Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@janulka_s jani no ja mam zlu skusenost s puzzle co sa daju rozoberat hlavne ked to ma male casti to by som vobec neodporucala, pre mna ked to beriem len cisto ako koberec su najlepsie tie velke rozmery 50x50 ale zatial hladam a nasla som dost drahe rozmery su 61,6x61.6 ale tie piskvorky mi vadia
http://www.penove-puzzle.sk/?penove-koberce-hru...
zas som nasla pekny clanok k zavislosti na dojceni
http://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?...
@janulka_s ja to chcem aj doma na vonku napr. na balkon alebo na dvor ked bude horuco a mala este nebude chodit tak aby som male kde ju rozlozit tak som rozkladala do tiena na chodnik maleho ale to som mala tie male rozoberatelne a kym som poskladala to sa rozoberalo ta nervy a teraz co je velky len mi neporiadok robi uz niekedy ani neviem kde mam niektore casti furt niekde najdem nejaku raz v kuchyni raz v spalni raz v obyvacke
@jgiovanna504 ja beriem von výživu alebo dostáva mlieko... zase my celý deň vonku nie sme iba keď ideme von, tak na celé poobedie... takže ak ho nakŕmim doma, to mi musí vydržať tie tri hodiny a potom dostane mlieko alebo výživku a to vydrží ďalšie 3 hodiny, takže 6 hodín vonku je dosť, viac nikdy nebývame... ale to bývame vonku tak dlho len zriedka, vždy chodíme len na dve, tri hodiny na prechádzku...
@mata884 k banánu sme sa este nedopracovali,ale isto vezmem už aj ten 🙂 suchárik,či keksík,či čo to je,jej dám olizovať,len z toho sa moc nenaje,skôr tie výživky,no su dosť studene,preto sa pýtam,ako zohriať..
@ivinka77 no v tej flasi si to neviem predstaviť,ako máš tam tú vodu,vysvetliš mi to lepšie? 😀
@nikiniki no a keď idete vonku na dlhšie,resp. na celý deň??lebo mne príde že, keď už som začala,tak by som jej mala dávať vždy papať aj iné..
@jgiovanna504 ja nosím vodu na mlieko v termoske 🙂
@tinasc no presne,aj my niekedy tak chodíme,že na 6-7hodín,dám jej predtým papať,vonku dojčím hocikedy,ale dávam už aj druhý príkrm.a ja aj výživku zohrievam,či to myslíš netreba? mne sa to zdá studené...
@tinasc no ale ja kojím,ja neviem ako príkrmy zohriať ... 😠
@jgiovanna504 ja mam taku speci flasu...u nas som to este nevidela...ale predstav si napr. 7 dc zatvaracie sklicko a donho vlozene mensie napr. 4 dc, do toho mensieho dam zeleninkovy prikrm, zatvorim vlozim do vacsieho a dolejem vriacu vodu a zatvorim a supnem do termotasky... a vybavene...proste horuci kupel 🙂 myslim, ze by sa to dalo spravit aj s klasika zatvaracimi poharmi, ak najdes 2 take velkosti, ze mensia vojde do vacsej a este sa tam naokolo zmesti voda 🙂 pochopila si? lebo pisem jak hotentot asi 🙂
@jgiovanna504 no samozrejme ak je zima vonku, tak sa niekde zastavím, kde to viem ohriať, však aj v nákupnom centre sa to dá zohriať, keď je vonku teplo, dám takej teploty aké to je... ale mám aj termotašku...
@jgiovanna504 ja davam studene a nevadi jej to, sprasi vsetko a vsade 🙂
@adel22 co povies na toto na tie nase brucha, nechce sa ti so mnou ist do toho? som nasla tutoke na konovi tak som si to rovno stiahla a idem asi zajtra zacat brusakovat. nech ma roztrhne 😀
@ivinka77 no presneeee som pochopila 🙂 takto robím ja doma,že to nehrejem v mikrovlnke,ale dám to do vodného kupeľa,presne ako píšeš. ale veru tak som si to vonku nevedela predstaviť 😀 a odkiaľ máš tu fľašku,ak sa smiem spýtat.a ako vyzerá.lebo tie obyčajne termosky,to do toho moc ďalšiu mištičku nezmestím
@slady no moja je asi viac náročna 😀 ale samej mi to nechutí, keď je to studené,takže to bude asi mať po mne 😀
Ozaj a keď už som tu,tak by bodla ďalšia rada,ale neviem či mi budete vedieť pomocť ako tak čítam páar riadkov do zadu 😀 večná téma spánok. nejaká nová osvedčená rada na predlženie denného spánku z 20-30minut apson na 45-60minút?? ja som hádam vyskúšala všetko 😠
a si tiez urobim fotku pred a po, si nemyslite ze len vy mozete 😀
@jgiovanna504 neviem ale ak na to dojdes daj vediet, moja viac ako tych 30 minut nedava, iba velmi vynimocne, a dnes to bolo este menej.
@jgiovanna504 no neviem, este sme neboli na tak dlho vonku.fakt, najldhsie 3 -4 hodky aj to poobede a to som vytasila didku a slo sa kojit iba..
@jgiovanna504 neviem, odkial je...ale tusim z ameriky, to som dostala este pri starsej dcerke...aj taka miska je k tomu na tomto principe akoby s dvojitym dnom, nalejem vriacu vodu, zavriem a prikrm je cely cas teply, kym ju krmim...tu misku som nasla... http://www.maderna.sk/katalog/product/12654/ ale hrncek tam nemaju :(
@slady a v noci sa ti tiež budí často? no ja čakám,že ju to prejde,len kedy??? mňa chlap začína nahovárať na vyplakanie,ale to sa mi voobec nepáči,ja neznesiem,keď len trochu mrnčí,tak vyplakanie si neviem predstaviť!!

@evamarcel len sa rychlo pekne vsetci uzdravte