v nemocnici 🙂 v stredu ho rezuuuuuuu :(

ivinka77
27. máj 2013

@nikiniki a na veceru sa dnes chystam na korbaciky s paradajkou 🙂 drahy doniesol od kolegu z roboty a su bozske...tak si par dam, k tomu paradajku, uhorku a tak... vymyslam si to podla vlastnej hlavy, lebo sosm zistila, ze mi to tak viac vyhovuje, ako ked mam predpisane co mozem a co musim...takto mam aspon trosku pocit, ze jem to, co mam rada a na com mam chut...proste take osalenie samej seba 🙂 no a velaaaaaa vody, ale to ty pijes, takze no probelm... ja nie som velmi zvyknuta, tak aj to je pre mna dost utrpenie sa furt nalievat 🙂

nikiniki
27. máj 2013

este odporucam clanok o mlieku v suvislosti s rakovinou http://duhovy-svet.blogspot.sk/2013/05/proc-zen...

janulka_s
27. máj 2013

@ivinka77 joj, ani nehovor, ja sa neviem toho mojho kufra zbavit a ani tej pneumatiky okolo pasa...stale tri kila plus, ale tak priznavam, zatial preto vela nerobim a tento vikend bola narodeninova oslava, tak som si trosku dopriala no....a dnes ani obvykla dvojhodinnova az trojhodinnova prechadzka v tomto pocasi nehrozi, takze kufor vlacim nadalej so sebou

nikiniki
27. máj 2013

@ivinka77 No ja by som to aj skusila......aby mala malicka viacej vyzivy ako pri 90 dnovke, lebo pri nej tam vela vyzivy nie je, iba zo zeleniny a ovocia....dnes zvazim a uvidim. Dnes mam aj tak bielkovinovy den tak si budem aj ja zapekat mesko len este nevie m s cim nema doma nic take........s cim sa da zapekat mesicko pri tej diete?
ale nieco robit musim , lebo uz ani manducu na seba nenatiahnem. a pri 90 dnovke ja som hladna

ivinka77
27. máj 2013

@janulka_s ty tam bud ticho...co ty chces so svojimi +3 kilami orpoti mojim +15tim ??? 🙂 🙂 🙂 neprovokuj dobreeeeee ??? 🙂 🙂 🙂 srandujem... 🙂

nikiniki
27. máj 2013

@janulka_s to je dobre ako to pises o to kufri 🙂))))) ja si tak nosim strasne velke brsisko 🙂))) a ako ma informoval moj milovan ysyn tak aj vysok tela, len to ja uz asi nevnimam 🙂)))))

nikiniki
27. máj 2013

@ivinka77 vy sa mate co ozyvat, ja mam co povedat? mam +20!

ivinka77
27. máj 2013

@nikiniki ved prave, ze ja som si to tak prisposobila koli tomu, ze hladna vobec nie som...len tie chute...ale tak snad aj to prejde...a zas...nie som uplna masochistka 🙂 ...urcite si sem tam nejaku zmrzlinku doprajem...alebo nieco sladke... 🙂 a skoro kazdy vecer si davam radlera alebo decko-dve vinka 🙂 neviem, ci to s tym suvisi, ale strasnuuuuu mam chut 🙂 snad nebude zo mna o chvilu vychrtly alkoholik 🙂 hehe

ivinka77
27. máj 2013

@nikiniki boze o bruchu ani nevrav...to aj ked dam dolu tych 15 tak mam obavu, ze to uz nikdy nebude normalne po tych 2 cisaroch :( inac co sa postavy tyka, tak si pripadam ako brutalne prezrata vrcholova guliarka 🙂 ruciska , noziska jak zapasnik...no des :(

janulka_s
27. máj 2013

@ivinka77 hehe, kebyze som pred porodom mala 50 kil, tak sa nestazujem, ale ja som aj pred porodom bola s rici...takze kazde kilo navyse sa pocita...

ivinka77
27. máj 2013

@janulka_s ja som mala 65 a ked som dosla z porodcnice , tak 70... a klasika, zase som sa vypasla cez 80, presne ako pri teri pocas kojenia...

janulka_s
27. máj 2013

@ivinka77 ved o chvilku viki beha, tak to zhodis 🙂

ivinka77
27. máj 2013

@janulka_s no...asi nie...aj teri v roku behala a prd...nezhodila som... ja sa proste musim zatat, nezrat a hlavne cvicit... an prvych fvoch krokoch uz pracujem, este sa donutit k tomu cviceniu 🙂

janulka_s
27. máj 2013

@ivinka77 veru, cvicit, to aj mne pomaha a prospieva...ved uvidime, ci mi pomoze fitko menom Arleta, alebo len ozajstne fitko

alyze
autor
27. máj 2013

@ivinka77 gratulujem k spanku, ja len zavidim ☹
my sme mali uz tretiu noc uplne na nic, lena sa prevaluje v posteli, mrnci, vzdycha a ked jej davam prso, tak sa kruti az kym ju nezobudim a potom sme hore, kym nieje zasa unavena no des, dnes som musela dospavat, lebo som bola jak matoha 😖
No a k tym keleckam gratulujem 🙂 co si prosim ta pekne robila, ze ti islo za tyzden 4 kila nechapem 😕

alyze
autor
27. máj 2013

@ivinka77 no musim byt na seba asi tvrdsia, lebo na buduci tyzden ma dobehnes 🙂
a moje plany su tiez 62 kilo som mala, ked som sa vydávala, tak to urcite a nikdy som nebola vychrtlina, a ani nechcem byt, ale to sadlo musi prec ! 🙄

ivinka77
27. máj 2013

@alyze nerobila som praveze nic, len som zacala inak jest...zdravo...a nezrat po veceroch a nic sladke...precitaj kusok vyssie... len ovocie, zelenina, syry, maso, jogurty a voda a nesaldeny caj... inak nie 4 kila za tyzden, ale len 2,7 kila 🙂

ozaj a k tomu caju, zacala som pit Pu Erh, tak mozno aj to mi dost dopomohlo....fakt neviem... inak tie necele 3 kila este vobec na mne nevidno, len trosku citim, ze mam brucho nie az take nafuknute, ale aj tak je este hrozitansky hrozne obrovskeeeee :( este veeeeeelmi dlha cesta predo mnou...a vychrtlina som tiez nikdy nebola... aj cici aj rici....ale to brusko ake som mala pred Teri... https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-... tak k tomu by som sa veeeelmi rada dopracovala ! ale to uz asi mozem len snivat 🙂

a mas pravdu, inak to nejde...len byt tvrda a ''tyrat'' sa 🙂

nikiniki
27. máj 2013

keby toto nebolo verejne forum poslem ti fotto a odpadnes z mojho brucha pred chorobou a tehu, teda toho , co tam malo byt , lebo tam nic nemam 🙂)) a teraz tam mam druhu Niku a aspon 5 babatiniek, pred porodom som take mala.....vazne, ja neklamem ani neprehanam.

nikiniki
27. máj 2013

@ivinka77 dziva je ta zumba a dobre ze som sa zdvihla z riti lebo ked so si to vyskusala pred zrkadlom mala som pocit ze sa posuva cela obyvacka a nielen ja, taka som tucna a siroka, len nohu mam taku aka so pred tym cela bola. Viem co urobim, budem sa fotit den po dni a ukladat si to a hladat zmeny. bude sranda.

ivinka77
27. máj 2013

@nikiniki kludne posli na mail, poslem ti aj ja... uvidime, kto odpadnem viac... 🙂 mail mas v IP a inac aj ja som sa uz odfotila... ze pred 🙂 a uvidime, co docielime po 🙂 ale viem presne, o com hovoris, ja som 2krat taka ako ked som bola tehu :( otras otrasny najotrasnejsi :(

nikiniki
27. máj 2013

Poslala som ti 🙂

slady
27. máj 2013

jaaj baby lubite sa mi jak sa hecujete, hadam aj ja sa pri vas zdvihnem z rici a rozhybem konecne 🙂

tinasc
27. máj 2013

jaj baby chápete tú zradu? uložila som totálne grogy decko spať a ono sa mi po pol hodine zobudí vyspaté a škerí sa tu na mňa? toľko som toho chcela porobiť, že bude spať, taký bol ustatý... a nič... a tie naše noci a toto, na nejaké cvičenie ja nemám ani náladu ani energiu... kurnik, keď budem spať ako Ivka a Nika, tak sa na to cvičenie dám 🙂 kurnik hlava ma bolí, počasie je hnusné, skoro ma z terasy odfúklo...

ninison
27. máj 2013

@alyze my spavame podobne... aj ked asi nie az tak katastrofalne a nastastie, mne mala potom vacsinou spava do 9,30. teda spolu spavame...a len vdaka tomu nie som uplne vypluta.
Ale uz viackrat sa mi stalo ze sa zobudila, ani za svet zaspat, mrncala, pistala, potom sa konecne "pokadila" a zaspala 😀 to sa nam stalo uz asi 5x

ivinka77
27. máj 2013

@nikiniki aj ja 🙂

janulka_s
27. máj 2013

@ivinka77 poslite aj mne, ja si odfotim kufor a to plavacie koleso

nikiniki
27. máj 2013

@tinasc Juuuuuuuj toto ti vobec ale vobec nezavidim! akt! chudak aj on musel byt hotovy a kolko krat denne ti takto zaspi, aspon dokopy da aspon 2 hodky? ň

Moja dnes vstala o 23.30, a az o 06.30 a potom som ju zase ja budila na budik o 08.00 cize fasa jak prasa, co ma slady naucila 🙂)))))))))))))))
@ninison to mas dobre ze ranko dospinkas, hovori sa ze nie nocny, ale ranny spanok je dolezity , neviem co je na tom pravda a vela v noci vstavate?

idem slapat baby 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 s kocarem po Kosicoch 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@tinasc aj tu fuka ako besne ale musim aby som nestucnela este viac, moje dieta ma len kvoli mojej tucnoste tak strasne vela pohybu na cerstvom vzduchu hehe

nikiniki
27. máj 2013

@alyze Inak kolko tvoja pospi cez den? dokopy ma zaujima. Lebo ked tak strasne spinka cez noc niekde musi byt pes zakopany. Moja vyborne spi cez noc vtedy, ked da spanky v takomto maimalne pomere 1x1,5hod doobeda, 1x1hod na obed, 20-40min predvecer. Akonahle da viac, konecna, vstavam ako bludna ovca. Ale ked takto zle spi ako som napisala tak potom spi celu nocku.........Dnes len doobeda spala 2,5 a teraz obednajsi hodku, tak uvidime, lebo ked da este predvecerny hodku, tak som skoncila v noci 🙂)))

ivinka77
27. máj 2013

@janulka_s mas to tam... a daj si pod kufor vankus, keby si nahodou odpadla ! 🙂