Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
boooze my dnes davame 20 minutovr spanky 😠 uz nech je vecer!
@ivinka77 tak to neviem asi by ju nezniesol a strhol dole... nuž musím vymyslieť niečo iné... inak pamätám si, že mi aj krpatá takto vstávala hneď to leto potom ako sa narodila, tiež vstávala pravidelne o piatej, som myslela, že zbesním... ale ona zase spávala v noci lepšie ako malý...
....testovanie mrkvicky dopadlo tak, ze sa par dni nemohla vykakat..ale zas jej velmi chutila...pri zemiaku sa tvarila akoby som jej dala citron...dnes broskyna...to jej velmi nechuti..
ahojte dievcata tak sa hlasim, este sme stale zahlienene ale uz sa mi vidi ze sa to pomalicky zlepsuje aj ked mam na tie hlieny nervy chuda male sa nevie poriadne niekedy ani nakojit co nevie predychavat potom to hlta no onicom ta prva noc bola priserna sme skoro ani nespali a dalsie dve o trolinku lepsie tak uz len verim ze sa to bude zlepsovat aj ked uz po pol hodke mi plakala, mna uz nadcha obchadza ale syncek uz tiez vyzeralo ze super tak zacal drazdivo kaslat a dusit sa hned dnes som nakazala eukalyptovy olej kupit a robim cibulkovy sirupcek tak uvidime ako to pomoze
vidim ze tu chudnete jedna radost blahozelam Ivi normalne ma tu motivujete aj ja chcem a Nika mozeme zumbovat pri kojeni? Tak to sa dam len co vyzdravieme
inak osmizrnu kasicku nestle prave papkam s krabickovym mlieckom a samozrejme s grankom🙂))celkom fajne jaksi malej nechutia uz ziadne kasicky neviem dufam ze to len tou chorobou
Čavte baby. zase som sem zavítala pre radu, ak sa nenahneváte, že moc neprispievam,ale nechce sa mi toľko čítať 🙂 takže budem rada,ak mi zase pomôžete a ja zase fičím preč 😀 takže: ako dávate jedlo detičkám,keď ste vonku celý den alebo niekde na vylete? ja už mesiac prikrmujem, a stále som na to neprišla. lebo niekedy ideme von aj na celý deň a to vtedy nedostane nič.no nejaky nápad na zohrievanie,alebo mám to dať do termofľašky? či dať studené? 😒
@jgiovanna504 ahoj... ved ked si vonku, tak vezmi aspon banan a vidlickou popuc poriadne. Moj ma banan asi najradsej. Davam na desiatu. Alebo len vyzivky daj take doma urobene. 🙂
@jgiovanna504 ak ideme na miesto, kde som si 100 ista, ze nehrozi, ze to budem mat kde ohriat, tak to mam v takej termoflasi s horucou vodou a termotaske...tam to vydrzi dlhoooooooo a ak viem, ze je sanca to ohriat, tak berem do umelej misky a zohrejem napriklad v restike, krcme, kaviarni, v detskom kutiku ....baraskde...zatial nebol problem s ochotou...
prave hladam na nete nejake dobre ceny na tie penove puzzle lebo sa mala zacala po zemi gulat kde sa jej chce a studena ta laminatka ze des
@evamarcel nie su take male, tusim s nejakymi kvetinkami, sa mi mari...su ruzove, nepamatam presne, lebo my sme dostali, ale len sme ich rozbalili a odlozili, lebo sme mali tie zvieratkovske... tak ich mam niekde zalozene v skrini, zajtra kuknem, odfotim a poslem ti... daj mailik do IP
@jgiovanna504 ja tiez nosi vonku len moje dve zasobarne 🙂
Dajte tip na tie penove puzzle, nejake dobre, tiez rozmyslam nad tym. Deka na laminatke ju nebavila vobec.

baby ako to robíte, že vám decká spia do 8.00? máte nejako zatemnené alebo čo? lebo ja mám pocit, že vstáva tak skoro, lebo sa budí na svetlo...