Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@nikiniki joj no sikovnik riadny 🙂 no ze ked potlacis vrchnak zhora tak nepuka, chapes, ze je vcucnuty a ked poklopkas nechctomneznie duto, ze tie viecka nie su vypukle ale vcucnute dnu, to znamena ze vtedy ti nesplesneju - ja ich najprv 15 minut varim v zavaracom hrnci a ked ich vyberiem tak ich este otocim dole hlavou na handru a necham vychladnut. neviem preco to tak robim, moja mamka to robila tak, neviem ci sa to musi 🙂
no to so chcela presny postup a este mi povedz v tom zavaracom hrnci ked ich varis, po kade mas vodu? prekryjes to vodou? aj vrchnaky, ci len po nejaku cast, ci? aako dlho to sterilizujes? a davas dni kyseliniu ascorbovu?
Na wau ide supermama-prva pomoc proti urazo ked dieta zacina chodit
mala uz pol hodinku spi... 🙂 coskoro cakam budicek 🙂
@slady jasne, nie je nad vlastne!
aj my uz snad dostaneme stavebne povolenie a zacne sa stavat nas super premysleny dom🙂 aj pec do kuchyne som si vymyslela, budem susit byliny a vypekat chlieb...jaj, kedy to uz bude a ci vobec???
najviac sa tesim, ze budem mat zahradu a mozem pestovat. A moj drahy sa chysta kupit pstrosov a ovce a neviem co este, vraj aby sme boli nezavisli a vsetko si doma dopestovali a dochovali...ha ha, som zvedava, kto sa o to bude starat- a to on je chlap z mesta!
@adel22 jooj ved presne, mne je jedno ako bude dom vyzerat, len nech to ma mega zahradu nech si viem vsetko dopestovat 🙂 my platime mega najom, takze sa musime stahovat do hotoveho, bo hypoteku aj najom naraz by sme nedavali, ale to uz je jedno, len nech je velka zahrada a nech nam to nespadne na hlavu 🙂 pec v kuchyni by som brala 🙂 uvidime co to da 🙂 v nedelu ideme zase na obhliadku, uz sme mali vybrate a potom som zistila velice investigativnym sposobom, ze v streche je azbest - takze nic z toho :-P
no zistovat investigativnym sposobom ci je v peci azbest si neviem predstavit 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎
povedz rovno ze si lešovala babica jedna.......
no a teda uz budem vsetko sterilizovat.....
a dalsia vec, som zabdudla to pseno mam varit 1:1,5 pseno a voda?
Prajem Vam cim skvor vlastne domceky, ja mam a niet nad to!Aj ked tiez taky ze bol tu kamarat a mi povedal, ze ak nedame nov u strechu tato mi spadne na hlavu a pod., ale zatial sa tu byvat da a je to 10minut od centra, tak aspon pozemok je super
no dzezina a svety pokoj nejdu do kopy to chce nejaku samotu u lesa.....pocuj to pseno ma byt take "polepene"? dnes ho robim na slano a minule som ho rozvarila, dnes s a varilo s tym pomerom asi 10 minut len alebo este menej...asi tsom to zle urobila, extra nezvecsilo svoj objem.
No predpokladam ze si myslela jjeden diel psena a tri vody, tak so tam doliala uz do "uvareneho" 1,5 nasobok psena v povodnm stave vody a varim dalej, to je ina gebuzina ti poviem, to kto vymyslel toto jest? ved to sa vtakom dava, co som ja horsia ako dajaky holub 🙂))) 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale tlacim to poctivo neboj
Baby pridavam s k drepom a brusakom, akurat ja to stupnovanie asi nezvladnem, ale aj ked kazdy den spravim len tych 50+50 je to stale lepsie ako nic 😉

Takto vita slnko moj syna, aspon vidis ze fakt tancuje 🙂 Aj ked uz teraz po svojom, dnes ma vlastnu tanecnuskolu, aj ked iba zacina..........