icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

tinasc
27. máj 2013

baby ako to robíte, že vám decká spia do 8.00? máte nejako zatemnené alebo čo? lebo ja mám pocit, že vstáva tak skoro, lebo sa budí na svetlo...

tinasc
27. máj 2013

@ivinka77 pre tú srandu, pošli aj mne... potom ti poviem, aká si oproti mne štíhla 🙂

ivinka77
27. máj 2013

@tinasc tenka ciapka na oci ! 🙂 a aky mas mail ?

slady
27. máj 2013

boooze my dnes davame 20 minutovr spanky 😠 uz nech je vecer!

tinasc
27. máj 2013

@nikiniki tak ráno dal dve hodiny, lenže potom ako som videla že je unavený, tak len pol hodinu... a teraz mi zaspal v aute, čo som bola pre staršiu v škole, tak som ho zobrala so sedačkou hore tak ešte trochu drieme...

tinasc
27. máj 2013

@ivinka77 tak to neviem asi by ju nezniesol a strhol dole... nuž musím vymyslieť niečo iné... inak pamätám si, že mi aj krpatá takto vstávala hneď to leto potom ako sa narodila, tiež vstávala pravidelne o piatej, som myslela, že zbesním... ale ona zase spávala v noci lepšie ako malý...

alyze
autor
27. máj 2013

@nikiniki a to ju budis, ked nahodou spi dlhsie, ako ma ?
ja ked ju zobudi, ze nevstane sama, tak je jak cert 😀 a spi cca 3 hodinky cez den, ale niekedy potahne aj 4 😒 tak naviem

ivinka77
27. máj 2013

inac my asi najblizsie zaspime aj postojacky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

sssiska
27. máj 2013

....testovanie mrkvicky dopadlo tak, ze sa par dni nemohla vykakat..ale zas jej velmi chutila...pri zemiaku sa tvarila akoby som jej dala citron...dnes broskyna...to jej velmi nechuti..

slady
27. máj 2013

@ivinka77 pocuj ty co jej davas za drogy? 😀 toto zvykol robit Wilo ze zaspal kdekolvek a akokolvek ale u zorci nehrozi 🙂

evamarcel
27. máj 2013

ahojte dievcata tak sa hlasim, este sme stale zahlienene ale uz sa mi vidi ze sa to pomalicky zlepsuje aj ked mam na tie hlieny nervy chuda male sa nevie poriadne niekedy ani nakojit co nevie predychavat potom to hlta no onicom ta prva noc bola priserna sme skoro ani nespali a dalsie dve o trolinku lepsie tak uz len verim ze sa to bude zlepsovat aj ked uz po pol hodke mi plakala, mna uz nadcha obchadza ale syncek uz tiez vyzeralo ze super tak zacal drazdivo kaslat a dusit sa hned dnes som nakazala eukalyptovy olej kupit a robim cibulkovy sirupcek tak uvidime ako to pomoze

vidim ze tu chudnete jedna radost blahozelam Ivi normalne ma tu motivujete aj ja chcem a Nika mozeme zumbovat pri kojeni? Tak to sa dam len co vyzdravieme

evamarcel
27. máj 2013

inak osmizrnu kasicku nestle prave papkam s krabickovym mlieckom a samozrejme s grankom🙂))celkom fajne jaksi malej nechutia uz ziadne kasicky neviem dufam ze to len tou chorobou

evamarcel
27. máj 2013

@slady tak tebe aspon jedno dieta spalo kedykolvek a akokolvek ja take ani nepoznam

jgiovanna504
27. máj 2013

Čavte baby. zase som sem zavítala pre radu, ak sa nenahneváte, že moc neprispievam,ale nechce sa mi toľko čítať 🙂 takže budem rada,ak mi zase pomôžete a ja zase fičím preč 😀 takže: ako dávate jedlo detičkám,keď ste vonku celý den alebo niekde na vylete? ja už mesiac prikrmujem, a stále som na to neprišla. lebo niekedy ideme von aj na celý deň a to vtedy nedostane nič.no nejaky nápad na zohrievanie,alebo mám to dať do termofľašky? či dať studené? 😒

mata884
27. máj 2013

@jgiovanna504 ahoj... ved ked si vonku, tak vezmi aspon banan a vidlickou popuc poriadne. Moj ma banan asi najradsej. Davam na desiatu. Alebo len vyzivky daj take doma urobene. 🙂

ivinka77
27. máj 2013

@sssiska mrkva zapeka, na to bacha ! najlepsie ju miesat s niekym vodnatejsim...napr. cuketa, tekvica, patizon....

ivinka77
27. máj 2013

@evamarcel joooooooj tak skore uzdravenie prajem... o tyzden som v KE, tak nezabudni, ze randime a fotime...tak sa dovtedy musite vyzdraviet, jasne ? 🙂 a inac to hecovanie je podla mna najlepsia motivacia 🙂

ivinka77
27. máj 2013

@jgiovanna504 ak ideme na miesto, kde som si 100 ista, ze nehrozi, ze to budem mat kde ohriat, tak to mam v takej termoflasi s horucou vodou a termotaske...tam to vydrzi dlhoooooooo a ak viem, ze je sanca to ohriat, tak berem do umelej misky a zohrejem napriklad v restike, krcme, kaviarni, v detskom kutiku ....baraskde...zatial nebol problem s ochotou...

evamarcel
27. máj 2013

@ivinka77 no tak to sa musime vyzdraviet normalne sa tesim na stretko 🙂

evamarcel
27. máj 2013

prave hladam na nete nejake dobre ceny na tie penove puzzle lebo sa mala zacala po zemi gulat kde sa jej chce a studena ta laminatka ze des

ivinka77
27. máj 2013

@evamarcel ja mam jedny navyse nepouzite, nechces ???

evamarcel
27. máj 2013

@ivinka77 a ake mas? lebo ja nechcem tie co maju pismenka alebo obrazky to mame jedny a to je nenormalny bordel maly to stlae rozobera aj velke chcem aby co najmenej skladania

ivinka77
27. máj 2013

@evamarcel nie su take male, tusim s nejakymi kvetinkami, sa mi mari...su ruzove, nepamatam presne, lebo my sme dostali, ale len sme ich rozbalili a odlozili, lebo sme mali tie zvieratkovske... tak ich mam niekde zalozene v skrini, zajtra kuknem, odfotim a poslem ti... daj mailik do IP

evamarcel
27. máj 2013

@ivinka77 dobre posli ak nie su velmi rozoberatelne tak by som zobrala

nikiniki
27. máj 2013

@ivinka77 ked Evka nebude chciet ja si ich vezmem, ja nemam ziadne :P

nikiniki
27. máj 2013

neviem ako to robi ze vstava o 8.00 asi je to tym ze to robi posledne dva dni a a to veli zle zaspavala az skoro o 8ej vecer, hodinu sa tu mrvila.....no hodinu nie ale pol hodku iste........
@tinasc

nikiniki
27. máj 2013

@jgiovanna504 ja tiez nosi vonku len moje dve zasobarne 🙂

nikiniki
27. máj 2013

@ivinka77 no nema chybu mala ako zaspala hotofson 🙂))))))))
@slady no te buh 20 inutove to si ani nic neporobis ani neoddychnes. a ako casto ich davala?

@alyze no som nepochopila. akoze 3-4 hodiny v kuse, ci tolko da za den?

evamarcel
27. máj 2013

@ivinka77 dufam ze dosiel mailik lebo teraz som si nie ista ci som niekomu inemu neposlala idem este raz poslat🙂

janulka_s
27. máj 2013

Dajte tip na tie penove puzzle, nejake dobre, tiez rozmyslam nad tym. Deka na laminatke ju nebavila vobec.