icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

nikiniki
29. máj 2013

Takto vita slnko moj syna, aspon vidis ze fakt tancuje 🙂 Aj ked uz teraz po svojom, dnes ma vlastnu tanecnuskolu, aj ked iba zacina..........

slady
29. máj 2013

@nikiniki joj no sikovnik riadny 🙂 no ze ked potlacis vrchnak zhora tak nepuka, chapes, ze je vcucnuty a ked poklopkas nechctomneznie duto, ze tie viecka nie su vypukle ale vcucnute dnu, to znamena ze vtedy ti nesplesneju - ja ich najprv 15 minut varim v zavaracom hrnci a ked ich vyberiem tak ich este otocim dole hlavou na handru a necham vychladnut. neviem preco to tak robim, moja mamka to robila tak, neviem ci sa to musi 🙂

nikiniki
29. máj 2013

no to so chcela presny postup a este mi povedz v tom zavaracom hrnci ked ich varis, po kade mas vodu? prekryjes to vodou? aj vrchnaky, ci len po nejaku cast, ci? aako dlho to sterilizujes? a davas dni kyseliniu ascorbovu?

nikiniki
29. máj 2013

Na wau ide supermama-prva pomoc proti urazo ked dieta zacina chodit

slady
29. máj 2013

@nikiniki no to neviem pokade sa ma davat voda, ja som dala tak ze po vrch ale pod vrchnaky, nie nadvrchnaky, "po krk" chapes 🙂 ale neviem ci sa to tak ma. a kyselinu nedavam nikde ziadnu, mala by som?

slady
29. máj 2013

@nikiniki a toho bazoveho sirupu je skoda, milujem bazovy sirup! ale my pijeme vsetko bez cukru, ani sirupy nepouzivame ziadne, takze u nas kym by sa to vypilo tak by to aj same odkracalo...

slady
29. máj 2013

mala uz pol hodinku spi... 🙂 coskoro cakam budicek 🙂

adel22
29. máj 2013

@slady aj moja zaspala akurat po 3 hodinach, tak som zvedava dokedy...esteze mam navarene, len upratat treba....premiestnujem nabytok v jendoizbaku- je to zaujimave🙂

slady
29. máj 2013

@adel22 no to poznam, to je radost 🙂 my teraz hladame dom, chceme konecne kupit daco vlastne, tiez je to prca s takym obmedzenym rozpoctom aky mame kupime akurat tak daky kurin, ale aj tak sa tesim 🙂

adel22
29. máj 2013

@slady jasne, nie je nad vlastne!
aj my uz snad dostaneme stavebne povolenie a zacne sa stavat nas super premysleny dom🙂 aj pec do kuchyne som si vymyslela, budem susit byliny a vypekat chlieb...jaj, kedy to uz bude a ci vobec???
najviac sa tesim, ze budem mat zahradu a mozem pestovat. A moj drahy sa chysta kupit pstrosov a ovce a neviem co este, vraj aby sme boli nezavisli a vsetko si doma dopestovali a dochovali...ha ha, som zvedava, kto sa o to bude starat- a to on je chlap z mesta!

slady
29. máj 2013

@adel22 jooj ved presne, mne je jedno ako bude dom vyzerat, len nech to ma mega zahradu nech si viem vsetko dopestovat 🙂 my platime mega najom, takze sa musime stahovat do hotoveho, bo hypoteku aj najom naraz by sme nedavali, ale to uz je jedno, len nech je velka zahrada a nech nam to nespadne na hlavu 🙂 pec v kuchyni by som brala 🙂 uvidime co to da 🙂 v nedelu ideme zase na obhliadku, uz sme mali vybrate a potom som zistila velice investigativnym sposobom, ze v streche je azbest - takze nic z toho :-P

nikiniki
29. máj 2013

no zistovat investigativnym sposobom ci je v peci azbest si neviem predstavit 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎
povedz rovno ze si lešovala babica jedna.......
no a teda uz budem vsetko sterilizovat.....
a dalsia vec, som zabdudla to pseno mam varit 1:1,5 pseno a voda?

nikiniki
29. máj 2013

Prajem Vam cim skvor vlastne domceky, ja mam a niet nad to!Aj ked tiez taky ze bol tu kamarat a mi povedal, ze ak nedame nov u strechu tato mi spadne na hlavu a pod., ale zatial sa tu byvat da a je to 10minut od centra, tak aspon pozemok je super

nikiniki
29. máj 2013

@slady a v akom meste to chces?

slady
29. máj 2013

@nikiniki 1:3
a chceme to niekde na dzedzine alebo na okraji BB, chceme mat pokoj svaty od vsetkych susedov, aj ked to sa zarucit neda a hlavne na dzedzine asi nie 😀 ale chceme byt blizko k prirode 🙂

nikiniki
29. máj 2013

no dzezina a svety pokoj nejdu do kopy to chce nejaku samotu u lesa.....pocuj to pseno ma byt take "polepene"? dnes ho robim na slano a minule som ho rozvarila, dnes s a varilo s tym pomerom asi 10 minut len alebo este menej...asi tsom to zle urobila, extra nezvecsilo svoj objem.

nikiniki
29. máj 2013

No predpokladam ze si myslela jjeden diel psena a tri vody, tak so tam doliala uz do "uvareneho" 1,5 nasobok psena v povodnm stave vody a varim dalej, to je ina gebuzina ti poviem, to kto vymyslel toto jest? ved to sa vtakom dava, co som ja horsia ako dajaky holub 🙂))) 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale tlacim to poctivo neboj

alyze
autor
29. máj 2013

@slady vela stastia prajem pri vybere domu a este viac pri prerabke, nie je to sranda, my prerabame za chodu uz 3 rok a stale mame co robit, ach keby tych penazi bolo 😀
nevadiiiiiiiii hlavne ze sme zdraviiii 😉

alyze
autor
29. máj 2013

Baby pridavam s k drepom a brusakom, akurat ja to stupnovanie asi nezvladnem, ale aj ked kazdy den spravim len tych 50+50 je to stale lepsie ako nic 😉

kkriznicka
Odpoveď bola odstránená
slady
29. máj 2013

@nikiniki hehe tak to neviem co ti z toho vyjde 🙂
no malo by to byt 1:3 od zaciatku a varit minimalne 15 minut odokryte, aspon ja to tak robim, ale na slano som este nerobila.

slady
29. máj 2013

@alyze no to mi je jasne ze to nebude bohvie co, ale stale lepsie ako prachy do luftu vyhadzovat v cudzom baraku.

nikiniki
29. máj 2013

@slady no je to dobre, urobila som to tak, ze som si udusila cinsku zeleninu na livovom oleji na slano a dzubla to do toho psena teeaz sa tu zalizujem pri tom 🙂)))

alyze
autor
29. máj 2013

@slady to je jasne, svoje je svoje 😉

slady
29. máj 2013

@nikiniki mnam znie to super, skusim zajtra, dnes mame buchty na pare 😀

nikiniki
29. máj 2013

@slady nemysli ze som taka fasa jak prasa, to so nasla podobny recept na nete 🙂))))))))))))))))))))))) zajtra mame nejakeho mäsiaka......asi dam na sampionoch s salatom, alebo salat s meskom mnam uz teraz by som to jedla........

slady
29. máj 2013

@nikiniki vidis, ja musim uz zajtra spracovat kel, bo uz mi dako vadne, tak zajtra este pseno nebude ale kelovy privarok. mnam, uz teraz som hladna a to som sa prave natlacila buchtami 😀

ninison
29. máj 2013

@nikiniki wow, úžasné fotky. Obdivujem ľudí ktorí robia o čo majú ako koníčka 😉

ninison
29. máj 2013

@slady my sme dnes dali zatiaľ 10 a teraz 30min po 50 minútovom noseni v manduca a 20min kocarovani >🙂 😎 😠

slady
29. máj 2013

@ninison no tak to mate ako my, ibaze zorka tych uvodnych 10 minut musela mat moje prso v zuboch.