icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

alyze
autor
28. máj 2013

@ivinka77 a co sa stalo, ze ste zle spinkali ?

ivinka77
28. máj 2013

@alyze no to keby som tusila 🙂 fakt neviem...lebo od 20 spala super do 02, potom sa zobudila, dala som jej dopit kasu, sice hned zaspala ale do 4.00 bola hore 3krat, sice zakazdym som ju len pohladkala, supla cumel a spala dalej, ale aj tak divne...a potom o 4.00 som ju nakojila a nastastie spala v kuse do 7.40 , ale tie 2 hodky v strede noci, to neviem, co malo znamenat...tie 3 razy mi pripadali ako 100krat 🙂 uz som rozmaznana asi riadne 🙂

alyze
autor
28. máj 2013

@ivinka77 asi 😀
ale mozno ze aj vam idu zubky 😉

ninison
28. máj 2013

@nikiniki jezkovi voci... to som netusila ze je nieco take vobec mozne... no peklo! 🙂
to je neuveritelne ake su tu tie deture rozne. kazde ine...jedno spava cely den a nespi v noci, druhe spi kedykolvek, kdekolvek, tretie dava len polhodky, strvrte sa necha uspavat 2-3hodiny... 🙂

ninison
28. máj 2013

@nikiniki @alyze @ivkasendy @tinasc @adel22 @ivinka77
dakujemee.. pekna je po tatinovi 😀

ivinka77
28. máj 2013

@alyze mozno, lebo este ziadne nemame ...hlavne, ze ja ich tam uz vidim vyse mesiaca 🙂 len nie a nie sa predrat... asi pojdem dnes skusit kupit ten vibrucol...

@ninison inac v tom clanku, co davala nika to presne pisu...ze jednoducho deti su take...rozne...a nech sa vsemozne snazime, jednoducho sa ich neda prerobit...proste musi prejst cas a oni z toho vyrastu, miektore skor, ine neskor... :(

evamarcel
28. máj 2013

@nikiniki nika tak to normalne ze gratulujem k tak uzasnemu spaniu supeeeer. Pocuj nebude to tym ze sa odkryva a nie je jej tak horuco ale skor chladnejsie? Ja som postrehla pri prvom ze ked nebol silno naobliekany tak mi spal lepsie

slady
28. máj 2013

@ivinka77 hehe moja spapka pol banana a ma dost a este mi maminky nakukaju do kocika ze aka je dobre zivena 😀

evamarcel
28. máj 2013

@ivinka77 ivi mal by to byt viburcol a na zubky vraj pomahaju homeopatika chamomilla vulgaris 2 gulicky 2-3krat denne rozpucit a zabera tak az po 3dnoch ze vraj preventivne treba davat ja obcas davam ked sa mi vidi ze to zuby ale houby stale nic nemame a ten viburcol davam stale ale my nespime az tak super takze neviem a nemoze to byt len tym ze nebola dobre odgrgnuta?

evamarcel
28. máj 2013

@nikiniki inac nie ste samy co nechcu vyzivky my teiz nepapame nechce dokonca ani s piskotkou a jablcko tiez len trosku spapa a polievky takisto niekedy spapa vela niekedy skoro vobec a vecer tiez kedy ako tie kasicky takze mame skor dni ked sme len kojeny lebo tych 4-5malych lyziciek ani neberiem za papanie

ivinka77
28. máj 2013

@slady no ja som si uz ista, ze VIki ma urcite geny po ockovi... lebo ten zje aj vola a nerpiberie ani deko...a tak sa mi to zatial javi aj u nej...na to, kolko za den vtlaci do toho maleho bruska, tak je uplna modelecka...vobec nie je buchta, teri bola ovela vacsia 🙂

slady
28. máj 2013

@nikiniki skvely clanok ten o nocnom dojceni a mozem len a len potvrdit, ze cim sa dokaze mamina viac zmierit s nahovno spanim, tym je to lahsie, aj nocnym ale aj dennym, ja uz to beriem tak, ze zaba viac ako 30 minut nepospi a basta, ak sa zobudi po pol hodine beriem to ako normalku a ratam s tym a ak nedajboh pospi dlhsie tak to beriem ako nepredvidany bonus 😀 a je to lepsie ako cakat hodinu a potom si vlasy trhat ze som nic nepostihala, takto vopred ratam s tym ze nic nepostiham a tym padom nie som z toho sklamana... pri wilkovi som si zvykla na super spanky, tri a viac hodin, a potom ked uz mu tolko netrebalo, respektive zacal odmietat spat uplne tak som bola na prasky, hrozne nervozna a vsetko, no ked to clovek prijme tak je to lahsie, a to iste aj v noci, presne ako pisu, uz neriesim, tasim prso a je. len neviem kedy budem najblizsie spat konecne zase sama... trosku mi to chyba 🙂

ivinka77
28. máj 2013

@evamarcel netusim...sak uvidime dnes... akoze nebola to taka hroza...len nech sa to neopakuje 🙂 🙂 🙂 hehe

evamarcel
28. máj 2013

@ivinka77 ivi inac ja mam s prvym skusenost ze trosku sa da zemnit nocne budenie ale zacala som az od roka takze mozno preto budil sa mi tiez do roka aj 5-6krat a potom som odisla z izby a bol pri nom muz maly sa zobudil postavil sa v postielke ako stale a chcel cicusku ale ocko dal iba cumel a polozil do postielky najprv plakal ale nebolo to az tak dlho mozno nejakxh 20min. a potom v tu istu noc sa zobudil druhykrat zas iba cumel poplakal 10min a potom tretikrat si spokojne lahol s cumlom za tyzden spinkal celu noc bez budenia a citila som sa jak znovuzrodena. mam pocit ze cim dieta starsie tym tazsie ide oducanie od papania v noci ...a som presvedcena ze dieta sa zobudi v noci kvoli nejakemu dôvodu a zaspat vie s pomocou uz iba lebo ho to tak naucime. Len prist nato preco sa budi babo vraj po 9 uz by sa na hlad nemalo budit jedine ze je zvyknute v noci jest ...no ale u mna teoria zvladnuta ale dat to do praxe mi ako si nejde 🙂

evamarcel
28. máj 2013

@ivinka77 inac simi neposlala tie penove puzzle? ake velke je?

slady
28. máj 2013

ja som to prave vymyslela, skusim to ako s pavlovim psom hehe, ze podmieneny reflex, - skusim jej vzdy v noci pri kojeni hovorit ze sssssss a potom ked uz to budeme tak mat dlhsie zauzivane tak skusim len sssssssss bez kojenia 😀 myslite ze zafunguje? uzatvaram stavky 😀

slady
28. máj 2013

inak brusaky som este nerobila ale zato som sezrala dve tiramisu 😀

ivinka77
28. máj 2013

@slady za pokus to stoji...u nas dost casto funguje len sssss a pohladkanie, popripade supnutie cumla 🙂

slady
28. máj 2013

@ivinka77 no u nas nie, iba ju to vyhecuje do revu. tak to skusim takto spojit s kojenim nech to ma spojene s pozitivnymi konotaciami 😀

ivinka77
28. máj 2013

@slady kono...cooooo ??? 🙂 🙂 🙂

janulka_s
28. máj 2013

Baby, uzite sikosicke stretko a chceme fotodokumentaciu 🙂

alyze
autor
28. máj 2013

@ivinka77 nam robi dobre na dasienka gelik dentinox, skus ten 🙂

tinasc
28. máj 2013

@evamarcel bohužiaľ ja som skúšala krpca v noci presvedčiť všelijako, aj hladkaním aj cumlom, vždy spustí taký rev, že musím dať mlieko... vždy tak okolo 3.00 cca.

tinasc
28. máj 2013

@slady presne ako u nás, to ssss ho len vyhecuje do revu a my musíme zase tasiť fľašku 😀

alyze
autor
28. máj 2013

@slady ja pouzivam pššššššš, ale zatial to zabralo len raz 😀

alyze
autor
28. máj 2013

@tinasc no tak ty s flasou to mas horsie ja vytasim prso a za 5 min je pokoj 😉

slady
28. máj 2013

no u nas je jedno kvoli comu sa zobudi, vzdy treba tasit prso, ako pisu v tom clanku presne, nie kvoli hladu ale ako zaspavaciu pomoc.

slady
28. máj 2013

anoooooo fotodokumentaciu steme!

tinasc
28. máj 2013

@alyze ja to tiež pripravím za 5 min. a fľašku strčím mužovi nech nakŕmi... 😀

adel22
28. máj 2013

@slady tak kolko mam dat dnes, 30 ci 50 brusakov? nemam v tom jasno! 🙂